2777
2789
خواهش میکنم عزیزمبله گلم مریم مجیدی نژاد تو دوره ادمین ثروت سازش حتی ساخت سایت رو هم یاد داده بود یع ...

بنظر شما ارزش داره این کلاس ب صورت مجازی شرکت کنم؟

ڄ

بخشی از سؤالات در فایل‌های PDF طرح درس دوره‌ها داخل کانال هنرکده تنها مسیر آرامش پاسخ داده شده است، لطفاً مطالعه بفرمایید.
۱- در مورد مدرک: بنده با ادمین هنرکده برای ارتباط با حاج آقا حسینی صحبت کردم که شرایطی فراهم بشه بزرگوارانی که در دوره شرکت می‌کنند جهت اخذ مدرک به فنی و حرفه ای معرفی بشوند، بدیهی است که این شرایط برای افرادی فراهم خواهد شد که دوره را با موفقیت به اتمام برسانند.
۲- دوره ICDL مهارت‌های هفتگانه کامپیوتری شامل: مبانی کامپیوتر، ویندوز ۱۱، اینترنت، Word, PowerPoint, Access, Excel است (مجموعه Office)
۳- نیازمندی‌های دوره داشتن کامپیوتر یا لپ‌تاپ، اینترنت و گوشی هوشمند است
۴-دوره به محض رسیدن به حد نصاب (نقطه مشترک تنها مسیر آرامش و بنده) آغاز خواهد شد.
۵- طول دوره‌ها ۴ ماه است. پس از ۴ ماه برای افرادی که از آزمون عملکردی عبور کنند ۲ ماه دوره ویژه بازار کار ادامه خواهد یافت؛ یعنی دوره برای عموم ۴ ماه و برای افراد تلاشگر ۶ ماه به طول خواهد انجامید.
۶- کلاس‌ها آفلاین است (ویدیو، جزوه و تمرین)، اما در طول ۴ ماه ۳ یا جلسه آنلاین برای علاقمندان با هماهنگی قبلی برگزار خواهد شد. هر سه دوره وبینار ۶۰ دقیقه‌ای رایگان به همراه پرسش و پاسخ دارد.
۷- هر سه دوره توسط خود بنده پشتیبانی خواهد شد و گروه پرسش و پاسخ و رفع اشکال دارند.
۸-
ICDL مهارت‌های هفته گانه کامپیوتری است
Scratch برنامه‌نویسی کودک و نوجوان مناسب سنین ۸ تا ۱۶ سال است
Python زبان برنامه‌نویسی و دوره آن مناسب بالای ۱۲ سال است

ارادتمند شما: آرمان اقبال‌زاده-مدرس دوره‌ها 🌷

فقط خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس با توجه به درامدتون چون اجاره نمیدین انشالله راحت میتونین تو 6 ماه 70 گرم طلایی که گفتین رو ب ...

ایشالا 

اگه اتفاقی پیش نیاد🙏

پاریالم همین قصدو داشتم پسرم بیمارستان بستری شد یه پولی هم از جیب گذاشتم رو اون ۶۰ گرمو تقدیم بیمارستان کردم که البته فدای یه تار موهاش

الان همسر من ۳۸ سالشه من حساب کردم تا ۵۰ سالگیش که حداقل سن بازنشستگیشه دقیقا باز نشسته میشه البته ا ...

بله درسته .

طرح جدید رو که میگن ۶۲ سال سن هست گفتن حالا حالا ها اجرایی نمیشه .

و اینکه ایشون الان ۳۸سالش هست یا ۴۲سال سن می‌تونه بازنشسته بشه یعنی ۴سال باید پرداخت کنه 

حالا اون چهار سال رو الان می‌تونه بده شرکتی براش رد کنن که بشه بیمه اجباری چون مزایای بیمه اجباری بیشتر از اختیاری هست و هم اینکه می‌تونه دو سال رو همون بیمه اختیاری بده و دو سال آخرش رو احیا ی پرداخت کنه .

چون کارشناس فقط دو سال آخر رو میاد میانگین میگیره .

من به یه شرکتی دادم داره اسمم رو تو لیست بیمه شون پرداخت می‌کنه که ماهی ۲/۶۰۰بهشون میدم در صورتی که بیمه اختیاری هم همون ۲/۵۰۰هست 

.

نیازی نیست همسرتون تا ۳۰سال رو کامل پرداخت کنه چون این قانون جدید حدود دو سال هست که اومده منتهی خودشون کسی رو راهنمایی نمیکنن بگن  که اگه سنتون ۴۲ سال بشه با بیست سال سابقه براتون سی سال محاسبه میکنند و میتونید باز نشسته بشید .

چون شما تا  ۴۲ سال سن سابق تون میشه ۲۲ سال .

هر سوالی که بیشتر از ۴۲ سال پرداخت کنید در حقیقت از جیبتون رفته چون با ۶۰ سال هم همون ۳۰ روز محاسبه میکنند با ۴۲سال هم همون سی روز رو .

اگه خواستین شرکتی بدین بگین من بهتون بگم چه جوریه .

البته اگه ساکن تهران هستید اسامی ها رو بگم .

قربونت برم عزیزم ممنونم از لطفتمن خیلی خوشحال میشم بتونم تا جایی که بلدم کمک دیگران باشم😘🌼

من چقد خوشبحالمه که تقریبا هم سایه و هم محلی هستیم بهتون افتخار میکنم بانو

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
دقیقا همینطوره منم مثه شمام کیف مدرسه ی پسرمو که پارچه و یراق آلاتش خارجیه،مغازه میداد ۸۹۰ من از تول ...

خدا خیرت بده آدرس جفتشونو میدی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

می خوام براتون یه لیستی از کارهایی که تو شش ماه اول سال کردم بنویسم

👈 برای عروسی خواهرم براش گوشواره خریدم تو عروسی تقدیمش کردم✅

👈 کتابهای دانشگاهیم رو فروختم همه رو تبدیل به طلا کردم ✅

👈 سفر خارجمون رو با همسر رفتیم به اندازه دو هفته و من اون پول رو جور کردم✅

👈 برای تولد خواهرم کادو خریدم تقدیمش کردم✅

👈 چهارتا سکه پارسیان گرفتم 1.2 و 1.5 گرمی و 650 و 350 سوتی ✅

👈۱۴ گرم طلا خریدم دوتا دستبند و پلاک و انگشتر ✅

👈 کلی غذاهای خونگی درست کردم ، فریزرم رو پر کردم ، رستوران رفتن رو کم کردم به جاش عادت کردیم با هم قدم بزنیم و کباب بخوریم و جشن بگیریم برای موفقیت هامون ✅

👈 به موهام رسیدم و رفتم آرایشگاه ✅

👈 کل لباس تابستونه هام رو تکمیل کردم ولی بهاری نگرفتم چون از پارسال داشتم ✅

یکی از هدفهام برای شش ماهه بعدی اینکه تو باکس بندی قوی تر بشم 

و در نهایت فارغ‌التحصیل شدم و می تونم بالاخره شروع به کار کنم

یعنی منظورتون اینه با ۲۰ سال سابقه ای که داره اگه ۲سال بیمه اجباری بشه بازنشسته میشه؟شما همسرتون شغل ...

من هسرم از چند تا مغازه اجاره میگیره اصلا شغل نداره خودش بیمه مشاغل آزاد رو پرداخت می‌کرد .

اگه همسرتون بیست سابقه پرداخت بیمه داشته باشه به شرط سنی ۴۲ سال می‌تونه خودش رو بازنشسته کنه .

این قانون دو سال هست که اومده خیلی ها خبر ندارن .

از ۱۴۲۰ هم میتونید بپرسید .

شما اگه همسرتون شاغل هست که چه بهتر .

بله درسته .طرح جدید رو که میگن ۶۲ سال سن هست گفتن حالا حالا ها اجرایی نمیشه .و اینکه ایشون الان ۳۸سا ...

عزیزم برای کارمندان دولت هم صدق میکنه؟مثلا ما هم بعد ۴۲ سال سن با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شبم حقوق ۳۰ روز رو دریافت می‌کنیم؟

منم مخارجم بیشتر از ۳تومن نمیشهماهی ۵کیلو برنج هاشمی میشه ۵۰۰تومن ۲ کیلو گوشت ۶۰۰دوتا مرغ ۳۰۰۳تا روغ ...

ما هم سه نفریم ماهی بین هشت تا نه میلیون خرج خورد و خوراک و قبض و مواد شوینده و اینا میشه 

بدون دکتر و دارو و مخارج ماشین و آرایشگاه و اینا 

چون من خودم. بین دو تا چهار  تومن خرج خودمه 

شاید یه ماه هایی خیلی خرجم کم باشه مثلا یک و خورده ای بشه 

یک ماهم بشه پنج شش تومن 

یعنی میخوام بگم مخارج خودم جدا کلا 

ولی تو خونه هشت نه تومن خرج میشه اصلا هم اهل ولخرجی و بریز و بپاش و رستوران رفتن و از جای گرون خرید کردن نیستیم 

خیلی معمولی زندگی می کنیم به خودمون سخت هم‌ نمیگیریم 

2810