2777
2789

و هزاران نفر دران این مدلی خرید میکنند و بعد میبرن به اینور اونور میفروشن و اینم یه شغل هست..یکی لباس میخره یکی ارایشی یکی بهداشتی و برای خودشون درامد دارن. راستش من اینو امتحان نکردم ولی یه گروه تل گرامی هست 3000 نفر فروشنده توش بودن همینها میومدن از گروه ها میخریدن میرفتن اونجا به بقیه میفروختن 

عزیزم کلی نوشته بودم تاپیک به لطف دوستان گزارشکر ظاهرا ترکید هر چی فرستادم دیدم نمیاداولا اینکه حتما ...

مثلا گزارش چی میدن؟

یکی یچیزی میگه که ما دوست نداریم؟😅😅😅

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا عزیزم من ۴ سال پیش ادکلن لانکوم گرفتم یه پاف میزنم همه ازم میپرسن و اینکه همین ادکلن خیلی رو ا ...

از کجا میخرید ادکلن؟هالووین اصل چنده الان من همیشه فیکشو میگیرم ۳۰۰.۴۰۰،اندازش ۵۰ میل بوشو خیلی دوسدارم ولی خب ماندگاری نداره

ب امید رسیدن ب هدفم.  

بچه ها ریمل۲۲۰۰ میخرید اینجا چی کار می‌کنید وضعتون قطعا عالیه اصلا مدیریت آنچنانی نمی خواد خداروشکر.مگه همه باهم با تورم متورم نشده بودیم  

اون ریمل رو تا چه مدت استفاده می کنید.؟برام سواله.

کیف پوسته شده هم دیدم طرف گرون خریده باز پوسته شده میندازه که جالب نیست چون مشخصه مردم خیلی دقت می کنن.

خدایی من جنس قیمت متوسط  میگیرم  همونم تا سال ها استفاده می کنم چه کیف باشه چه لباس و ...وسواس تند تند خرید ندارم

من هرسال باتوجه به تورم خیلی چیزها رو از خریدهام حذف کردم تا به تورم برسم.هی هرسری وام میگرفتم وتبدیل میکردم 

خودم شاغلم خونه  تو مجردی هام خریدم پارسال یه خونه هم برای سرمایه خریدم البته کل طلا وماشین زیر پا با کلی قسط که خداروشکر تا دوماه دیکه عمده‌ هاش تمومه. ای  ن دوتا خونه به فاصله ی ۸سال خریده شدن

من حقوقم حدودا ۱۴ تومنه تماما میره اقساط .شاید یه تومن بمونه

برای خرجی از همسر و گاهی هدیه و ...فروش وسیله اضافه تودیوار ویارانه و گاهی خرید قسطی و..

هیچوقت به اون سطحی که وسایل گرون بخرم نرسیدم. تورمم کمتر بود نمیخریدم 

گوشی دستم آ۱۴ .

یه موتوری داریم همسرم هروقت فشار میاد روش میگه بفروشمش هردو فرهنگی هستیم من تو  ۱۳ سال   اون داره میره تو  ۳ سال ‌‌‌‌....سابقه رو میگم 

کاش برسیم به اون سطح  البته من برسم هم فکر نکنم چون اهل ظاهر و...نیستم .

بیشتر دوست دارم سبک غذایی مونو اصلاح کنم ‌اگر شد یه خونه رو ارتقا بدم البته فشار زیادی رومون  هست بازه ی طولانی تر می‌گذارم مثلا ده ساله.

به جایی رسیدم که فکر می کنم تمام ۱۳سال کاریم فقط دویده ام برای پول ....از زیر صفر خونه وجهاز و...خودم خریدم حتی وام ازدواج هم نداشتم من

همسرم کاملا در لحظه وآدم قانع  و بسیار شکر گزارمن فلک زده اقتصادی و جمع کن ... تمام دارییش موتور گوشی لبتاب ‌

موتور به اصرار من خریده اونم قسطی 

این وسط هی جمع کردم دلم می خواد یه چندسالی استراحت بدم به ذهنم خودم و کمی راحت تر باشم وسواس اقتصادی نداشته باشم امید که بتونم ...

در کل شکاف اقتصادی بین زندگی ها ودرآمد ها خیلی زیاده مخم سوت میکشه 

مثلا درآمد همسرم ده تومن که اکثرش میره قسط این سطح درآمد برای عده ای شاید مسخره بیاد....برای یسری ها این پول تو جیبی بچشونه

اما بنده خدا به همین قانعه میگه دیگه تا چندسال قسطی نمیارم تو انداختی منو تو قسط و....همین بسمه.

در کل هرچی حریص تر در تلاطم بیشتری.

هرچی میانه روتر آرامش بیشتری داری.

نه از این ور نه از اون ور بوم نیفتیم خوبه

رویا جون بچه های تاپیک ببخشید هرچی تو ذهنم بود ریختم تو دایره نصف شبی

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
من نمیدونم چرا وی پی انم ادا در میاره نمیتونم عکس از پیج بگیرمبگو اول برن امامزاده حسن کوچه ی خردپی ...

سلام ارشیدا نظرت در مورد خونه همکف عبور مجزا چیه ،کل ساختمون ۵ طبقه و هر طبقه سه واحد 

بچه ها ریمل۲۲۰۰ میخرید اینجا چی کار می‌کنید وضعتون قطعا عالیه اصلا مدیریت آنچنانی نمی خواد خداروشکر. ...

کار فرهنگی برای اقایون مناسب نیست 

چون حقوقش برای یه خانم خوبه ولی برای مردی که بخواد خرج زن و بچه بده و تازه خونه بخره ماشین بخره کمه

اگر مراعات نکنید با حقوق ۱۰ تومن زندگی سخته

تازه خونه ها مال خودته 

مجرد بودی و خانم ...اگه مرد بودی قطعا کم بود و شایدم یدونه رو هم نداشتی

خانواده منم فرهنگین 

خواهرم از پدرم بیشتر پیشرفت کرده تو این سالها 

چون پدرم باید خرج کل خانواده و مهمان و تحصیل بچهاش و تعمیرات منزل و خرابی ماشین و ارتقا هر چی که نیازه و کلیییی چیزای دیگه رو بده  ولی خواهرم پولش برای خودشه چه مجرد چه متاهل

در کل میگم سخته پیشرفت با حقوق ۱۰تومن

۸۰ درصد سهمیه فرهنگیان اقا خالیه اون جور که من شنیدم 

میگن متقاضی نداره و اکثرشون زود قبول میشن تو  کنکور و مصاحبه...برای معلما و خیلی مشاغل دیگه بعضی خرجای عادی مردم لاکچری حساب میشه...کار به برند خریدن و اینا ندارم 

تو بگو یه مسافرت درست حسابی بدون دو دوتا کردن

بدون نیاز به وام یا پس انداز یا بدون نگرانی از خرج خونه موقع برگشت

سلام میخوام مشورت بهاتون داشته باشم طلا دارم اندازه ۵۰ گرم حدود ۲۰۰ تومن میشه بفروشم بزارم سپرده بعد سه چهار ماه ۴۰۰ میشه ی ماشین بخرم یا حواله ایی چیزیی بخرم 

یکم بگم خونه ندارم مستاجرم و ماشین هم ندارم متاسفانه هیچ حمایت مالی هم نداریم از خانواده کسی

بچه ها ریمل۲۲۰۰ میخرید اینجا چی کار می‌کنید وضعتون قطعا عالیه اصلا مدیریت آنچنانی نمی خواد خداروشکر. ...

عزیزم شما با داشتن خونه بالای سطح متوسط جامعه هستین

اینکه خرید گرون نمی‌کنین چون سلیقه‌اتون نیست وگرنه الان میتونین اینکار رو بکنین اما نوشتین میخواین خونه رو ارتقا بدین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام 

دوستان من واقعا الان دیگه به این موضوع که همه چی رو به همسرامون نباید بگیم ایمان آوردم 

یه سفر یه روزه رفتیم خونه مادر شوهر فقط یه کوله پشتی برده بودیم که من از اسنپ به طور اقساطی خریده بودم وقتی شب می خواستیم برگردیم یه نفر از جمع پرسید بند کولتون چطوریه فقط همین 

این سوال پرسیدن همانا و همه چیز زندگیمون توسط شوهرم تعریف شدن همانا 

که خانمم اینو قسطی خریده سلطان چیزای قسطی از اسنپ هست🤣 پنیر و ماست رو می گرده ارزون پیدا می کنه تازه با پیک رایگان 

بچه ها اون لحظه خیلی خجالت کشیدم اصلا فکرشم نمی کردم که همه چیز زندگیم رو بگه 

این اتفاق دیشب افتاد هنوز هم عصبانی و ناراحتم 

وقتی هم بهش گفتم گفت خاستم ازت تعریف کنم 😂 

پشیمونم که چرا پنیر و ماست و مواد غذایی رو با کد تخف یف می خرم بهش گفتم اما الان دیگه فایده نداره 

ببخشید شوهرت تنبل نیس؟

کار دیگه ای نداره؟

اینجوری انگار جای زن و مرد عوض شده 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810