2777
2789
آره واقعا راست میگی حکمت داشته👍ولی من چند ماهه خودمو راحت کردم ، هیچ توقعی ازشون ندارم دیگه.نه خوبی ...

عزیرم تهران میدونین کجا ها هست ؟منم شنیده بودم ولی خب زدم نت چیزی دستگیرم نشد

امروز داشتم از دوستم میپرسیدم جایی بهم معرفی کنه سکه پارسیان بگیرم برای پولای در حد دوتومن که خرج نش ...

دبروز ی طلافروش هم بهم گفت سکه های پارسیان مخصوصا یه گرمی دارن قلابی درمیان نمیاریم دیگ حواستون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان امشب منتظر بودم بچه ها بخوابن یه دل سیر گریه کنم ولی وقتی خابیدن نمیدونم چرا از خپدم خحالت کشیدم گریه کنم نشستم رو. مبل رفتم تو فکر

من یه همسر بسیار حساس زودرنج و عصبی دارم با هر دعوا و بحث میزنه زیر همه چیز وقتی جایی میریم همه باید مواظب رفتارشون باشن هم خونواده خودش هم خونواده من 

منم ی آدم شر و شور و تقریبا تندی هستم بیشتر مسئولیت زندگی با منه 

بقیه اش پست بعد

برید تو سایت nobat.tamin.ir

تهرانو از رو نقشه انتخاب کن

اسامی مراکز و آدرسا و پزشکاش میاد ببین کدوم نزدیکه.گاهی میشه نوبتم گرفت.من پلی کلینیکاشو میرم یکیشو پیدا کردم خلوت تره.البته تهران نیستم،بیمارستانش نمیرم اصلا شلوغه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

دوستان ما دیروز رفتیم طلافروشی برای مامانم یه انگشتر گرفتیم حدودا ۴ گرم ونیم بعد یکم برای دستش بزرگ بود بردیم دادیم تعمیرات اندازه ۲۵۰سوت طلاشو بریدو داد مامانم همون طلافروشی ک ازش خرید کردیم گفت خواستید من برمیدارم بعد من چون میخاستم ی سکه ۲۰۰ سوتی بگیرم به سرم زد به مامانم گفتم من برمیدارم البته پولشو هنوز ندادم هروقت دستم بیاد میدم حدودا ۸۷۰ هزار تومن شد بنظرتون کار خوبی کردم یا پس بدم به خودش؟؟؟

دوستان امشب منتظر بودم بچه ها بخوابن یه دل سیر گریه کنم ولی وقتی خابیدن نمیدونم چرا از خپدم خحالت کش ...

خیلی دلم میخاد مثل خانم های تاپیک با هم دوتایی کارکنیم همکاری کنیم زندگی مون رو بسازیم ولی اون همکاری نمیکنه و همیشه باهام قهره 

امشب بهش گفتم بیا ماشین منو بفروشیم یکم مدل پایین تر بگیریم صد تومن میمونه بذاریم رسالت وام بکیریم توعم ماشینتو ارتقا بده یه نصفه روز تو فکر بود 

بعدا بهم گفت چرا میخای اینکارو بکنی؟ من تصمیم هایی  برای زندگیم دارم برنامه دارم دختر کوچیکه بزرگ بشه من میخام حدا بشم ماشین سرمایه اته به چی این زندگی دل خوش کردی

هیچی زندگی باب میل من نیست ادامه پست بعد

خیلی دلم میخاد مثل خانم های تاپیک با هم دوتایی کارکنیم همکاری کنیم زندگی مون رو بسازیم ولی اون همکار ...

بعد هجده سال زندگی اینهمه برو و بیا سلیقه ب خرج دادن قناعت نمیتونم ی هدف مشترک داشته باشم یعنی؟ الان همسن های ما ب نقطه امن زندگی شون رسیدن ولی شوهر من نمیذاره این خونه رنگ ثبات و آرامش بگیره 

من ازین ببعد چیکار کنم؟ مدیریت کنم؟ پس انداز کنم؟ یعنی دلسوزی نکنم دیگه واسه زندگیم؟ 

تهران که خیلی زیاده سرچ کن مراکز تامین اجتماعی تهران کلی هست حتی دندان پزشکی هم هست فک کنم

بعد هجده سال زندگی اینهمه برو و بیا سلیقه ب خرج دادن قناعت نمیتونم ی هدف مشترک داشته باشم یعنی؟ الان ...

عزیزم من ن نفهمیدم شما میخوای جدا بشی یا همسرت.

ولی بهرحال فرقی ندارد  شما ازین به بعدفقط زورتو بزن تلاش کن برا آینده دخترت مگه نمیگی همسرت همراهت نیست پس به خاطر خودت و دخترت تلاش کن.

مگه مهمه که اون چیکار می‌کنه منم از وقتی دخترم باردار بودم بخاطر مسائل شخصی و.... تصمیم گرفتم هم برا خودم پشتوانه بسازم هم مطمعن بشم که پشتم گرمه و دستم بازه همیشه.

پس استارت کار رو زدم اولین گزینه پس انداز مخفی دومین گزینه جلب اعتماد خونه و ماشین بنامم شد پس انداز هم شد طلای آشکار و نقدی وطلای پنهانی.

فک نکن نفسم از جای گرم در میاد.منم اون اولا میگفتم تا کی بشه من به هدفم برسم کی بتونم پول و طلا جمع کنم ولی شد و تونستم یه منبع درآمد مختصری هم جور کردم برا خودم پس بخواه میتونی گریه هم فایده نداره.

الانم تو حسابم پول دارم که همسرم بی اطلاع سعی میکنم باهاش وام بگیرم.که اونم شاید بهش بگم شاید نگم بستگی به اون موقع داره😅

پس دارم بهت میگم باید از همین الان شروع کنی راهتو جدا کن و زورتو بزن.مطمعن باش نتیجه ش هرچی باشه برات دلچسبه💚

سلام دوستان من دیروز رفتم از کوروش گوشت گوسفندی دولتی گرفتم واقعا راضی بودم ممنون از همگی🙏🏻قیمتشم ...

نوش جونتون😍

فیله ی مرغ گرفتم خوب بود اما نسبت به فله ای های مرغ فروشی گرونتره

حتما تاریخ همون روزو بخر

عزیزم من ن نفهمیدم شما میخوای جدا بشی یا همسرت.ولی بهرحال فرقی ندارد شما ازین به بعدفقط زورتو بزن ت ...

اون میخاد جدا بشه فقط واسه دختر کوچیکه تعلل میکنه میگه راضیت میکنم حق تو نمیخورم با همه قطع رابطه اس هیچ دوستی نداره میخاد تنهایی ی دنیا واسه خودش بسازه میگه خسته شدم از تحقیر و توهین تو این خونه در صورتی که من جرات ندارم حرف بزنم با کوچکترین حرف و انتقادی بدترین عکس العمل ها رو نشون میده اصلا تحمل حرف نداره 

من تلاشم رو میکنم ولی ی دست صدا نداره الانم صبح زود میره آخر شب میاد منو در جریان کاراش نمیذاره میگه چقد پوست کلفتی اگه من زن بودم شوهرم بدون اجازه من بیرون میرفت ی دقیقه نمیموندم 

2810