2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمهاشمامرغ هاتون چی میخرین؟من همیشه مرغ کشتارروزمیگرم میدم همونجابرام تیکه کنن میارم خونه بسته بندی میکنم افق کوورش هم مرغ میاره بسته بندی شده مارک اواپروتین ومهیاتاحالانخریدم ازشون خوبن بونمیدن؟خریدکدومشون بصرفه تره کشتارروزیابسته بندی ها؟

عزیزم درخواست دادین برای خرید اعتباری؟اصولاً بعد درخواست دو تومن اعتبار میده

اره عزیزم اونو استفاده کردم‌تموم شده 

برا بابامم نصب کردم ولی به اون نمیده اعتبارو یکیار‌اسنپ گرفتم یبارم اینترنت خریدم از اسنپ خودش 

بله عزیزم هر راهی که باعث میشه شما بتونی طلا پس‌انداز کنی بنظر من خیلی خوبه

مننون عزیزم 🥰حتی با درصد بالا اینام موافقی ؟ شاید ۳۰ درصد مثلا بیوفته نمیدونم ولی مطمعنا طلاهاش بالای بیست درصده 

بچه ها من خانه دار هستم میدونم کمه ولی ..الان دو میلیون دارم تا اول مهر هم چهار میلیون قرعه خونگی به ...

عزیزم به نظرم ۶ میلیون رو طلا بخرید چون میگن ابان بالاتر میره شایدم نره ولی حداقل یه بخشی از پولتو دادی طلا دیگه نگران نیستی،ولی ۱۵ میلیون دی رو بزار ویپاد امتیاز جمع بشه،نظر بقیه هم بپرسید

خیلی از دزدی ها متاسفانه سرمنشاش از همین گفتگوهای خانومانه استخانومها دور هم جمع شدنی در مورد طلاها ...

کدام بانک با این مبلغ طلارو نگه داری میکنه ؟ منم بانک زنگ زدم گفتن ۲۰۰ میلیون تومان باید تو  حساب بخوابونی ماهیم یه مقدارم پول  میگرفت .

سلام دوستان عزیزچندوقتی هست این تاپیک رو پیداکردم و میخونمتون از تمام دوستان عزیزم و بالاخص معصومه ج ...

به نظر من روی سقف بالای سر و طلا که عین پول نقده و با جون دل جمع شده و وسیله زیر پاتون ریسک نکنید  مخصوصا اگه اون طرف خیلی معتمد نباشه. ووووووی من که ترسیدم 

سلام .لطفاًمن راراهنمایی کنید.من۳گرم پارسیان دارم.وحدود۶تومن پول نقد.قصددارم پارسیان روبفروشم وبااون ...

سلام عزیز، سکه خیلی کار معقولی نیست خریدش، پارسیان بخاطر اینکه تقلبی زیاد داره، سکه بخاطر اینکه هم غیر بانکی زیاده هم اینکه حبابش زیاده... بهتره که همه رو تبدیل به طلای دست دوم یا شکسته بکنین... اگه توی کرمان بگردین مطمئننا یه جا پیدا میشه که طلای دست دوم یا شکسته داشته باشه

....💖!
سلام دوستان عزیزچندوقتی هست این تاپیک رو پیداکردم و میخونمتون از تمام دوستان عزیزم و بالاخص معصومه ج ...

عزیزم از اونجایی که کلن ما تو این شغل هستیم  

اول اینکه مابقی که قسط میندین حساب کنید چقدر پاتون میگیره 

و اینکه  تریلی اونم قسطی که  مطمئننم  خیلی بیشتر از ارزش خود ماشین باید پول بدین و دست راننده باشه چنااااان درآمدی که بخای فکرش کنی رو نداره 

2810