2777
2789
سلام دوستان خوبم چقدر دلم تنگ شده بود براتون ۷۰ صفحه عقبم اما وقتی دیدم معصومه جان برگشتن و این تاپی ...

ایشالا قبولی استخدامیت😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام عشقای نادیده من 

صبحتون بخیر

دوستان نوشتن معجزه میکنه ازش غافل نشین😍

همونجور که خداوند بهش قسم خورده 

حالا نمیشه که مدام کاغد و خودکار دستمون باشه.برای خودم خیلی پیش میاد تو خیابون ،وسط کار خونه،خوندن این تاپیک و و و و ....

کارها و مواردی میاد تو ذهنم که شاید بعدا یادم بره این برنامه رو پیدا کردم و به زندگیم نظم داده تقریبا 😘

شما هم خواستین استفاده کنید

به دردرتون خورد برای حاجت دلم دعا کنید 

ممنون ازتون

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم یکی از دوستام گفت رو عطر مخصوصا تخفیف گذاشتهمن خودم هروقت دیور جادور و بامبشل ویکتوریا سیکرت ...

من اکلت میزنم چندساله خیلی بوشودوست دارم بااینکه مدام دلمومیزنه هرعطری امااین نه

چندنفری هم ازم پرسیدن رد میشی یه بوی خوبی میدی چه عطریع اینجاخیلی ذوق مسخره کردم🤣🤣🤣

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزم کل محصولات نیتروژنا بخاطر استفاده از مواد بد توی سازمان غذا و دارو ممنوع شد اینهمه میخوای ...

واقعااا؟

یه کرم دورچشم خوب معرفی میکنید هزینش خیلی مهن نیست؟

کمکن داره چروک میزنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دوستان کودوم سایت مجازی برای خرید طلا مطمئنه؟

من ازپیج نعناکار توی اینستاخرید کردم رسید وطلاهم بود

سایت رضوان دوستان خریدداشتن راضی بودن منم ان شاالله برسه دستم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام به همه گی... چون همه کاربران اومدن دلی برامون نوشتن تجربیاتشون رو منم خواستم اندک درسی که از زندگی گرفتم اینجا بگم شاید یه نکته اش به درد کسی خورد... من تو دوران مجردی خیلی کار میکردم ولی پولم رو نابود میکردم راه و رسم پس انداز بلد نبودم و جالبه که اگه آدم بخواد پول آتیش بزنه نه تنها می‌تونه همه داراییش رو به فنا بده بلکه پولم کم میاره به قول معصومه جان بخوام ول خرجی کنم ماهی ۲۰ تومنم کممه...ازدواج که کردم اصولی رفتم جلو سرم به سنگ خورده بود... پول جهازمو نصف کردم با نصفش ضروریات رو خریدم با نصفش هم پول مستاجر خونه شوهرم رو دادیم و رفتیم سر زندگیمون...بعد دوسال تو گوش شوهره خوندم باید بریم محل بهتر زندگی کنیم کلی تو قسط و قرض انداختمش و محله رو بهتر کردیم و ماشین ثبت نام کردیم یه بسترن بی ۳۰ ... تحویلمون که دادن نشستم زیر پای شوهرم که ماشین خارجی خرجش زیاده بیا بفروشیم بریم یه آپارتمان نقلی بخریم پایین شهر... سر این تصمیم کلی بحث داشتیم تا بلاخره قبول کرد و تبدیل کردیم ...خلاصه سرتون رو درد نیاورم ۱۰ ساله زندگی مشترک داریم و من هر وقت میبینم شرایط داره به سمت آروم شدن می‌ره یه تصمیم تو فکر شوهره میندازم و خودمو کنار میکشم ... چون دیگه به تصمیمات من ایمان پیدا کرده ... بعد از به مدت میبینم دست به کار شده که تصمیم منو عملی کنه... بین حرفاش با فامیل و دوستاش میبینم که میگه من چند جا تو زندگی خیلی شانس آوردم و دقیقا تصمیمات منو عنوان می‌کنه... البته به اسم شانس خودش ( مردها غرورشون اجازه نمیده بگن خانومم گفت) واسه منم فرقی نمیکنه اصل اینه که ایده من انجام شده...

می‌خوام بگم سعی کنید تو زندگی واسه خودتون هدف بزارید و از امنیت روزمرگی خارج بشید ریسک کنید خودتونو به چالش بکشید نگید میخواییم چیکار من راضی ام مگه تا کی زنده آییم.... دوستان دوران سخت و پر هزینه بازنشستگی پیش رومون هست ... واسه اون دوران اماده باشید مثل فریز کردن مواد غذایی واسه زمستون سخت... سرمایه واسه بازنشستگی سخت رو از الان فریز کنید....

سلام برهمگییی...صبح دل انگیز بارونی ونیمه ابری تون بخیروخوشی🥰🥰😍

امروز صبح داشتم ویپادمو نگاه میکردم دیدم وام ۵ملیونی م ازش ۳۴۰۰قسط مونده وازاونجایی که میخوام به امیدخدا ماه دیگه وام وی کلابشو بگیرم تایکسال دیگه نمیتونم ازحساب خودم وام دیگه ای بگیرم وام پشتوانه هم اگر وام ۵تومنی تسویه میشد میرفت روپله۷ملیونی  ...بخاطرهمین حیفم اومد اومدم اون ۳۴۰۰روتسویه کردم باکارمزد واعتبار سنجی و....۳۵۰۰از وام ۷ملیونی برام باقی موندچون اون ۳۴۰۰که برای قسط قبلیم ریختم ازپول چک بود وبرگردوندم سرجاش... 

و۳۵۰۰+۵۰۰هم ازکارکردهمسرم گذاشتم وزدم حساب پس اندازم...

حالااین ۷تومن روتا۱۵ام ماه بعدمیخوام تسویه کنم که وام وی کلاب رو زودتر بگیرم چون لازمه...برای اون ۷تومنم ۲تومن وام از ویپادهمسرم میگیرم و۵تومنم باید خودم جمع کنم چالش سختیه ولی باید بشدت مدیریت کنم....

فرداهم بایدقسط بانکی ۱۱۰۰واریزکنم که ۵۰۰تومنش جوره و۶۰۰هم انشاله امروز همسر کارمیکنه..

یه ۵۰۰هم امروز بایدببرم بدم قسط لباس تابستونه هایی که برای دخترا خریده بودم ...وبعدش برای فصل سرما براشون لباس بردارم...

سلام برهمگییی...صبح دل انگیز بارونی ونیمه ابری تون بخیروخوشی🥰🥰😍امروز صبح داشتم ویپادمو نگاه میکرد ...

واینم بگم که دوستان وام پشتوانه هم نقدی شده واقساطش هم دیگه نیازی نیست ۱۰روز ازروش بگذره بلافاصله فعال میشه.برای شماهم اینطوری شده؟

سلام عزیزم در رابطه با فروش ماشین که الان راکده و کلا خریدو فروش صفرهیکماه دیگه که قیمتا یه تکون بخو ...

نه گلم برای استفاده خودمون نمیخریم .الان خونه پدر شوهرم هستم البته یکی از طبقات .داستانش اینه همسرم دوران مجردی برای اینجا هزینه کرده بدون مدرک وفلان ....چندباری هم خواسته سهمشو مشخص کنن برادراش وپدرش که آخرش کار به دعوا کشیده وتکلیفمون مشخص نیست و همسرم میگه تا زمانی که پدرومادرم زندس از اینجا بیرون نمیرم (بماند همه اعصاب خوردی برای من هست )فعلا هم با کسی اینجا رفت وآمد نداریم .الان یه مقدارپول داریم و ماشین وطلا که من طبق داستان دوستم که قبلا گفتم بهتون بعد فدت همسرش پدرومادر همسر به حقوق ناچیز پسرشون رحم نکردن میترسم زبونم لال اگه اتفاقی برای همسرم بیوفته آواره خیابون بشم با دوتا بچه .حالا موندم چه کاری درسته راهنمایی کنین ...پول نقد+پول ماشین+وام زوجین یا پول نقد+پول ماشین+پول فروش طلا وفقط ۳۰۰ میلیون کم داریم از وام زوجین استفاده کنیم؟ منظورم طلاهامونگه دارم ۶۰۰ وام بگیریم یا طلارو بفروشم ۳۰۰ وام بگیرم.طلا حدود ۳۰۰ میشه .اقشاطش حدودی ۱۲ ۱۳ میشه ۶۰۰ اگه اشتباه نکنم .اگه کسی راه حلی داره دریغ نکنه باید به همسرم اطلاع بدم چه تصمیمی گرفتم ممنون

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
مرسی عزیزم😍😍😍عشقم من خرید هیجانی زیاد دارم مثلا میرم کافه قهوه و کیک میخورم میگم دوباره یه قهوه‌ی ...

عزیزم اگردوست نداشتیدپیامموجواب ندید

منم میخواستم بچموبزارم پیش یکی ازعزیزانم نمیدونم چقدرماهیانه تقدیمشون کنم

شنبه تاچهارشنبه روزی ۵ساعت

بنظرشما چقدر پرداخت کنم  خودشون مبلغی اصلانمیگن امامیدونم پرداخت کنم خوشحال میشه

ممنون عزیزم خدابهت توان وبه مالت برکت بده

الهی ربی ومن لی غیرک💖
نه گلم برای استفاده خودمون نمیخریم .الان خونه پدر شوهرم هستم البته یکی از طبقات .داستانش اینه همسرم ...

سلام عزیزم. بنظرم اگر در توان همسرتون می‌بینید که قسط هارو بده حتما وام بردارید و طلاهارو نگه دارید که همین طلاها باز سرمایه میشه واسه یه کار دیگه حالا خرید خونه بعدی یا زمین یا... 

وقتی همسرتون تو قسط بیفته و ببینه خرید یه خونه چقدر سختی داره بیشتر مصصم میشه که تکلیف این خونه که نشستین روشن کنه و حقشو بگیره. 

سلام میشه بگید روتین پوستی چیا خوبه ،؟؟ اگه میدونید

سلام عزیزم بستگی به جنس پوست داره اما اول اول ضد آفتاب باید تو روتین باشه

شوینده

آبرسان

روتین خود من صبحها شستن صورت با آب خالی بعد زدن اسپری آب (مارک اون) بعد آبرسان روزانه ( مارک سیمپل مدل لایت) بعد ضدآفتاب سه انگشت صورت سه انگشت گردن ( مارک ایزدین)

شب شستن صورت با ژل شستشو ( مارک لاروشه) 

بعد یک روز درمیون اسپری آب و آبرسان

یک روز درمیون بعد شستشو سرم نیامید اسید ( مارک اوردینری) بعد آبرسان

هر بار ابرسانم تموم بشه یه کرم روز و شب میگیرم دوباره تموم شد آبرسان

اینجوری عزیزم 

پوستمم مختلط هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سن بازنشستگی چند ساله؟

اگه خانم یا آقایی سنش  ۴۲باشه و سابقه بیمه به مدت ۲۰سال داشته باشه یعنی بیمه اجباری نه بیمه زنان خانه دار می‌تونه خودش رو بازنشسته کنه با ۳۰سال سابقه .

تو بیمه زنان خانه دار هم دو سال آخر رو میتونید بدید یه شرکت براتون پرداخت کنه که مثلا بشید بیمه اجباری 

2810