2777
2789
قربونت برم عزیزم ♥️ ای جانم عزیزم 😘 نه دیگه شرط اینکه تو لحظات سخت زندگی پشت همسرت باشی و نق نزنی . ...

سلام معصومه جون الان وقت خرید لوازم التحریر بچه هاست میشه لطفا درباره این موضوع ی پیت خوشگل و تکمیل بگذارید ؟؟والدین رو راهنمایی بکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام ببخشید من درو ببندم، فک کنم اشتباه اومدم. فقط دو تا رون مرغ اینجا افتاده بردارم برم بوی اد ...

مجازیه دیگه 😁😁😁نه قشنگی هاش رو باور کن نه زشتی ها رو 

نه لاکچری بودن نه فقیر بودن 

کلا مجازی فان هست 😁😁😁😜😜😜😜

اهان نه من هنوز اونقدر پولدار نیستم لباسای ۷-۸ سال پیشم میپوشم 😅

یاسی جون یه ادکلن خنک معرفی میکنید من با بیشتر عطرآگین سر درد میگیرم مثل لانکوم ایفوریا ویکتوریا با همه اینا حالم بد میشه 

یاسی جون یه ادکلن خنک معرفی میکنید من با بیشتر عطرآگین سر درد میگیرم مثل لانکوم ایفوریا ویکتوریا با ...

لالیک لامور

هالووین 😘😘

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یاس جان کلاس رفتی یا خودتون تو خونه خوندیندر چه حد بلدی

ترکی  و انگلیسی رو کلاس رفتم عزیزم تا پیشرفته

فارسی هم مادری

الان فرانسه هم کلاس میرم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ترکی و انگلیسی رو کلاس رفتم عزیزم تا پیشرفتهفارسی هم مادریالان فرانسه هم کلاس میرم

یاسی جون به نظرتون من از الان برم کلاس تا چند سال طول میکشه برا دو تا زبان همزمان،انگلیسی و روسی؟

یه سوال دیگه به نظرتون چینی منی که انگلیسی هم بلد نیستم میتونم یاد بگیرم یا نه؟؟

سلام سلام ببخشید من درو ببندم، فک کنم اشتباه اومدم. فقط دو تا رون مرغ اینجا افتاده بردارم برم بوی اد ...

عزیزم حرف ما هم اقتصادی بود اینکه بجای چند تا کیف یه کیف با جنس خوب بخری

اینا هیچکدوم لاکچری نیست کاملا معمولیه☺️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من همیشه خواننده خاموش این تاپیک بودم ولی امروز گفتم از زندگیم بگم و راهنمایی بخوام. حدود ۱۰ سال کار ...

وای من هم این رویا رو دارم ولی همسرم اصلا پایه نیست  دو تا بچه مدرسه ای هم دارم . خدایی اگر می تونی عملیش کن . از کی و از چی عقب می افتی؟

هم سن و سال و هم شرایط مالی تون عالیه. من بجای شما ذوق کردم . اگر نری همیشه حسرت میخوری. زندگی برای لذت بردن هم هست . وقتی این امکان داری.   چرا که نه؟

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
البته عزیزم من چون بلدم ارایش بکنم حتی برا مراسم عروسی و اینام نمیرم ارایشگاه خودم ارایش میکنم واسه ...

ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنید.🙏

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

👏👏👏

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

دوستان عزیزی که محصل دارین یه موردی رو خدمتتون عرض کنم 

پارسال پسرم پیش دبستانی بود طبق لیست اموزشگاه که داده بودن خرید کردم مداد سیاه جنس عالی خریدم دونه ای ۱۵ تومن 

البته همون موقع هم حس کردم که چرا گرونه

چون از محل خودمون نخریدم گفتم حالا یدونه مداد مهم نیس

شب شانسی مارکشو تو د ی ج ی ک ا ل ا سرچ کردم دیدم بسته ی ۱۲تاییشو میده ۷۲ تومن

یه بسته مشکی خریدم یه بسته قرمز

برگه آچاراش تخفیف ۴۰ درصد داشت یه بسته ۵۰۰ تایی خریدم فکر کنم تا دانشگاهش کافی باشه😅

و اینکه پریروز که داشتم کیفشو میبستم 

کشوی لوازم تحریرشو خواستم مرتب کنم دیدم یه بسته ۱۲ تایی مداد رنگی آکبند داره که پارسال روز پسر پیش دبستانیش هدیه داده بود

یه بسته ۱۲ رنگ بیمارستان که بستری بود با دفتر نقاشیو پاک کن جایزه داده بودن که اندازه ۲سانتش تراشیده و استفاده کرده

یه بسته ۲۴ رنگ دوستم براش خریده بود که اونم یکم استقاده کرده

کلی هم مداد رنگی ریزو درشت از پیش دبستانیش مونده بود

منم اونایی که در حد نو بودن رو گذاشتم واسه سالهای بعدی

اون کوچیکترارو گذاشتم واسه دم دستیش تو خونه

و اون بسته ای که بیمارستان داده بودو اسمشو نوشتمو گذاشتم تو جامدادیه جدا واسه مدرسه ش

بهشم گفتم تو کلاس رنگ آمیزیت تموم شد بشمر که ۱۲تا باشه اگه دیدی کمه ،بگرد زیر میز دنبالش که گم نشن

من هنوز مداد شمعی و پاستل ۲۵ سال پیش خودمو دارم پارسال کلی روزنامه دیواری و کاردستی درست کردم و با همون پاستل ها رنگ کردم واسه مدرسه ش

یه سری چیزارو نیاز نیس واقعا هر سال خریداری بشه و مورد بعدی اینکه من واسش قمقمه نخریدم به جاش لیوان گرفتم که زنگ تفریح از ابسردکن اب بخوره اما امروز که جشن شکوفه ها بودو رفتم مدرسه شون دیدم بچه ها دهنشونو میمالن به شیر اب 

و نظرم کاملا عوض شد😅

فردا میرم یه قمقمه هم واسه پسرم میگیرم اینجوری خیلی بهداشتی تره

یاسی جون به نظرتون من از الان برم کلاس تا چند سال طول میکشه برا دو تا زبان همزمان،انگلیسی و روسی؟یه ...

دوتا زبان همزمان نمیشه عزیزم قاطی میکنی بشدت

اره چرا نشه

من همیشه به همه میگم بلد بودن یه زبان حالا هرچی، از یه مدرک لیسانس یا ارشد بیشتر بکار آدم میاد

شما بخای طبق خاسته مردم زندگی کنی زندگیت نابود میشه مثلا طرف مستاجره گوشی ۶۵ تومنی بگیرهمن اگه میخاس ...

میتونیم بگیم شاید هر کسی هم سبک زندگی خودش رو داره با یه چیزی خوشحال میشه 

یکی با چند تا خونه 

یکی با کلی طلا 

یکی هم با گوشی 

اول از همه تعادل خوبه و اینکه ببینیم حال خودمون با چی بهتر میشه 

2810