2777
2789

یه ایده پولسازی مدرن هم بگم و برم

این ایده برای افراد زیر ۵۰ سال به ویژه زیر ۴۵ خوبه

🚩"یادگیری زبان های خارجه"

دوستان عزیزم زبان های خارجه فقط انگلیسی نیست.

عربی، انگلیسی، اسپانیایی، آلمانی، فرانسوی و...

اگر شما یکی یا دو تا از این زبان ها رو عالی بلد باشید در حد روان صحبت کردن، نوشتن و ترجمه کردن

اگر بیکار موندید بیاید اینجا تو خصوصی برای من ف*ش بنویسید😄

به حدی جامعه ما نیازمند افراد متخصص هست که حد نداره.

به شرطی که اخلاق خوب و حرفه ای کاری فراموش نشه.

خب هر زبان خارجی که بلدی این ایده ها برای شماست:

۱. توریست که میاد برو مترجمشون شو

۲. تورگاید شو و با تور ها برو اینور اونو(این رویای منه آخرای زبان انگلیسی هستم فوق العاده خوش میگذره بهتون یه بار امتحان کردم انقدر خوبه و لذت بخش)

۳. کتاب ترجمه کنید

۴. در موسسات تدریس کنید

۵. شاگرد خصوصی بگیرید

۶. در مهد یا مدارس دو زبانه کار کنید

۷. هر تخصص دیگه ای داری با این ترکیب کن دوبل حقوق بگیر مثلا تو ایده قبلی گفتم تولید محتوا حالا اگر حقوق تولید کننده محتوا ۱۰ت باشه به فرض اگر زبان اسپانیایی بلد باشه میشه ۲۰ت چون دیگه اون مجموعه مترجم نیاز نداره

۸. ترجمه فیلم و سریال برای دوبلورها

۹. تبدیل کننده محتواهای خارجی به ایرانی و استفاده برای سایت و ..

۱۰. ترجمه مقالات تخصصی

و....

انقدر زیاده که واقعا جا نمیشه بنویسم

فقط بدونید یادگیری زبان خارجه شما رو توی تنگناها نجات میده و البته همیشه هم سرتون بالاست به فرض یه کرم خریدین روشو میخونین قشنگ اطلاعات بیشتری به دست میارین یا هزارجا که انگلیسی نوشته تو گوشی یا کامپیوتر قشنگ میخونی و متوجه میشی

من تو خانوادمون زبان انگلیسیم خیلی خوبه هر چی باشه صبر میکنن از من بپرسن انگار یه جور دیگه رو آدم حساب میکنن

بچه هاتون رو بفرستید زبان های خارجه انگلیسی تمام کرد فرانسه تمام کرد آلمانی و...

از زبان عربی هم غافل نشید

الان بیشترین افرادی که وارد ک*شور ما میشن عرب هستن و خب دکتر میرن خرید میرن و رونق به بازاری ها میدن یه مترجم خوب میخوان و من شاهد بودم چقدر پول میدادن

این کارا که گفتم سرمایه پولی نمیخواد

سرمایه ش همون تخصص شماست و زمانی که گذاشتین اون زبانو یاد گرفتین

سودشون خوب یا عالی هست

کمترینشون ترجمه کتاب و اینا هست که درآمدش نسبت به بقیه کمتره برای افراد درونگرا ولی خوبه که نمیخوان با گروه باشن میخوان یه کاری تو خونه انجام بدن یکم پول دربیارن

واقعا من عیبی تو این کارها ندیدم. آشنایی با یک زبان دیگه باز شدن درهای یک فرهنگ و سبک زندگی متفاوت هست. یادگیری یه زبان دیگه واقعا چیزی بالاتر از یه زبان هست. شما میتونید عمق فیلم ها و موسیقی و هنر اون ک*شور رو متوجه بشید و درک عمیق تری از زندگی پیدا کنید. 

پر از رزق و روزی و برکت باشید🌸💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دیروز گرفتی امروز تصویه کردی؟ وام های ویپاد چند درصدیمن تازه ویپادنصب کردم کارتم هنوز نیومده

حتی کارتت هم نیومده باشه میتونی از تو اپلیکیشن ویپاد وام بگیری 

وام های متنوع داره اول کاری یک میلیون میده که شما ده روز فرصت استفاده داری البته یک‌میلیون اعتباره حتما باید خرید کنی مثلاً میخوای از یک‌میلیون استفاده کنی باید یک‌میلیون هم تو حسابت باشه کلا دو میلیون خرید کنی،، من وام گرفتم ی میلیون تو حسابم ریختم ی میلیون هم وام بود رفتم طلای ریز خریدم شد ۱۷۰۰یعنی ۸۵۰تومان ازوامم استفاده شد 

۲۵هزار تومان هم کارمزدش هست برای بازپرداخت ،، حالا یک ماه مهلت تسویه داری بعد اینکه فرصت ده روزه استفاده از وام تمام شد تو همون ویپاد میزنه تسویه کنی حالا یا یکجا تسویه کنی یا تو ۴قسط،، این وام یک میلیونی هم تو تسهیلات پشتوانه ست ،، قشنگ ویپاد و باز کن بخون همه رو توضیح داده

سلام معصومه جونم ی سوال بپرسمقبلش درباره امشب بگم ک خیلی دلم شکست ی نفر گفت ظاهر آدم آراستگی مهم ن ا ...

با اجازه معصومه جون منم براتون بنویسم 

عزیزم اولادر مجالس زنانه که چادر نداریدبرای شما مانتو حرف اول را میزنه و لباس هایی مثل شومیز و بلوز و... برای شما کاربردی نیست پس هزینه زیادی براشون نکنید. 

دو سه تا مانتو با مدل متفاوت ارزون تر بهتر از یک مانتو کار شده است که همه جا تکراری بپوشیدش. عزیزم اگر حتی پارچه ای تو خونه دارید می تونید بدید براتون بدوزند.

خیلی از خانم ها هر ماه مقداری پول کنار می گذارند چند ماه جمع شد میدن مانتو یا کفش و...سخته ولی نشدنی نیست فقط باید تو فکرش باشید.

حتما دقت کنید رنگ مانتو جوری باشه که با روسری ها و شلوارهاتون هم خوانی داشته باشه می تونید در اینترنت ست کنید و رنگ هایی که بهم میان بشناسید

یه راه ساده تر بهتون میگم رنگ های خیلی بی ربط نخرید مثلا رنگ های نود سفید مشکی کرم خاکستری تقریبا راحت با بقیه چیزها ست میشن اما اینکه به پوست شما هم بیان مهمه

کلا زیاد مدل لباس ببینید و دقت کنید چه رنگ هایی با هم ست شدند

فرم بدنتون هم که بازم از اینترنت اطلاعات کامل هست بشناسید و مطابق با اون لباس بخرید

در مورد بیرون خود چادر که تمیز و مرتب باشه روی سرتون و یه جفت کفش و کیف هماهنگ با هم با روسری بیشتر توی چشم هست.

یه ایده پولسازی مدرن هم بگم و برماین ایده برای افراد زیر ۵۰ سال به ویژه زیر ۴۵ خوبه🚩"یادگیری زبان ه ...

واااای من چقدر غافلم دیگه بعد ازدواج و بچه دار شدن زبان و گذاشتم کنار تدریس میکردم اما الان یادم رفته یواش یواش دوباره باز شروع کنم، البته اون موقع من تدریس میکردم جلسه ای ده تومان میدادن😐🙄.

واااای من چقدر غافلم دیگه بعد ازدواج و بچه دار شدن زبان و گذاشتم کنار تدریس میکردم اما الان یادم رفت ...

الان تو شهر ما شیراز ماهی ۱۵ت میدن. بعضی موسسات معروف تر تا ۲۰ و خورده ای درمیارن مربی ها. غیر معروف ها ماهی ۱۰ ت.

ولی این براشون مهم نیست. اینکه تو موسسه کار کنی و شاگرد خصوصی بگیرید که جلسه بین ۱ تا ۲.۵(سطح فرق میکنه از مبتدی تا آیلس) این بُرد درس دادن تو آموزشگاه ها هست.

عزیزم رو پیام شما ریپلای زدم که اینو درباره حقوق مدرس ها بگم.

شما هم اصلا دیر نیست زمینه ش هم داری قشنگ یادت میاد.

خودم بارها از صفر شروع کردم زبانو چند سال فاصله میفتاد تو زمان کرونا ولی گفتم بااااید تمامش کنم. الان دیپلم رو گرفتم دارم دوره های مربی گری رو میگذرونم

TTC

با اجازه معصومه جون منم براتون بنویسم عزیزم اولادر مجالس زنانه که چادر نداریدبرای شما مانتو حرف اول ...

با اجازه شما دوست عزیز اگر میخواهید بدونید چه رنگ لباسی بهتون میاد فارغ از اینکه دوستتون سفیده، گندمی یا سبزه ب رگ مچ دستتون نگاه کنید تو‌آفتاب نگاه کنید بهتر مشخص میشه اگه رگهاتون رنگ سبز بود یعنی تناژ پوستتون گرمه رنگ گرم مثل قرمز نارنجی زرد و..ب شما میاد 

اگر رگ دستتون آبی یا بنفش بود تناژ پوستتون سرد هست و رنگ های سرد مثل آبی سبز سفید سیاه سورمه ای و.. بهتون میاد 

و اگر هم رگ سبز رنگ و هم آبی یا بنفش  باهم داشتید یعنی تناژ پوستتون خنثی هست و همه جور رنگی ب شما میاد 

موفق باشید و کامیاب

الان تو شهر ما شیراز ماهی ۱۵ت میدن. بعضی موسسات معروف تر تا ۲۰ و خورده ای درمیارن مربی ها. غیر معروف ...

موفق باشی عزیزم منم تی تی سی رو‌گذروندم  انگلیسی تدریس میکردم یه کم ب ایتالیایی علاقه دارم و ترکی استانبولی البته ترکیه رفتیم چون خانوادم ترک زبان هستند تقریباً از پس حرف زدن و ...براومدم حالا نمی‌دونم رو‌کدوم مانور بدم 

یا فقط بچسبم ب انگلیسی 

پسرمم استعدادش و داره قشنگ ترکی می‌فهمه حتی اگه بلد نباشه صحبت کنه و یکی دو کلمه انگلیسی ب نظرم باید باهاش بازی کردنی  انگلیسی صحبت کنم در حین بازی یاد بگیره

هزینه تعمیر پایین خیلی زیاد حداقل ۳۰۰ میلیون میخام الان قسط و وام زیاد دارم حداقل تا دو سال دیگه نمی ...

اول از پستتون رد شدم ولی دیدم خیلیا تشویق کردن دوباره برگشتم تا جواب بدم اینکه تو تراس نگه داشتید و یه سری خراب شدن براتون بشه تجربه. گل آپارتمانی به ندرت تو خونه ها سالم میمونه چون رطوبت کافی نیست شما میگی طبقه ی پایین که کاملا اشتباهه. دیدین گلخونه ها پلاستیک کشی هستن؟ پلاستیک باعث میشه رطوبت حفظ بشه. بعد گل آبدهی کود دهی و سم پاشی میخواد. شما تو ساختمون نمیتونی با شلنگ گل آب بدی. گل گاهی باید غرق آب بشه. ساختمون رطوبت به خودش میگیره ولی پلاستیک عرق میکنه و نور هم ازش رد میشه باعث رشد گل و پاجوش دهی میشه. شغل همسرم اینه و چندتا سالن داره. با تجربه ی عینی دارم میگم. تو تابستون تهویه خیلی مهمه اگه کمی گرم بشه گل قارچی میشه و از بین میره. باید اطرافش باز باشه و روش پوشیده تا باد جریان داشته باشه. و روزی دوبار تو تابستون گل باید سیراب بشه تا خراب نشه. ❤️❤️❤️

سکه میگن برا پس انداز خوب نیست درسته؟شمش از چه قیمت شروع میشه؟

شمش هم مثل سکه پارسیان از سوت پایین شروع میشه اما طلای ۲۴عیاره گرونتره کمی 

سایت مهرگلد شمس های متنوع داره میتونی بری ببینی

یا میتونی حقوق دو مانتو بذار برو طلای اجرت پایین بگیر یا مثل دوستان تو سایت میلی گلد یا طلایی یا طلایین سرمایه‌گذاری کن

موفق باشی عزیزم منم تی تی سی رو‌گذروندم انگلیسی تدریس میکردم یه کم ب ایتالیایی علاقه دارم و ترکی اس ...

سئوال خیلی خوبی پرسیدی

نگاه انگلیسی چون همه بلدن بازار کارش پخش میشه و خب شاید بخاطر همین بعضیامون از انگلیسی دلسرد میشیم

ولی زبانی که کسی بلد نیست

اگر یاد بگیری

مثل ایتالیایی، عربی، همون ترکی

خب خیلی بازار کار داره طوریکه شاید یه جاهایی واقعا خودت حقوقت رو مشخص کنی.

مثلا من دیدم کسی که عربی بلد بود(خودمم یکم بلدم) واقعا حاضر بود هتل هرچقدر میخواد بهش پول بده که فقط کار هتل رو راه بندازه و با مسافرهای عرب صحبت کنه خب برای هتل سود دهی زیادی داره وقتی اکثر مسافراش عرب هستن

حالا این یه مثال بود. شما قطعا انگلیسی که زبان بین المللی هست و همه باید بلد باشن رو برای خودت یادآوری کن به نظرم.

در کنارش یه زبان دیگه رو هم کار کن.

پسر عزیزمون هم اصلا براش عجله نکن با صبوری و یواش یواش که زده نشه یاد بگیره

یه ایده پولسازی مدرن هم بگم و برماین ایده برای افراد زیر ۵۰ سال به ویژه زیر ۴۵ خوبه🚩"یادگیری زبان ه ...

عاااالی بود  

من شنبه رفتم کلینیک چشم پزشکی. 

از اونجایی که شهر ما قطب پزشکی یه. 

از کشورهای اطراف که عرب زبان هستن زیاد مییان واسه کارای پزشکی و زیبایی 

کلینیک پر از عرب بود از عراق و عمان و حتی یمن 

که مترجم داشتن من همونجا فکر کردم چقدر خوب میشد مثلاً زبان عربی رو بلد باشم درآمد خوبی داره 

پزشک هم در حد ضرورت بلد بود  

یکی از همسایه های سابقمون که خانوم بودن وقتی هم صحبت شدیم گفت کارم عالی یه خیلی هم دوستش دارم و خوش میگذره  ،تو هفته هفت تومن در آمد دارم 

عرب زبان بود گفتم شما که لهجه تون فرق می‌کنه ،گفت کم کم باهاشون حرف زدم لهجه شون رو یاد گرفتم ،انعام خوبی هم میدن 

میگفت مثلاً دارو شون رو بهشون میدادم حتی یه کار ساده بهم انعام میدادن  

حقوق خوبی داشت 

گفت این شرکت رو از دیوار پیدا کردم که مدیر با شخصیت و درستی داره  

میگفت خیلی راضی ام جاهای دیدنی شهر و انواع رستوران و ...رو هم باهاشون میرم. 

هر زبان یه قدرته. 

خودم تو کار زبان ترکی استانبولی ام کاااش زودتر عملی میکردم 

چه فرصتهایی که از دست می‌ره 

و اینکه ذهنمون رو محدود به کارمندی و شغل خاصی کردیم 

ممنون از شما که راهکار و ایده می‌دین 

2810