2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم هر راهی که باعث میشه شما بتونی طلا پس‌انداز کنی بنظر من خیلی خوبه

مرسی عزیزم ازتوضیحاتت انشالله به همه هدفهای قشنگت برسی بنظرمنم یه خونه ارزشمندبهترازچندتاخونه است بنظرم شمابایدشغل خوبی داشته باشین یادرامدبالای 50تومن متاسفانه من خودم شاغل نیستم همسرم هم درحد30تومن حقوقش حالابیشترم میشه وخب اقساط هم داریم ومن نمیتنم ازحقوق چیزی بردارم وطلابخرم مگراینکه وامهای مختلف بردارم وبرتبدیل کنم تابتونم وامی هم که برااین خونه گرفتیم زوجین نبود400میلیون گرفتیم کلن که 70میلیونش رفت برااوراق 320تومن دستمون گرفت 9تومن هم قسط اش میدیم مرسی عزیز م خیلی خوشحال میشم موفقیت خانمهای اینجارومیبینم

سلام دوستان

۵ نفرو میخوام که همستر تاحالا نصب نکردند با کد من بزنن

شارژ براشون میفرستم

عجله دارم هر کسی خواست درخواست دوستی بده

بالاخره اینم درامده دیگه😄

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317

سلام دوستان عزیز ❤️

یک پنجشنبه ی دیگر ازراه رسید و نبود خانه ی گرم پدری رو به رخمان کشید 🥺

عزیزان من برای عزیزان آسمانیمان

یک حمد و سوره نثار کنیم و از خداوند متعال برایشان طلب مغفرت بخواهیم 🖤 روحشان قرین رحمت الهی باشه

و اما چالش هفتگی این هفته 👌

تمیز کردن کابینت های آشپزخانه زیرین و بالایی ها 😍

تمیز و مرتب ....دستمال بکشید 👌

چیزهای دور ریختنی رو بندازین دور 👌

اونایی که لازم میشه در طول ماه بذارین جلو چشم 👌

شیشه و ظرف های پلاستیکی که استفاده نمیشن بندازین دور 👌آشپزخونه رو شلوغ پلوغ نگه ندارین 👌

حبوبات و و ونمک و ادویه جات رو بریزید تو ظرف مخصوص خودش 👌

خیلیا رو دیدم که رو این قسمت خانه مدیریت ندارند

حبوبات گرفتند مونده تو پلاستیک 👌و از هر پلاستیک یه ذره یه ذره حبوبات جمع میشه

و یا ادویه جات گرفته از اعطاری آورده از عطاری پرت کرده یه کابینت ...انکار نه انگار که بابتش پولی داده 🙁

یا خیلیا رو دیدم که موقع نمک آوردن سر سفره با پلاستیک اش میارن 🤦...همون‌طور که از مغازه اومده خونه ...اونطور هم اومده سر سفره که واقعا این برای یه خانم خانه دار خوبیت نداره 👌

قشنگ بشین عزیز دل خواهر قشنگ و مرتب و با حوصله تمام حبوباتت رو پاک کن ...نگو حالا بذار همینطوری بریزم بعدااا پاک میکنم 👌

نه بعدا وجود نداره

سعی کن قانون دو دقیقه رو فراموش نکنی 👌

زیر دو دقیقه هر کاری بود انجام بده

تمیز کردن یک کیلو یا دو کیلو حبوبات مگه چقدر زمان می‌بره که تو تنبلی کنی بذاری همون طوری بمونه ؟

پس یه یاعلی بگو قشنگ به سلیقه ی کابینت های آشپزخانه ات برس 👌

دستمال های دم دستی رو خیس بده نیم ساعت بعد بشور

چند تا بذاری دم دست کافی ♥️

حتماااا دستمال دم دست با دستمال مهمون جدا باشه 👌

خیلیا رو دیدم بازم میگم که اومدن از لباس های کهنه به عنوان دستمال استفاده میکنند 👌

عزیزان الان دیگه اون زمون نیست

دستمال فوق فوقش صد هزار تومن قیمتش بشه 👌

دو تا بگیری کم کم سه چهار ماه تورو برسونه

نمیگم لباس های کهنه رو دستمال نکن 👌

بکن ولی بدون کجاها استفاده کنی

اولا بشین قشنگ با حوصله برش بده

تمام دکمه ها ش رو برش بده ...یقه اش رو برش بده

یه پارچه ی مربع شکل یا مستعطیل شکل در بیاد

اونارو قشنگ بذار تو پلاستیک جدا 👌

موقع تمیز کردن داخل سینک ظرفشویی 👌

موقع تمیز کردن روی صفحه ی گازت 👌

موقع پاک کردن داخل جا کفشیت از این دستمال ها استفاده کن 👌

نه که بخوای مهمون اومدنی بگی بیا ببر سفره رو پاک کن 🙁که بازم میگم خوبیت نداره عزیزم

حالا یکی دو نفر هست که هممونطری شلوار بچه رو گذاشته دم دست با اون ...گاها سفره پاک می‌کنه 🤦

گاها شیشه پاک می‌کنه ...و گاها برای برداشتن قابلمه از رو اجاق با اون شلوار بر میداره 🤦

که خوب نیست این کارا به عنوان یه زن خانه دار کسی نمی‌پسنده 👌

حالا میگی  جنسش نخی هستش خوب ....فدات شم ببر

به عنوان دستمال دستی استفاده کن جاهایی که گفتم استفاده کن ازش 👌

نه دستمال مهمون ....که بعدا هزار تا حرف و حدیث باشه پشت سرت

کلا دستمال مهمون و دستمال دم دست جدا

دستمال مهمون رو تا بزن بذار تو کابینت مهمون 🌸

بعدش فداتون شم

داخل پرانتز اینم بگم

اول کارهای خونه بعد تمیزی کابینت ها

من خودم یکی اول باید خونه ام مرتب باشه

برق بزنه 😍 کار نباشه ...جارو کشیده بشه گرد گیری کرده باشم

بعد شروع کنم .....یه زیر انداز بزرگ به آشپزخونه ام بندازم که کابینت هایی که تمیز میکنم احیانا چیزی سر خورد افتاد دیگه فرش آشپزخونه ام کثیف نشه 👌

و یه زیر انداز بزرگ به یه گوشه ای از خونه می اندازم که هر چی شستم بیارم بچینم رو زیر انداز تا خشک بشند

یه یاعلی بگین و بلند بشین ...من خودم با اینکه آخرای قالی ام هست ولی بعد این پست بلند میشم 👌

کسی که در خونه ی منو میزنه ....نمیگه معصومه در ماه فلان قدر کار می‌کنه 👌

تمیزی خونه ی منو میبینه 👌

و اینکه برای خودم ...الویت اول تمیزی خانه است 😍

خانه تمیز باشه من مادر بهتر میتوانم در آرامش به مسیولیت مادری و زنانگی خودم ادامه بدم ♥️کسایی لایک کنند که واقعا با اراده هستند

دوستان من دیگه رفتم انشالله در فرصت مناسب میامو میخونمتون ❤️

به خود حقانی نمیتونی بفروشی؟

نه قصد سفر به مشهد ندارم😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من اومدم سفر مجردی شمال با ۴ تا دوستام جای همگی خالی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم اگر از اسنپ زیاد استفاده کنید یک مدت بهتون اعتبار میده سقف اعتبار رو نمیدونم چه قدر هست برای م ...

ما وسیله نداریم بیشتر با اسنپ میریم ولی چرا اعتبار نداده میگه فعال نیست ربطی ب شهر داره یا امتیاز ؟

فقط خدا 
سلام خانومای لایق و مهربان .🌼من دو‌تا سوال دارم ؛ امروز یه سکه پارسیان در خد یه تومن میتونستم بخرم ...

اره قیمت یه سکه پارسیان 250 سوتی به صورت خام در میاد 920ت که 1م هم قابل قبوله واسه وکیوم و بسته بندی. مورد بعدی هم بله، برای خرید حتمااا باید اعتبار داشته باشید، الان من 5م اعتبار داشتم که خرید کردم و هتوز درحد یک تومن میتونم خرید کنم

....💖!
دوستان‌لطفا هر کی بلده سریع جوابمو بده ۲‌گرم و ۹۰‌سوت طلا .با اجرت ۵ درصد قیمتش چند میشه؟طلافروش گفت ...

طلا فروش درست گفتن حدودی، اگه قیمت طلا 3.700 باشه(امکان بالا پایین بودنش هست) با این وزن و 5 درصد در میاد 8.120

....💖!

سلام خسته نباشید ،،ممنون از استارتر بابت این تاپیک خدا خیرش بده 

و معصومه جان 

و دوستانی دیگه مثل آرشیدا جان ،مامان سبحان و لیثلیث فکر کنم  و چند نفر دیگه ک با حوصله جواب بقیه رو میدن خدا بهشون عمر با عزت بده 

من سعی میکنم زیاد سوال نپرسم و بیشتر خواننده باشم 

از این تاپیک با برنامه تارا ویپاد آشنا شدم و استفاده کردم خوب بود 

با گروه مرد بازار آشنا شدم عضو شدم و اونجا هم بیشتر پیاما میخونم 

با  صندوق عیار و افران آشنا شدم 

و طریقه خرید و فروش با نت گردی تقریبا فهمیدم 

و با مقدار کمی پول عیار و افران گرفتم 

حالا هم میخوام با نت گردی بعضی اصطلاحات رو متوجه بشم 

مثل سیو سود خرید پله پله و چیزای دیگه

امیدوارم همه خانما بتونن برای خودشون پس اندازی جمع کنن و سرمایه ای داشتع باشن بتونن رو پای خودشون وایسن محتاج کسی نباشن 

فقط خدا 
2810