2777
2789
اگر خونه ای که اونموقع وام براش گرفتیم رو داشته باشیم و نفروشیم چطور؟میتونیم یه خونه دوم بگیریم و ...

خوب عزیزم من الان همون کارو کردم دیگه 

خونه ای که اون موقع خریدیم و نفروختم مانده واممم و انتقال دادم به خونه جدید 

الان خونه که اون موقع خریدیم سندش آزاد شده دیگه و تو رهن بانک نبست دیگه 

بدهی مون به بانک رفته رو سند خونه جدیده

بچها من یکم پول دارم بنظرتون طلا بخرم یا بذارم رو ویپاد و مهر امیتاز بگیرم تا یک ماه؟اخه اگه همه پول ...

من جای شماباشم واگرتوان پرداخت قسط داشته باشم پولومیزارم ویپادامتیاز جمع بشه وتابتونم بیشتر طلابخرم..مهر اونجوری که شنیدم امتیاز دهیش کنده...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم جواب دادی،منظورم این بود یه گوشی بین این دوتا،باشه نه در حده a55 ،نه در حده s24یه گوشی مابین ...

من تازگیا s23 FE خریدم نسبت به ۲۴ ارزونتره ولی ۵۵ نمیدونم یه سرچ بزن برا من با مخلفاتش ۳۰ تومن شد

از همه چیش راضی ام 

میتونستم یه مقدار روش پول بذارم آیفون بخرم ولی من برعکس عده ی کثیری از مردم آیفون باز نیستم😅👀

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
خوب عزیزم من الان همون کارو کردم دیگه خونه ای که اون موقع خریدیم و نفروختم مانده واممم و انتقال دادم ...

چه خوب 

من فکر میکردم قبلی رو حتما باید بفروشیم.

قسط ماهیانه اش چقدره ؟

مبلغ وامتون هم یادم نیست اونم اگه لطف کنید دوباره بفرمایید

چه خوب من فکر میکردم قبلی رو حتما باید بفروشیم.قسط ماهیانه اش چقدره ؟مبلغ وامتون هم یادم نیست اونم ا ...

اره خیلی خوبه منم فکر کنم تو همین تاپیک اینو یاد گرفتم 

مبلغ وام که ۱۰۶۰ بود و قسطشم ۲۳ تومن هست 

پنج سال اول که مبلغ همینه بعد پنج سال جعاله تموم میشه و مبلغ قسط خیلی کم میشه 

راستی ما بازه زمانی ده ساله رو انتخاب کردیم نسبت به ۱۲ سال فکر کنم دو تومن مبلغ قسط بیشتر شد ولی سودش کمتر شد 

خدا به متصدی بانک سلامتی بده شانس ما آنقدر اقای خوش برخورد و مسئولیت پذیری و دلسوزانه راهنمایی میکرد 

مثلا یجا بهم گفت برو مثلا پونصد بزن به کارت قسطت (وام قبلی ) که من برم این مبلغ وامتو رند کنم ۱۰۵۶ میدان 

خوب خیلی ها اینجوری نبستن یا همین انتخاب بازه ده سال من فکر میکردم فقط ۱۲ ساله هستن که بعد گفت حتی تا ۱۸ سال هم میشه تایمش باشه که دیگه سودش خیلی میشه و اقتصادی تربتش همین ده سال هست 

اره خیلی خوبه منم فکر کنم تو همین تاپیک اینو یاد گرفتم مبلغ وام که ۱۰۶۰ بود و قسطشم ۲۳ تومن هست پنج ...

قسطش فعلا برامون سنگینه

ایشالله سال بعد اقساط کم بشه حتما یه آپارتمان نقلی برای آینده بچه ها می‌خریم

چقدر امضای شما رو دوست دارم فکر میکنم این جمله شوپنهاور باشه...

آره عزیزم از جملات معروف شوپنهاور است کتاب در باب حکمت زندگی

بسیار کتاب مهم و قشنگی هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام عزیزان دل

❤️❤️❤️❤️❤️

دوست جونا میدونید که من همیشه کل تاپیکو میخونم ولی فرصت نمیشه همراهتون باشم 

من امسال پرقدرت کل درامدمو دادم طلا 

ولی متاسفانه یک شبه کل پس اندازمو دزد برد😔

دلم به قدری گرفته کل روحیم خراب شده 

من نمیخام نا امیدتون کنم ولی خواهشا طلا میخرید 

در کنارش برای در ورودی دزدگیر هم بزارید 

ما نداشتیم و متاسفانه باختم همه رو 

لطفا برام دعا کنید دزد طلاهای منم پیدا شه🤲

چون همه پولام پول زحمت کشیدس 

من روزی ۱۲،۱۳ ساعت سرپام تا بتونم پولی دربیارم 

ولی دزد نامرد همه رو برد دیگه😔😔

یه خلاصه از کارایی که تو شش ماهه اول سال انجام دادیم: ۱- مهم‌ترین خونه برای سرمایه گذاری بود ✅۲- خرب ...

به‌به خیلی لذت بردم😍😍😍

هم پس‌انداز

هم سلامتی 

هم مسافرت

همه‌ی زمینه‌ها عالی نه فقط پول پس‌انداز کنی اما از خودت و ظاهرت غافل بشی👌🏻🔥🔥🔥

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ای واااای خیلی ناراحت شدم🥺🥺🥺

الهی که سر هیچ بنده ای نیاد

من خیلی زحمت کشیدم برای اونا 

شبا که میخابیدم بخدا پاهام درد میکرد انقدر که من بدو بدو میکنم طول روز 

الانم که بعد دزدی دستم لمس شده😔

فقط به دعا و معجزه خدا احتیاج دارم

سلام عزیزان دل❤️❤️❤️❤️❤️دوست جونا میدونید که من همیشه کل تاپیکو میخونم ولی فرصت نمیشه همراهتون باشم ...

خدا اشون نگذره الهی،

چند روز پیشم میخواستن از من کلاهبرداری کنن

من برای یه نفر اگهی گزاشتم برای فروش محصولات محلی یه نفر بهم زنگ زد که از فرمانداری و چی چی تماس میگیرم و عمده و زیاد از محصولتون میخوام مام که ذوق کردیمو فلان اما پولش پول سازمانه نمیتونم کارت ب کارت کنم،باید یه موجودی از حسابتون بگیرید بعد من پولشو واریز کنم بهتون یه موجودی دیگه بگیرید و تمام.قبض هارو نگه دارید موقع تحویل محصول نشون بدین ب ما

خلاصه منم دوکارت که موجودی نداشتنو دادم و میگفت باید حتما موجودی داشته باشه گفتم همینه که هست گفتم کلاهبردارید شما میگفت نه الان کارتهاتونو مسدود میکنم گفتم بکنید ببینم...

خلاصه خیلی مراقب باشین حروم خور زیاد شده

طلاهاتون اگه همراهتونه سعی کنید بیرون رفتنی بپوشونید نشون رهگذر و مامورای اب وبرق و گاز ندین و تو مجالس تو چشم نکنید،اگرم تو خونست که حتما جای خوب و امن بزارید یا مسافرت رفتین بسپارید به کسی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
الهی که سر هیچ بنده ای نیادمن خیلی زحمت کشیدم برای اونا شبا که میخابیدم بخدا پاهام درد میکرد انقدر ک ...

انشاالله هر چه زودتر طلاهاتون پیدا میشه گلم،، اونم انشاالله از گلوش پایین نره چجوری واسه شما ناراحتی و مریضی پیش آوردن 

راستی به کسی که چیزی نگفتین از طلا هاتون 

یعنی کسی خبر نداشت شما طلا خریدین؟

2810