سلام عزیزم درسته از من نپرسیدی
ولی دلم نیومد چیزی نگم
اول اینکه ب حرفاشون اصلا اهمیت نده ول کن باووو،،، برای لباست میتونی از حراجی آخر فصل بخری که قیمت مناسب تره مثلاً اوایل شهریور مانتو بخر بذار عید بپوش، یا لباس زمستانی تو بذار آخر بهمن، اوایل اسفند بخر، خود من اوایل اسفند رفتم بوت و کیف چرم خریدم باهمشد 3میلیون از خیابون فردوسی کلا ورم فروشی انددر صورتی که اگر موقع حراج نمیرفتم باید برای جفتش 6.5،،7 میدادم
×××بعد اینکه چندتا ذکر هست هم برای افزایش رزق و روزی هم برای خانه دار شدن
من بهتون میگم دوست داشتی انجام بده
البته برای خونه دار شدن من گفتم خداروشکر خونه دار هم شدیم 👇👇👇👇
_👈برای خانه دار شدن: آیه ۲۹ سوره مومنون ۷۰بار بعد نماز صبح تا ۴۰روز(من دو سال و نیم پیش چون بچه شیر میدادم نماز صبحم یکی درمیون میشد یا پریود شدنی نمیشد نماز خوند هر وقت یادم میومد ب هر تعدادی که شد این ذکر و میگفتم ) البته که دقیق انجام بدی خیلی عالیه،،
_👈برای ادای قرض و افزایش روزی::: اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک (اینم میخوندم قرضامون و زود پس دادیم و واقعا ذکر معجزه گری )
_👈دو شنبه و چهارشنبه بعد نماز عصر ۴۰مرتبه سوره تکاثر
اینم من معجزه شو میبینم هر وقت میخونم
__👈ی ذکری هم دوستان گفتن اینجا تا ۶۰روز روزی۴۰۰مرتبه (استغفرالله الذی لا اله الا هوالحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات والارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه ) البته این زیاده من فقط ی هفته تونستم بخونم
برای افزایش ثروت و علم
اگر هم میخوای املای دقیقشو از اینترنت سرچکن
موفق باشی و پر برکت و پر روزی
غصه حرف مردم هم نخور اون ی تیر پرت کرد تو چرا خودتو انداختی جلو گذاشتی بهت بخوره؟؟؟
در دروازه رو میشه بست در دهن مردم و هرگز