2777
2789
من نمیدونم چرا وی پی انم ادا در میاره نمیتونم عکس از پیج بگیرمبگو اول برن امامزاده حسن کوچه ی خردپی ...

مرسی اسکرین گرفتم براشون ممنون 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم میشه در مورد لوازم آرایش راهنمایی کنید حتما خیلی تحقیق کردید برای خرید.برندهای که خریدین رو می ...

البته عزیزم من چون بلدم ارایش بکنم حتی برا مراسم عروسی و اینام نمیرم ارایشگاه خودم ارایش میکنم واسه همین همه رو خوب گرفتم حساب کردم پول چند بار ارایشگاه رفتن بود،ولی اگه شما بلد نیستید حرفه ای ارایش کنید مثلا به جا اون ریمل،یک دو سه بخرید 

من با این کارم خرج ارایشگاه رفتن و برا مراسم حذف کردم و کلی سود کردم چون یه بار رفتم دوره خودارایی دیگه گفتم من که بلدم بزار وسیله هامم خوب بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ضدافتاب این مارک از کجا تهیه میکنید؟؟ داروخونه و چ قیمت .دیجی کالا با تفاوت قیمت زیاد داره به ...

عزیزم من ایزدین رو داروخانه‌ها ندیدم آخرین‌بار خریدم دو تومن

ویترین و خانومی دارن یه سر به میثم عطر بزنین شاید اونجا هم باشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم سایه nakedابرسان کلینیکپنکک مکپودر فیکس لورا مرسیریمل پرایمر بنفیتبراش و پد ریل تکنیکاسپری فی ...

عالی خریدی عزیزم عالی😍😍 یه تینت هم بخر برای مصرف روزانه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانما خوبین من چند وقت پیش گوشواره نوزادی خریدم ۳۵۰سوت طلافروشی بهم فاکتور و هیچی ندادگفت زیر ی ...

منم زیر گرم طلا دارم که بهم فاکتور دادن... 490 سوت و 880 سوت و 760 سوت هم گرفتم و فروختم 

....💖!
بریدصندوق های قرض الحسنه بدون یه ریال پولتون نقدکنیدفقط ایرادش اینه چندروزبایدتوحساب بمونن مثلا صندو ...

عزیزم درخواست دوستی دادم لطفا اونجا راهنمایی میکنین صندوق های قرض الحسنه مربوط به چه بانکیه

مثلا بوت و جین و پالتو هرسال مد جدید میاد؟ یا کفش پاشنه بلند مشکیشومیز سفیدکت تک کرمتیشرت

دقیقا همه ی اینا توی این چند سال مدل جدید شدن. مثلا شلوار جین که گفتی مدل اسکینی از مد افتاده. یا حتی همون شومیز سفید هم الان کوتاهش مده تا سال پیش یه کم بلند ترش مد بود. نیم بوت هم به همین نحو مدل های ساده بیشتر مده . البته مد بستگی به سلیقه ی هر فردی داره . یکی مثلا گشاد دوس داره یکی چسبان. یکی لباس های طرح شلوغ دوس داره یکی ساده . من چیزی که عرف هست منظورمه. 

سلام سلام 

ببخشید من درو ببندم، فک کنم اشتباه اومدم. 

فقط دو تا رون مرغ اینجا افتاده بردارم برم 

بوی ادکلن های شمارو خراب نکنه😁😁😁

ما قبلا اینجا سر رون مرغ دعوا میکردیم که یه دونه اش برای بیست و پنج نفر خوبه یا سی و پنج نفر 

ماشاالله الان برای تعطیلات آخر هفته بلیط دیزنی لند رو رزرو کردین بچه ها سال تحصیلی جدید رو با انرژی مضاعف شروع کنن 😁😁😁

خداروشکر 

رفقای قشنگم، به علت مراعات حال مخاطبین عزیز که از هر سطح درآمدی اینجا دور هم هستیم، یه مقدار لاکچری بازی ها رو فاکتور بگیریم، اگر حرفی صحبتی هست اون طرف یه کلبه ای هست، تشریف بیارید استفاده کنیم. 

بعضی ها خاموش میخونن، رنج مضاعفی رو متحمل نشن. 

انشالله هممون رزق فراوان داشته باشیم. ♥️

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
دقیقا همه ی اینا توی این چند سال مدل جدید شدن. مثلا شلوار جین که گفتی مدل اسکینی از مد افتاده. یا حت ...

اهان نه من هنوز اونقدر پولدار نیستم لباسای ۷-۸ سال پیشم میپوشم 😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عشقم حالا من برخلاف شما خرید اینترنتی زیاد میکنم اصلا یسری چیزها رو فقط از آنلاین شاپ میشه خریدحتما ...

خوب آنلاین شاپ معتبر با جنس خوب و اصل معرفی بفرمایید لطفا🧡ممنون

البته عزیزم من چون بلدم ارایش بکنم حتی برا مراسم عروسی و اینام نمیرم ارایشگاه خودم ارایش میکنم واسه ...

دوره کجا دیدین؟ من خیلی دنبال دوره خوب و آنلاین هستم ولی جایی پیدا نمیکنم که هم خوب باشه هم کامل هم آنلاین🤕تو اینستا زیاده ولی نمیدونم خوبه یانه

البته عزیزم من چون بلدم ارایش بکنم حتی برا مراسم عروسی و اینام نمیرم ارایشگاه خودم ارایش میکنم واسه ...

چه عالی.اتفاقا منم همینکارو میخوام انجام بدم.چندجا قیمت گرفتم چهار به بالا گفتن.دوره شما چقدر طول کشید؟مفید بود؟

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
2810