2777
2789
عزیزم یکی از اقوام من با طلافروش‌ اشناشون همین کار رو کردهولی از طلافروش سفته هم بعنوان ضمانت گرفتهخ ...

سفته ارزشی نداره قرار داد نوشته بشه و مهر و امضا مغازه دار 

با سفته کاری نمیشه کرد

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم همین که از یه خونه‌‌ای توش آرامش نداشتی اومدی خونه‌ای که دلت خوشه خودش هزار پله جلو می‌بره چون ...

عزیزم نودل خیلی ضرر داره من شنیدم تا ماه ها هضم نمیشه و توی عکس های پزشکی هم دیه میشه😅

آفرین دقیقا همینطور عزیزم ❤️ ما برای کی می‌خواییم جمع کنیم ؟در نهایت مال بچه هامون بر میگرده همون خو ...

بی خود نیست که میشن طلا فروش 🙄

یعنی میخواد ماهی حدود ۴ میلیون به شما بده برای سیصد میلیون 🤔🤨

یکی مثل این آقا  که از آب کره میگیره 

یکی هم مثل شوهر بی فکر من که هر کس میگه سلام چطوری میره ضامنش میشه یا شریکش میشه و بعد سرمایه ای که من با بدبختی جمع کردم به باد میده 😬

عین خیالش نیست میگم من شبها خواب ندارم 😔همش دو دو تا میکنم میگه تو دیونه ای مال پرستی دنیا دوستی یعنی هیچی به هیچ جاش نیست🤐🤨😐

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 😘 والا یکم ریسک پذیر دیگه اینقدر سرمایه میذارین فقط باید تم ...

منم دقیقا با شما هم نظرم معصومه جون،  

بنظر منم زمین و ملک خیلی بهتره... 

از طرفی ایشون ماهی ۱۱٠ تومن قسط دارن که سهمشون میشه ۳۶ تومن از اقساط، 

حالا ماهی ۲٠٠ تومنم درامد باشه که فکر نمیکنم چون باید بکووووب ماشین تو جاده باشه تا درامد این شه ولی بازم سهم ایشون میشه ۶۶ تومن تقریبا، 

حالا ۳۶ قسط ازش کم شه میمونه ۳٠ میلیون، 

۲۵ تومن هم سهم راننده کم میشه میمونه ۵ میلیون فقط که اونم خرج گازوییل و هزار جور خرج دیگه اس... 

تازه من اون ۲٠٠ تومن و خالص حساب کردم ولی کمیسیون خودش خداتومن پولشه، 

من شوهرم شب و روز تو جاده باشه شااااید انقدر کار کنه اونم تازه خالص نیس یعنی این ۲٠٠ تومن پول کمیسیون و خورد و خوراک و همه چی ازش کم میشه... 

بازم هرجور که خودشون دوس دارن شایدم ما خیلی ریسک پذیر نیستیم😬

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم من مهمون‌‌هایی که اکثرا دارم اهل مزه و فینگرفودن ماه پیش مهمون یهویی برام اومد فقط ٧٠٠ تومن خر ...

مرسی اسکرین گرفتم چیزایی که به دردم میخوره بخرم😘

بقیه هم لطفا بیاین بگید. 

مخصوصا چیزایی که برا مدرسه میزارین💚

آفرین دقیقا همینطور عزیزم ❤️ ما برای کی می‌خواییم جمع کنیم ؟در نهایت مال بچه هامون بر میگرده همون خو ...

از لحاظ اینکه آبشده میدی و آبشده تحویل میگیری خوبه.ولی باز یک گرم کمه.

بنظرم بگید مثلا ۱۰۰گرم آبشده یا طلا میدم بعداز یکسال ۱۲۰گرم میگیرم.اینجوری بهتره.

باز یه خوبی دیگه اینه که شما این گرم طلا تو خونه داشته باشی هم خطرناکه و امنیت ندارد هم اینکه مسلما بهش اضافه نمیشه.

باز یه بدی اینه ممکن تو این یکسال بخوای اون طلاتو بفروشی تبدیل به خونه کنی که دسترسی بهش نداری.

موقعیت دوراهی هستش.

بنظرم اگر صد در صد مطمعنی از طرفت انجام بده و حتما قرداد درست بنویس مثلا برو اتحادیه بپرس بگو چی بنویسم تو قرار داد که محکمه پسند و قانونی باشه.

بی خود نیست که میشن طلا فروش 🙄یعنی میخواد ماهی حدود ۴ میلیون به شما بده برای سیصد میلیون 🤔🤨یکی مث ...

هم دردیم عزیزم شوهرم بیخیاله من حرص میخورم بهم میگه پول پرست آقای خرچنگ 🫠

مرسی از شما و نگین جون و معصومه جونبله عزیزم منم دلم نمیاد واقعاباهمسرم صحبت کردم وهمون تصمیم شد ملک ...

منم خیلی دنبال یه کسب و کاری هستم که راه بندازم اگه کسی ایده ایی داره بگه.بجز پختن ترشی و رب مربا سبزی و اینجور چیزا

عزیزم نودل خیلی ضرر داره من شنیدم تا ماه ها هضم نمیشه و توی عکس های پزشکی هم دیه میشه😅

عشقم من نودل رو ایرانی نمیخرم کره‌ای میگیرم ضرر هم که همه‌ی غذاهای آماده یکم ضرر رو دارند اما خوشمزه‌اند😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ماه اولی که اومدم اینجا حامله شدم.ببین چقدر اونجا آرامش نداشتمبا اینکه خانواده سر شناس و فرهنگی بودن ...

عزیزم فقط اینو بگم کارهای خدا بی حکمت نیست انشاالله که همینطوری دست ب دست همدیگه پیشرفت کنید و بی نیاز که محتاج پول خانواده همسرت حتی بعد از مرگشان هم نشی ،،، شاید اگه اونا سختگیری نمیکردن ادا اصول درنمیاوردن شما مستقل نمیشدید و روی پای خودتون وای نمیستادید ،،، اینقدر خوب پیشرفت نمیکردید، 

حالا یکی نیست ب خانواده همسرت بگه بچه ت الان که زنده ای نیاز ب کمک داره منتظری بعد مرگت ارث بهشون برسه ....

نه عزیزم

سلام.یه پارسیان داشتم بردم بازارطلافروشها.هیچ کس نخرید.بایه وسیله مخصوص نگاهش میکردن ومیگفتن مثلاکدش نمی خونه و....بایدبازکنیم وکیومش روو....مارکش هم پایتخت بود.خلاصه من یادداشت کرده بودم ازکجاخریده بودمش.بردم همونجاکه خریده بودم راحت فروختمش.ولی خب شمااینترنتی خریدی و....ازحقانی.بعضی برندهاواسه ۱۰۰تاطلافروش هم بری شایدقبول نکنن.ولی ازهمونی که خریدم.مشکلی نداشت

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

سلام دوستان یک مشورت میخاستم 

وام ۲۰۰ تومنی من از بانک ملی آماده اس عملا خودم میخام چند روز دیرتر بگیرم تا با یکی دیگه از قسط هامون فاصله زمانی چند روزه بخوره  ایشالله ۳ مهر اقدام میکنم 

دو تا مشورت میخام ازتون 

این پول تماما قراره به طلا تبدیل بشه 

۱- حالا به نظر شما یکم صبر کنم شنیدم که میگن احتمالا آخر سپتامبر یک ریزش داشته باشه و فرصت خرید بده 

مثلا تا اون روز بذارم تو ویپادم سکه بگیرم 

یا ریسک نکنم و بلافاصله تبدیل کنم ؟؟الان رو موج افزایش هست میترسم به اون افزایش  آبانی که ماه هاست دارن هشدار میدن برسم 

۲- مسئله بعدی اینه که طلای ابشده بخرم یا سکه تمام 

این مبلغ تا ۲۰ ماه قراره دست نزنیم بهش والا طلافروش به من گفت مبلغ پایین هست سکه بخری بهتره ابشده رو برای مبالغ بالاتر میخرن

حالا اینم هنوز نمیدونم چیکار کنم 

ممنون میشم هر کس میدونه نظرشو  بگه 🌺

سلام معصومه جان، خوبی عزیزم؟
در مورد پرداخت اینترنتی حق بیمه با عکس توضیح بدم،
اول میری داخل سایتsamt.tamin.ir احتمالا نام کاربری و گذر واژه برات فعال شده باشه، برای هر دوش کد ملی رو باید بدی و بعد ورود رو میزنی، اگه فعال باشه که وارد میشه، اگه نبود، گزینه ثبت نام را میزنی، اونجا نام کاربری و گذرواژه می سازی و بعد حدود نیم ساعت کاربریت فعال میشه،

وارد که شدی بالای صفحه سمت چپ اسم خودت رو میبینی و سمت راست سه تا گزینه داره، رو قسمت عملیات بیمه شدگان خاص میزنی و بعدش سه تا گزینه توی پنجره برات باز میشه، 

شما گزینه درخواست برگ پرداخت میزنی، و مدت هم یک ماه، اونجا برگه پرداخت صادر میشه و از قسمت عملیات پرداخت که در صفحه اول و آخرین گزینه از سمت راسته میزنی و به درگاه پرداخت وصل میشی، کار باهاش راحته یه بار انجام بدی، خودتم که ماشالا باهوش و تیزی سریع و کامل روشش دستت میاد.

بعد از اینکه واریز کردی یه صفحه باز میشه که عملیات با موفقیت انجام شد و دو تا گزینه داره، بازگشت و چاپ، شما چاپ رو بزن و صفحه ای که نشون میده یا اسکرین بگیر یا فایل pdf اون رو ذخیره کن و همیشه داخل یه پوشه نگه دار.

@masumehjoon    عزیزجان امیدوارم تونسته باشم واضح توضیح بدم هرجاشو مشکل داشتی بپرس

2810