2777
2789
از شدت عذاب وجدان نتونستم برای گوشی پورد علاقم خوشحالی کنم ولی جلوش کلی ذوق کردم ولی تو درونم غوغاس

عزیزم به گوشیت به چشم سرمایه نگاه کن

یرای قاب و محافظ خوب بخر و دقت کن از دستت نیفته. خیلی سالم نگهش دار نهایتا اگه یک روز خیلی نیاز داشتین میفروشی. ده تومن زیر قیمت اما بازم پول میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

@مامان_سبحان7    

عزیزم میگم جدول قسط وام ۳۰ میلیونی ویماد و داری من ۶ ماهه رو میخوام ببینم تو سایت فقط ۱۲ ماهه میاره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به همین روش بخر اما دیگه نگو اینجوری خریدی، مثلاً بگو بیرون بودم دیدم ماست نداریم از سوپر مارکت خرید ...

تصمیم گرفتم همین کارو بکنم دیگه هیچی بهش نمی گم 

جالبه میگه میخاستم ازت تعریف کنم 

گفتم جور دیگه هم می تونستی تعریف کنی 

طرف فقط یه کلمه گفت بند کوله پشتیتون رفته زیر دیگه نه گذاشت نه برداشت همه چیو گفت که قسطی خریده بعدش ختمش داد به پنیر و الی آخر 

بماند 

دیگه هیچی بهش نمی گم 

سلام عزیزم بفرمایید ولی وام برایند رو نمیشه ۶ ماهه گرفت .

ممنونم ازت

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تولد دخمل گلی مبارک تا باشه از این شادی ها و خرج ها

مرسی از شما عشق های دلمم 😍😍😍😘

عاشقتونم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
گردوهای مخصوص فسنجون یاهمین اجیل های شکسته برای کره بادام زمینی یاوقتی مهمان نداریم برای خودمون استف ...

چه جالب من نمی‌دونستم چرا می‌فروشند

برا مصرف ورزشی عالیه

مرسی که گفتی😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان من واقعا الان دیگه به این موضوع که همه چی رو به همسرامون نباید بگیم ایمان آوردم یه سفر ی ...

آذین جوم فقط گول نخوری و اصلا باهاش دعوا نکن

اما رویه رو عوض کن 

دو صد گفته چون نیم‌ کردار نیست.

پول نقد و گرون رو بگیر برو مناسب رو پیدا کن. 

جوش نزن اگه دعوا و اینا نکنی و با عمل سبک زندگی رو به ظاهر تغییر بدی، اون قبلی رو یادش میره

اگه هم گفت بگو اره مغازهه جمع کرده یا بسته بوده مثلا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

همه چیز در زندگی گذرا و موقتی است.

هروقت باران بیاید ، بالاخره بند خواهد آمد.

هروقت ضربه می‌خورید، بالاخره خوب می‌شوید. بعد از تاریکی همیشه روشنایی ست.

هر روز صبح طلوع خورشید می‌خواهد همین را بگوید اما شما یادتان می‌رود و درعوض فکر می‌کنید که شب همیشه باقی میماند.

اما اینطور نیست. هیچ‌چیز همیشگی نیست.

پس اگر اوضاع زندگی خوب است از آن لذت ببرید چون همیشگی نیست.

اگر اوضاع بد است، نگران نباشید چون این شرایط هم همیشه نمی‌ماند.

فقط به این دلیل که دراین لحظه زندگی‌تان سخت شده به این معنی نیست که نمی‌توانید بخندید.

فقط به این دلیل که چیزی اذیتتان می‌کند به این معنی نیست که نمی‌توانید لبخند بزنید.

هر لحظه برای شما شروعی تازه و پایانی تازه است.

هر لحظه فرصت جدیدی به شما داده می‌شود.

فقط باید از این فرصت بهترین استفاده را بکنید.

آذین جوم فقط گول نخوری و اصلا باهاش دعوا نکناما رویه رو عوض کن دو صد گفته چون نیم‌ کردار نیست.پول نق ...

زهرا جون اصلا برام مهم نیست که خودش می دونست این که به مادر شوهر و خواهر شوهر روش زندگیم رو گفت خیلی ناراحتم کرد 

دقیقا می خام روشم رو عوض کنم 

ولی خب اون ها دیگه فهمیدن 

دعوا نکردم فقط یه کلمه گفتم دلیل نداشت همه بفهمند من پنیر. ارزون می خرم یا وسیله های قسطی بر میدارم 

یه خلاصه از کارایی که تو شش ماهه اول سال انجام دادیم: 

۱- مهم‌ترین خونه برای سرمایه گذاری بود ✅

۲- خربد دو تا سکه تمام مخفی 

۳- آشنایی با ویپاد و طلاسی که هر دو عالین و کلی تو پس انداز ما رو جلو میندازن 

۴- سه تا مسافرت خوب رفتیم 

۵-  لیزر و استارت زدم و در کنارش کارهای زیبایی رو ماهانه انجام میدم مثل کاشت ناخن دست و پا ،ابرو ، پدیکور ،کاشت مژه ،فشیال پوست 

۶- پسرمو تو مدرسه مورد نظر مجدد ثبت نام کردیم و کلاس های متفرقه اش و مرتب میره ( ژیمناستیک رباتیک خط شنا )

۷-  برا پسرم ps5  خریدیم برا شوهرمم گوشی اولترا s24 

۸- چکاپ هامون و رفتیم که تو دندونپزشکی پسرم دو تا پر کردنی داشت و تو چکاپ چشم پزشکی هم فهمیدیم استیگمات هست و براش عینک گرفتیم 

۹- خودمم باشگاه رفتن و استارت زدم و الان سه ترمه که دارم میرم البته فعلا بخاطر عملم تا یک ماه نباید برم 

۱۰- واسه دخترم تولد گرفتیم ،،واسه خواهرمم تولد گرفتم و سورپرایزش کردم چون خیلی مهربونه 

۱۱- زمستون پارسال دو واحد ایمپلنت کرده بودم که امسال رفتم روکش هاشو درست کردم 

تو این چند روز هم که گفتم عمل اورژانسی کیسه صفرام بود 💔💔

من خرید لباس و خیلی این شش ماه کنترل کردم 

رستوران رفتن و کنترل کردم 

غذای بیرون و خیلی کنترل کردم 

تنها موردی که هنوز توش خیلییییی باگ داریم خرید هله هوله به مقدار زیاده تقریبا هر روز یا هر دو سه روز یکبار پونصد ششصد خوراکی  که علاوه بر پولش بی نهایت هم مضر هست 

که برا اونم ایشالله از اول مهر برنامه دارم 

این واقعا برام خیلی مهمه و به خودم تا آخر سال میخام زمان بدم بابتش 

زهرا جون اصلا برام مهم نیست که خودش می دونست این که به مادر شوهر و خواهر شوهر روش زندگیم رو گفت خیلی ...

عزیزم منتظر متلک مادر شوهرت و خواهرشوهرت باش

از الان براش جواب آماده کن که این ذهنیت رو پاک کنه

چندبار باهاشون برو و نقد حساب کن

یا از چیزهای قسطی اظهار بی اطلاعی کن. 

اگه هم گفتن آذین جون شما که استادی بگو من رو میگین؟ منظورتون چیه؟

بعد به قضیه شوهرت اشاره میکنن

بگو اهااااااا اونو میگین. آره یک پیامک تخفیف اومده بود یکبار خواستم نقش زن صرفه جو رو بازی کنم که همون به چشم شوهرم خیلی باارزش اومد اگرنه کی حال داره 😁

2810