2777
2789
سلام ویپادچرابازیش گرفته 🙁🙁وام پشتوانه روداشتم مرحله مرحله میگرفتم وتندتندتسویه میکردم که برسم به ...

سلام برای منم دیروز همین مشکل پیش اومد ۳ تومنی رو تصفیه زدم بودم چهارتومنی باز نشد باز مجبور شدم همون ۳ تومنی رو بگیرم فرتو فرت هم پول میکشن واسه نظرسنجی و کارمزد و ...تازه فک کنم اگه بخوایم باز پرداختش چند مرحله ای بشه واسه اونم یه پولی بدیم

سلام خانما من شوهرم پنجشنبه خدا بخواد دیسک کمرشون عمل میکنه و حدودا یکی دوماه حداقل باید بخوابه خونه استراحت کنه تو این فاصله میدونم که مهمان زیاد میاد میره و همش باید هی میوه و شکلات و این چیزا بگیرم برای پذیرایی کرایه خونه و بچه مدرسه ای هم بماند مادرشوهر و پدرشوهرمم احتمالا از شهرستان بیان برای مدیریت مخارج راهکار بدین بهم واقعا اتفاق خبر نمیکنه دیسک کمر شوهرم خیلی غیر منتظره غافلگیرمون کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر همه خوشگل خانمای مدیر و‌مدبر که دنبال یادگیری و پیشرفتن😍 

لذت میبرم از اینکه زنان قوی سرزمینم منتظر معجزه ننشستند بلکه خودشون در ابتدا دنبال اموزشم تا بتونن حتی شده یه پله رشد کنند واقعا افرین که درگیر خیلی چیزا نمیشید تا بتونید به چیزای مهم تر برسید 😉😍❤️  

اول مهر از رگ گردن به ما نزدیک تره و باید بریم به استقبال ۶ ماهه دوم سال به امید خدا 🤍 

۶ ماه اول سال برای من خوب بود اما میتونست بهترام باشه ولی خب درحال یادگیری و ازمون و خطا بودم . به هر حال یه جا ننشستم که ، حرکت کردم 

یه مقدار کم طلا خریدم برای خودم ( پارسیان) چون شوهرم پول زیادی بهم نمیده همینم غنیمته 

برای دخترم دوتا النگو ویه زنجیر و یه جفت گوشواره خریدم که البته نصف پول گوشواره قسطه و‌ ان‌شالله نیمه دوم سال تسویه میکنم 

محصول پوستی سفارش دادم که به پوستم برسم تا اعتماد به نفسم برگرده 

یکم لباس خریدم برای روحیه ام و بازخورد خوبی رو از اطرافیان داشتم 

دوره های اموزشی شرکت کردم که البته هنوز موفق به استارت کارم نشدم 

برای اولین بار توی عمرم رب پختم ( ما رب میگیرم شیشه ای ۷۰ تومن اگه اشتباه نکنم اما حساب کردم اینجوری برای من شیشه ای ۴۰ تومن دراومد اونم با چه کیفیت و بهداشتی )

مادرشوهرم مریض شده بود برای ایشونم جدا کردم بردم که دیگه لارم نباشه خودشون زحمت بکشن چون دوسال متوالی ایشون برای ما پخت  

باز برای اولین بار ابلیمو گرفتم و گذاشتم یخچال 

بعد سه سال خدا خواست و ما یه سفر یه روزه رفتیم شیراز و حال و هوامون عوض شد اما نگم از قیمتااااا🥲 سرسام اور بود و خب ما ۳ سال نرفته بودیم و انتظار همچین چیزی رو نداشتیم 

تو راه شیراز ۴ کیلو خیار گرفتیم و اومدم خونه تبدیلشون کردم به خیارشور 

دوباره خداخواست و قسمت شد باز یه سفر یه روزه بریم قشم 

وای نگم از قیمتاااا😍 عاااالی😍 ما هرسال که میرفتیم قیمتای قشم با شهرمون اصلا تفاوتی نداشت ولی امسال تفاوت قیمتا خیلی به چشم میومد  

چقدرم متنوع بود بهبه بازم دلم خواست برم 

وقتی توی پاساژا میگشتم دلم خیلی چیزا میخواست اما جیبم اجازه خرید نمیداد با خودم گفتم واقعا تا کی باید اینجوری باشه؟ دیگه باید مسئولیت زندگیت رو قبول کنی 

شوهرم ادم کم درامدی نیست اما مدیریت مالیش زیر صفره و خب به منم اجازه مدیریت نمیده 

اما خودم باید کارمو استارت بزنم و به درامد برسم تا حسرت چیزی به دلم نمونه اینم شد انگیزه مسیرم😍💪🏻

دور ریخت مواد غذایی توی خونمون خیلی کمتر شده امیدوارم روزی برسه بنویسم که صفر شده

عاشق چالش یه ساعت تمیزکاری توی روز شدم 😍 @masumehjoon   خدا خیرت بده معصومه عزیزم 

نمیدونم منو یادته یا نه ولی من همونیم که برات نوشتم که من یه مادر افسرده ام اما حالا دارم مینویسم  اون حال بدم خیلی درصدش کمتر شده 

قلمت زنده اس هربار پیامتو میخونم انرژی توی رگام به جریان میفته 

با این چالش احتمالا روحیه ام بهترم بشه چون خونه ام خیلی وقتا بهم ریخته بود و نمیتونستم جم‌و جورش کنم 

برای نیمه دوم سال چالش هر روز صبحانه گذاشتم برای خودم تا وزن بگیرم چون خیلییی لاغر شدم و اعتماد به نفسم رفته 

دوتا دوره روانشناسی رو باید گوش بدم توی این ۶ ماه 

حداقل ۵ گرم طلا باید بخرم ( درامد ندارم و این ۵ گرم خیلیه برام) 

شکرگزاری روزانه رو میخوام وارد روتینم کنم 

۲ تا کتابم تا اخرسال میخوام بخونم 

دانشگاه هم که ثبت نام کردم 

ثبت هدفا یادتون نره بوس به کله تک تکتون😍❤️ دوستتون دارم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام برای منم دیروز همین مشکل پیش اومد ۳ تومنی رو تصفیه زدم بودم چهارتومنی باز نشد باز مجبور شدم همو ...

منم مجبورشدم دوباره سه تومنی روگرفتم زنگ زدم پشتیبانی گفت بایدباحسابتون کارکنید

پول بزاریدداخلش وکارت ب کارت کنیدکه 4وبقیه مبالغ براتون بازبشه ویپادخودم همه مرتحلش میگرفتم میزاشتم داخل کارت بمونه بعدتسویه میکردم بالاترمیگرفتم مشکلی بوجودنمی اومدولی باکارت همسرم هیچی پول توش نمیزاشت همه روانتقال میدادبه کارتم براوام برایندکه سکه جمع بشه براهمین اینجورشدمنم دیگه سه تومنی روگرفتم یمقدارم پول به کارتش انتقال دادم که رفتارمالیش بهتربشه دیگه انتظارده روزه روهم برداشته ویپادواینکه دیگه اعتبارنیست وپولی شده وام پشتوانه احتیاجی به نقدکردنش نیست

من چندروز پیش وام پشتوانه گرفتم عزیزم و اون مهلت ۱۰ روزه هنوز تموم نشده و نتونستم تسویه کنم. نمیدونم ...

سلام عزیزم ی سوال؟بعد تموم شدن مهلت ده روزه ما باید انتخاب کنیم تصفیه کنیم یا چند مرحله ای پرداخت کنیم؟بعد نمیشه مثلا ۴ تومن وام رو انتخاب کنیم دوسه ماهه پرداخت کنیم؟

سلام خانما من شوهرم پنجشنبه خدا بخواد دیسک کمرشون عمل میکنه و حدودا یکی دوماه حداقل باید بخوابه خونه ...

منم چندسال پیش کمرش عمل کردولی پلاتین نذاشت که الان بعدچندسال دوباره دیسکش عودکرده ودکترش میگه بیادوباره عمل کن برات پلاتین بزارم که من مخالفت کردم ولی شمابه شوهرت بگوحتمن پلاتین بزاره که دباره کاری نخوادبراتون پیش بیادهمکارهای همسرم هم که عمل کردن وپلاتین گزاشتن خیلی راضیترن بنسبت شوهرم 

منم مجبورشدم دوباره سه تومنی روگرفتم زنگ زدم پشتیبانی گفت بایدباحسابتون کارکنیدپول بزاریدداخلش وکارت ...

الان یعنی وام پشتوانه رو میشه طی چند مرحله دوسه ماهه مثلا تصفیه کرد؟

منم چندسال پیش کمرش عمل کردولی پلاتین نذاشت که الان بعدچندسال دوباره دیسکش عودکرده ودکترش میگه بیادو ...

والا شوهرم من بیرون زدگی مهره پنج رو داره دکترگفته دوسه روزه عمل نکنی نخات آسیب میبینه ..بعد فک کنم مهره سالمه نیازی به پلاتین نداره به گفته دکتر ...همسر شما مشکلش دقیقا چی بود؟من خیلی میترسم نتونه کار کنه چون کارگره هی دولا راست باید بشه سخته والا تو این گرونی مرد کار نکنه 

سلام بچه ها خوبین؟توروخدا کمک شوهر من شکمش براش بی نهایت مهمه و هرروز و هروعده گوشت و مرغ و برنج میخواد اگه یه روز الویه درست کنم مثل دیشب که کلی مواد ریختم میگه بیا بریم بیرون می‌ره یه تومن سوخاری میخرم میاد واقعا موندم چطور پس انداز کنم دوتا بچه دارم و مستاجرم

بله.مبالغ کمترازده تومنی طی 4مرحله ومبالغ بالاترطی 6مرحله بایدتسویه بشن

ببخشید زیاد سوال میکنم ..الان وام من رو مهلت زده ۲۹/۷چطوری انتحاب کنم چندمرحله پرداخت کنم؟

والا شوهرم من بیرون زدگی مهره پنج رو داره دکترگفته دوسه روزه عمل نکنی نخات آسیب میبینه ..بعد فک کنم ...

شوهرمنم مهره 4وپنجش دیسکش زده بودبیرون وترکیده بوددکترم فقط دیسک تراشبدوانداخت ولی الان بعدپنج سال ساییدگی مهره پیداکرده که اگه پلاتین میژاشت همچین مشکلی پیش نمیومدانشالله همسرشماهم زودترسلامتیش بدست بیاره 

سلام بچه ها خوبین؟توروخدا کمک شوهر من شکمش براش بی نهایت مهمه و هرروز و هروعده گوشت و مرغ و برنج میخ ...

دوسه بار دستش خالی بشه حالش جا میاد عبرت میشه براش الان توی دوسه روز شوهرم دیسکش زد بیرون باید بره عمل کنه فک کن ۵۰ ملیون هزینه و باید بخوابه دوماه اگه پس انداز و پول نباشه واویلاس

شوهرمنم مهره 4وپنجش دیسکش زده بودبیرون وترکیده بوددکترم فقط دیسک تراشبدوانداخت ولی الان بعدپنج سال س ...

زنده باشی عزیزم ممنون همچنین همسر شما.بعدچندروز همسر شما سرپا شد؟

2810