2777
2789
جای من یه کم بوی نم باران و چمن و برنج و بادمجون کبابی و سیر بو بکش اینا حکم تراپی و یوگا داره عمی ...

۲ روز بدون اینترنت تو جنگل کمپ بودیم جای همگی خالی الان تو ترافیک برگشتیم

کلا خرج سفر شد یه میلیون و صد نفری

البته من ماشین نبردم ترسیدم خراب شه و چادر هم یکی از دوستان محبت کرد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
راستی عزیزماعتباراسنپ پی بایداز اولین قسط بیشترباشه؟یابایداز مبلغ کل خرید بیشترباشه؟

عزیزم شما الان سه تومن اعتبار دارین حالا مثلا خریدتون شده ۵ تومن

سه تومن تقسیم بر چهار قسط میشه که یکیش رو همون موقع باید بریزین به علاوه‌بر دو تومن بالاتر از اعتبار

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقیشو نوشتم عزیزمسعی کردم خیلیاشو نگم گفتم از حوصله خارجهولی ببین اینا خانواده سرشناس و فرهنگیبلاخره ...

عزیزم همین که الان خونه‌ی خودتی یعنی صد پله پیشرفت کردی❤️

سلام عزیزم

تا اونجایی که من اطلاع دارم یک برنامه است که شما یه مقدار به صورت دلار شارژشش میکنید متناسب با پولی که گذاشتید هر روز پنج کالا رو خرید میزنی و بلافاصله لغو خرید

به این صورت آمار بازدید اون کالا افزایش پیدا می‌کنه و احتمال  فروشش بالا می‌ره و شما حدوداً دو صد هر روز سود می‌گیری

فعلا که سود خوبی میده ولی ممکنه بعداز معلوم بشه کلاهبرداری بوده به خاطر همین من تبلیغش نمیکنم تا حق الناس گردنم نیوفته

عزیزم همین که الان خونه‌ی خودتی یعنی صد پله پیشرفت کردی❤️

نه هنوز خونه نخریدیم مستاجریم ماشینو داریم فقط 

راستی راجب خرید هیجانی شما دو تومن خوراکی خریدی؟

ببین من مثل شما بودم یعنی کرمای گرون قیمت خارجی ،شکلات قهوه و...انقدر کباب و فست فود خوردم قند و چربیم رفته بود بالا

بعد یه مدت سعی کردم خودمو کنترل کنم.تقریبا دو ماهه وقتایی که که عصبی میشم یا حالم بده میام خونه،خودم اسپرسو ساز خریدم ۳ تومن با ۳۰۰ تومن قهوه.اونو دم میکنم دیگه خرج قهوه بیرونو نمیدم که کنارش برم خرید.

غذا آماده تو فریزر گذاشتم که از اسنپم نخوام بخرم تو ۸۰درصدمواقع موفقم ولی وقتی هوس میکنم دیگه نمیشه😁

اون روش معصومه جون فریز کردن کارت اصلا رو من جواب نمیداد یعنی شده کارتو ذوب کنم بزارم تو آب جوش میرفتم خریدمو میکردم🤦‍♀️

تازه من بعد خریدم حالم خوب نمیشد بدتر عذاب وجدانم میگرفتم،چند وقته دکترم بهم آرامبخش داده خیلی حالم بد باشه میخورم و میخوابم.بهترم

الان سعی میکنم چیزیو بخرم که نیاز دارم میشینم فکر میکنم بعد میرم خرید به حرف فروشنده ام اصلا گوش نمیدم که اینم بخر اونم بخر

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلاممم سلامممم خانومایییی جینگولللل 🤧😂❤️@مامان_سبحان عزیزم ۱۰۰ تومن دارم می‌خوام وام بگیرم بنظرتو ...

سلام عزیزم ، والله برنامه دلاری که من اصلا ریسک نمیکنم برای سرمایه گذاری البته انتقادی هم ندارم به دوستان بالاخره هر کس حتما خودش تحقیق کرده و سنجیده عمل میکنه .

در مورد وام هم بله عزیزم طرح نگین پویا بانک سپه در حال حاضر طرح خوبی هست برای گرفتن وام . 

سلاممم سلامممم خانومایییی جینگولللل 🤧😂❤️@مامان_سبحان عزیزم ۱۰۰ تومن دارم می‌خوام وام بگیرم بنظرتو ...

من باشم اصلا این مبلغ بالا تو این برنامه‌های دلاری سرمایه گذاری نمیکنم ریسکش بالاست

نه هنوز خونه نخریدیم مستاجریم ماشینو داریم فقط راستی راجب خرید هیجانی شما دو تومن خوراکی خریدی؟ببین ...

عشقم همین که از یه خونه‌‌ای توش آرامش نداشتی اومدی خونه‌ای که دلت خوشه خودش هزار پله جلو می‌بره چون شما قلب خونه‌ای وقتی آرامش داشته باشی حال همه خوبه❤️

من ساعت کاریم بالاست تو خونه نمیتونم مانور بدم

اما خودم خیلی اهل رستوران و کافه‌ام

قبل اینکه با این گروه آشنا شم روزی یکبار رو حداقل بیرون غذا میخوردم حالا الان کم کردم

خرید شکلات رو هیجانی نمی‌دونم چون من قهوه خیلی میخورم در کنارش شکلات خوب میخرم 

اما دیروز نودل و گوشت خشک شده خریدم که گرون شد

خوشمزه است اما واقعا لازم نداشتم😅😅😅

بیمه مشاغل آزاد که بیشتر از یک تومنه. همون زنان خانه دار خوبه.یعنی ۲۵ سال باید بیمه بدهمیشه ۵۵ سالگی ...

عزیز میدونید کسی که الان با این شرایط بازنشسته بشه حقوقش چقدره؟

عزیز میدونید کسی که الان با این شرایط بازنشسته بشه حقوقش چقدره؟

شرابطش رو توی سایت تامین اجتماعی نوشته

بستگی به سال‌های پرداخت بیمه هم داره

ولی کلا با حداقل حقوق محاسبه میشه. حالا پرداخت چقدره دقیق نمیدونم

عشقم همین که از یه خونه‌‌ای توش آرامش نداشتی اومدی خونه‌ای که دلت خوشه خودش هزار پله جلو می‌بره چون ...

آره آرامش خیلی مهمه❤

وای آره لامصبا خیلی خوشمزن.منم خیلی از اینکارا کردم😁دلت خوش باشه همیشه عزیزم😍

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
آهان خیلی ممنون ستاره جان ....حتما این دفعه رفتنی میپرسمبابا اینطوری پرداخت بشه ...میدونی چقدر به نف ...

خواهش میکنم بله حتما برید بگید درست کنن  اول باید براتون نام کاربری و گذرواژه درست بشه تا بتونید خودتون پرداخت کنید🌹

اداره تامین اجتماعی خیلی شلوغه خودتون پرداخت کنید خیلی خوبه هم در هزینه صرفه جویی میشه هم در وقت😊

2810