2777
2789
سلام دوستان من واقعا الان دیگه به این موضوع که همه چی رو به همسرامون نباید بگیم ایمان آوردم یه سفر ی ...

به منم ثابت شده نباید همه چیزو به مرد بگیم 

هیچ وقت همه چیزو به همسرتون نگید حالا کارای شخصی تون یا خانواده یا کلا همه چی نگیییددد 

مبارک باشه و بسلامتی و میمنت،عزیزم از ۹۶۰ وام زوجین خالص میشه روی چقدرش حساب کرد؟ و اینکه شما برای ف ...

هلن جون اینو از بانک بپرسید جواب دقیق تری میدن 

چون اولا مبلغ وام که برای تهران میدن و شهرای بزرگ و شهرستان ها 

مبلغش متفاوته و دوم اینکه قیمت اوراق هر روز متفاوته بورسه دیگه  

بله من برای برای بچه ها هم وام گرفتم به ازای هر کدوم ۱۲۰ میلیون اگه اشتباه نکنم 

ولی خیلی حدودی بخام بگم واسه ۹۶۰ تومن شما خالص براتون حدودا بین ۶۷۰ تا ۷۲۰ اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما ب خونه خریدیم تو کرج ولی وام نگرفتیم میشه رو سند اون وام گرفت؟ من دوست دارم وام بگیریم ی خو ...

نه عزیزم به این دقت کنید که این وام فقط قبل سند زدن میشه انجام داد و اصلا پولش به حساب شما نمیاد میره به حساب مالک خونه 

فقط وام جعاله میاد به حساب شما که اونم به تنهایی به نظرم ارزش نداره اونهمه دوندگی 

یعنی کمک خرید خونه اس 

دیگه بعد خرید نمیشه با سند این وام و گرفت 

البته شاید وام های دیگه ای بشه با سند گرفت ولی وام زوجین نه 

بچه ها ریمل۲۲۰۰ میخرید اینجا چی کار می‌کنید وضعتون قطعا عالیه اصلا مدیریت آنچنانی نمی خواد خداروشکر. ...

عزیزم سبک زندگیا مختلفه مثلا شما دوتا خونه داری ولی تو تهران خیلی از مستاجرا ماشین خارجی مثل مزدا و سانتافه حتی بی ام و دارن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

طریقه معدل گیری بانک مهر چطوریه

من ثابت پول نذاشتم توبازه های متفاوت ی مبالغی ریختم الانم حقوقم رو تومهرمیریزم تراکنش دارم حدود 20روز مبلغ 22تومن میمونه ثابت توحساب هرماه چون اقساطم بیستم هرماهه

مثلا یبار 180گذاشتم یک ماه یبار 100  ومبالغ دیگه ولی الان امتیازم 5میلیون وامه بااین همه واریزوبرداشت

بازه هاش کارمندگفت 3ماهه بایدبزنی اگ واریزی من تداین 3ماه نبود چی

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

سلام به همه خانمای گل تاپیک

من یه مشورت میخواستم باهاتون بکنم هر کی پیاممو دید لطفا نظرشو بگه

ما یه وام ازدواج گرفتیم که الان 400 تومن نقد دستمونه

1400 هم کللللل طلاهامه خیلیاشونو دو سه سال پیش نو خریدم یه بارم استفاده نکردم

تا اینجا 1800 نقد داریم

یه خونه پیدا کردیم کرج 5 تومن کلید نخورده 98 متری توی باغستان هر طبقه دو واحد 5 طبقه س

یه زمین م داریم حدودا 2200 قیمتشه میخوام بفروشمش برای تبدیل خونه کرج 

1 تومن کم میاریم اونم گفتن خونه 700-800 رهن کامل میره میمونه 200 تومن اونم یه جوری جورش میکنم

به نظرتون ارزش داره اینکارو بکنم؟

فقط نگران فروش به موقع زمینم

سلام به همه خانمای گل تاپیکمن یه مشورت میخواستم باهاتون بکنم هر کی پیاممو دید لطفا نظرشو بگهما یه وا ...

اینم اضافه کنم که طبق معمول شوهرم مخالفه میگه الکی بهمون استرس میدی   

سلام به همه خانمای گل تاپیکمن یه مشورت میخواستم باهاتون بکنم هر کی پیاممو دید لطفا نظرشو بگهما یه وا ...

البته نظرم این بود که به جای فروش طلاهام وام زوجین بگیریم که شوهرم هیچ جوره راضی نمیشه میگه نمیصرفه خییییییلی سودش زیاده

سلام یاس جون حالت خوبه؟ نتیجه آزمایشتو نشون دکتر دادی؟

خوبم عزیزم من متاسفانه استرسم خیلی زیاده یعنی همش تو زندگی میگفتم وای باید به فلان چیز برسم دیر شد ولی الان دیگه شل کردم متاسفانع آثار جسمی استرس خیلی مخربه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

همه اونایی که خونه خریدن..همین راه رفتن...من بودم 100 درصد خونه رو می خریدم.

فقط اول واسه زمین مشتری پیدا کنید...که بخشی از راه رفته باشین...بقیه مسیر سختی خاصی نداره.

اصلا فلسفه زمین خریدن و طلا خریدن....تبدیل به ملک شدن دیگه.

خونه دیگه ای ندارید ؟،یعنی قراره کلا اینو بخرید و بشه اولین خونه تون ؟؟؟

اگه اره پس روال به نظرم درسته ،من بودم از کنار وام زوجین هم ( در صورت اینکه با مبلغ قسطش اوکی هستین ) به سادگی رد نمیشدم 

بازم یک تومن قدرت خریدتون و میبرد بالا 

ولی اگه خونه دوم برای سرمایه گذاری هست گزینه فروش زمین و کنسل کنید یه خونه مبلغ پایین تر بگیرید ولی زمینو بذارید باشه 

خوبم عزیزم من متاسفانه استرسم خیلی زیاده یعنی همش تو زندگی میگفتم وای باید به فلان چیز برسم دیر شد و ...

الهی شکر ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

آره متاسفانه منم به شدت آدم استرسی هستم و خودمو بیمار کردم

2810