2777
2789
سلام معصومه جونم ی سوال بپرسمقبلش درباره امشب بگم ک خیلی دلم شکست ی نفر گفت ظاهر آدم آراستگی مهم ن ا ...

دوست عزیز درسته حرف دیگران مهم نیست ولی همینطور که دوستمون گفتن خرید آخر فصل بکن که خیلی کمک می‌کنه 

بازار و خیابان رفتنی مغازه ها رو بگرد لباس قیمت مناسب پیدا می‌کنی ،خیلی تکراری نپوش تنوع بده 

دوست من محجبه است روسری های متنوع و خوشگل میپوشه 

زیر چادر هم لباس و شلوار های مد روز. 

انواع تونیک با شلوار جین و .... 

انواع شلوار پارچه ای مد روز  

واسه روسری هم سنجاقای خوشگل می‌بنده ،آرایش هم در حد کم

سلام صبحتون بخیر قشنگا❤یه راهنمایی خواهرانه میخوام عزیزای دلم💞من ماهی ۴۵۰۰ حقوقمه مجردم چطور پس اند ...

سلام 

دیروز گرفتی امروز تصویه کردی؟ وام های ویپاد چند درصدی

من تازه ویپادنصب کردم کارتم هنوز نیومده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبحتون بخیر قشنگا❤یه راهنمایی خواهرانه میخوام عزیزای دلم💞من ماهی ۴۵۰۰ حقوقمه مجردم چطور پس اند ...

سلام عزیزم همون اول که حقوق میگیری ١۵٠٠ سریع سکه پارسیان بهر یا با طلاسی تبدیل کن 

با هر روشی که دوست داری حتما تبدیل به طلا کن

بقیه هم تقسیم کن برای خرج روزانه، لباس و متفرقه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

دوستان یه سوال دارم

ماهانه چقد پول شارژ و نت میدین؟

من مصرف نتم خیلی زیاده 

ماهی ۲۰۰تومن خودم میزنم همسرم جدا برام نت میزنه 

روزانه ۲گیگ الی ۱گیگ نیم استفاده میکنم 

میخام مصرف نتو کم کنم امروز به همسرم گفتم پول نت بزن کارت بلوم خودم نت بزنم پولو انتقال دادم به باکس بلو کارتم 

فعلا ۲گیگ نت دارم ۳گیگم نت صبح گاهی 

فکر کنم یک و دو میلیونی اعتباره تا نقدی منم خودم فعلا یک میلیون گرفتم و باید تسویه کنم 

هزینه رفت و آمد و قبض موبایل و اینترنت و لوازم بهداشتی و ...خودت رو بشین بنویس چقدر میشه حقوق تو گرفتی پول اندازه هزینه هات بردار بقیه شو پس انداز کن، یا همون اول دو و نیم یا سه بریز تو ی کارت واسه پس انداز خرجش نکن یا همون اول ک حقوق گرفتی برو ی تیکه طلا بگیر اگه پول تو‌دستت نمی‌مونه حالا شمش یا سکه پارسیان 

سلام خانوما 

چند تا سوال داشتم 

1- با سند خونه چه وامی و از چه بانکی و با چه شرایطی میشه گرفت ؟ 

2- راحت ترین و بی دردسرترین وامی که بدون سپرده بخوای بگیری چیه ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
دوستان یه سوال دارمماهانه چقد پول شارژ و نت میدین؟من مصرف نتم خیلی زیاده ماهی ۲۰۰تومن خودم میزنم همس ...

بستگی داره،، اینستا خیلی خیلی نت مصرف می‌کنه ،،، سعی کن روزی یک ربع بیشتر نری،، من دو تا خط دارم ایرانسل و همراه اول، برای ایرانسل بسته مکالمه ۵۰۰۰هزارتومانی یک‌ماهه فعال میکنم ۱۰۰۰دقیقه مکالمه،،، برای همراه اول هم‌بسته اینترنتی یک‌ماهه ۵گیگ‌۴۰درصد تخفیف میگیرم ماهیانه ۲۵۵۰۰

سلام دوستان نادیده و عزیز من

معصومه جون چقدر انگشترت قشنگه مبارکت باشه

@masumehjoon    

خیلی از کارت کیف کردم. جمله جمله هات رو دوبار دوبار میخونم.💗

خب عزیزان دلم بریم سراغ "ایده پولسازی" امروز🌸

من صبح زود میام سر کار گفتم تا سرم خلوته براتون بنویسم بین کارا.

وقتی پول واریز میشه به حسابم و لذت میبرم میگم باید تک تک خانومای سایت این لذتو زیاد ببرن. پولی که همسر میده خیلی خوبه وظیفشه ولی پولی که خودت از زحمت و تلاش خودت دربیاری یه چیز دیگه س از نظر من. بیشتر هم قدرشو میدونیم. شما خانومایی که اتقدر قشنگ بلدین زندگی کنید(والا من بلد نیستم من فقط بلدم کار کنم😄) حیفه که پول درنیارید.

خب این بخش انگیزشی 💪

🚩ایده امروز مناسب تمام خانوما هست

چه تو آپارتمانی. چه تو ویلایی. چه کم سن و سالی. چه سنت بالاست.

هیچ فرقی نداره

من بالای پنج نفر دیدم که این کارو میکنن و در جریان جزئیاتش هستم. 

🚩ایده "سبزی مارکت"🚩

اگر میگی این کار کلاسش پایینه و به درد من نمیخوره خب دیگه نخون و وقت نزار

من با خانومایی که میدونن سطح و لول آدم ربطی به شغل نداره کار دارم.

عزیزانم اول میای تو گلدون یا اگر باغچه داری تو باغچه سبزی میکاری و روحیه ت عالی میشه.

بعد میبینی مثلا سبزی خوردن خب همه چیشو نمیتونی سبز کنی با این ماشینایی که سبزی میارن صحبت کن شمارشون رو بگیر شب قبل یه اس ام اس میدی ازین میخوام دو کیلو ازون میخوام دو کیلو میاره برات درب منزلت. میبری قشنگ پاک میکنی میشوری خشک خشک که شد بسته بندی میکنی تو ظرف در دار وزن میکنی حساب میکنی چقدر پات درومده معمولا صد گرمش رو میتونی بین ۲۰ت تا ۳۰ت بفروشی حالا بستگی به شهر شما داره و محله و ... میبری بازاریابی میکنی شاید فقط هفته اول اینطوری باشه بعد مشتری هات بهت زنگ میزنن حالا یا میبری براشون یا خودشون میان میبرن. در کنار سبزی خوردن، سبزی کوکو، سبزی کلم پلو، آش و... اگر بتونی با یه سبزی مارکت صحبت کنی و اوکی بشی که خیلی عالیه ولی چون سیب سلامت ندارید مغازه های محلی ازتون راحت تر قبول میکنن. من از نزدیک شاهد بودم یه خانوم و آقای شصت ساله زن و شوهر قشنگ باهم کار میکردن حتی فروشگاهها هم ازشون میگرفتن اصلا نمیرسیون آماده کنن. حالا شاید بگید خب چرا بکارم؟ کلا میخرم؟ بچه ها اگر خودتون بکارید سود خیلی بهتری داره در واقع همش سود میشه انگاری مگه بذر چنده میدونی چقدر بهت سبزی میده؟

ولی اگر بخری خب تو داری کیلویی میخری و دیگه زیاد سود نمیکنی این نکته ش هست که حتما باید کمکیش خودت اضافه کنی اگر هم که فضاشو داری همه رو خودت بکاری و هیچی نخری که عزیزم افتادی تو کندو عسل کار کن ببین سودشو البته که صبور باش همون خانوم به من گفت دو ماه که کار میکردم گفتم بابا این چه کاریه اصلا سود نداره تا جمع کنم اما بعد دیدم نه یکی به یکی گفت و کارم گرفت.

یه دستگاه سبزی خورد کنی هم بعدها به کارت اضافه کن. من که دیدم اصلا بنده های خدا نمیرسن همه ازشون سبزی میخوان همه طور سبزی. دیگه این روزا خیلیا شاغل شدن نگاه خودتون و بچه های اینجا نکنید که همه ماشالا کدبانو هستید. والا زن داداش خودم سبزی خوردن چهار تا پر ریحون چند تا پیازچه میخره خدا تومن. منم میگم آفرین چه اشکال داره داری به یه بنده خدا سود میرسونی.

اما خودم عاشق سبزی پاک کردن و کارهای زنونه هستم(چون زیاد وقت ندارم انجام بدم)

پس شد 

سرمایه= خیلی کم

زحمت=زیاد

سود= در ماه بین ۱ت تا شاید ۱۰ت اگر کمکی داشته باشید

مشتری یابی= بازاریابی حضوری/تلفنی/دوست و آشنا/آنلاین شاپ و...

عیب این کار هم اینه که ممکنه سبزی که دادین نفروشن و خراب بشه براتون برگردونن. راهکار: اولش پس بگیرید تا مشتری هاتون دائمی بشن اما بعد بهش بگید یه تعدادی بگیر که میدونی فروش میره. خودتون هم دستتون میاد کی چقدر فروش داره همون قدر بهش بفروشید. 

عیب دیگه این کار هم یکم خونتون کثیف میشه و باید هر روز جارو کنید که این هم چیز خاصی نیست.

سود این کار خیلی زیاد اونجور که حالا پولدارتون کنه نیست ولی کمک خرجه. همه جور خانومی ما اینجا داریم شاید واقعا یه چراغی تو ذهن شما روشن کنه. من مورد نزدیک و عینی دارم که دیدم الان خرج زندگیشون از این کار هست. عمده میده به مغازه ها هر رو صبح ماشین سبزی میاد در خونش سبزی خالی میکنه خودشونم دارن اضافه ش میکنن یا علی تا طرفای ساعت ۲ و ۳ دیگه کارش جمع شده. گاهی وقتی هم عصر شروع میکنه تا شب پاک میکنه صبح زود هم میشوره و پخش میکنن.

خدا به همه رزق و روزی و برکت بده💗🌸🚩

سلام دوستان لطفا هرکسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه یا مامان سبحان عزیز لطفا جواب بدن خواهرشوهرم 200 تومن اعتبار بانک ملی بصورت کارت گرفتن من میخام نقدش کنم قسطشو بدم خودشون حساب بورسی ندارن و با حساب بورسی خودمم میگه همخوانی نداره چجوری نقدش کنم؟؟ یه آپ بود دی جی پی.؟؟ باید خودشون نصب کنن؟

2810