2777
2789

سلام روز همگی بخیر و خوشی 😘

من به درخواست معصومه خانم گل  یه گزارشی بدم خدمتتون 😘

من قبلا هیچ توجهی به خورد و خوراک و هزینه اش نداشتم و همسرم همیشه زیاد زیاد میخرید من اصلا قیمتش نمیدونستم و کلی هم اسراف میشد تو خونه و فصل خوراکی های فریزری که من ازشون خبر نداشتم میگذشت ... این یکساله بخاطر شرایط کاری همسرم خرید دست خودم بود هم کمتر خریدم هم میدونم چی بخرم و به وقتش فریزر همیشه پر بود . تازه کلی میوه هم واسه لواشک و میوه خشک میخرم که بچه ها دوست دارن هم سالمه و هم خوشمزه و خرج هله هوله رو کم میکنه 😍👌 

به وسایلم ارزش میدم  خوب و تمیز نگه میدارم زیر دست و پا نمیندازم اگه وسیله ایم سرجاش نباشه سریع مثل قبل جایگزین نمی کنم و دنبالش میگردم مثلا پسر کوچولوم هر جا میره اول جورابش در میاره ما همیشه یا باید میخریدیم یا میخواست بره بیرون میدیدی یه لنگه اش نیست و بی جوراب میموند حالا حتی حواسم به اون یه لنگه جورابم هستش هم بچه ام مرتبه و پاش اذیت نمیشه و هم هزینه اضافی نمیکنم و هم حس بهتری به مادر بودنم دارم این فقط یه مثال کوچیک بود 👌

من بخاطر شرایط خانوادم همیشه سعی میکردم پول کنار داشته باشم تو مواقع لازم بهشون برسونم همسرم گفته بود پول توجیبیت ماله خودت و هر کاری باهاش کنی من راضیم ولی وقتی بعد از اشنایی با اینجا یکم چشمام باز شد دیدم ای دل غافل خانواده من خیلی هم درامد دارن دوتا خونه دارن و حقوق و اجاره میگیرن و فقط مشکلشون بی مدیریتی هستش و من اگه بخوام دائم به فکر اونا باشم از زندگیه خودم میوفتم و بعد شروع کردم به سکه خریدن دیگه حتی پولی بهشون قرض داده بودمم گرفتم البته با کلی مشکل تا جایکه بمن میگفتن تو پول میخوای چیکار خلاصه که خودمو از یه بند فکری و مالی تا حدود زیادی ازاد کردم 👌😏

من اصلا دلم نمیومد لباس خوب بخرم با اینکه درامد همسرمم خوب و مدیریتی بود و خودش بهترین ها رو واسه خودش میخرید به هر حال منم باید بخودم میرسیدم هرجا میدیم ارزونیه میرفتم تو اصلا دلم نمیخواست تو مغازه های گرون برم و خرید عید که اصلا نداشتم تازه فکر میکردم چقدر قانعم و زن خوبیم ولی غافل از اینکه منی که خرج خونم ۳۰ به بالا بود و نمی فهمیدم پول چی میشه🤦‍♀️ الان بریم خرید بهترین جنسارو واسه خودم میخرم روتین پوستی اسفند ۴ تومن خریدم که واقعا پوستم بهتر شده دیگه واسه عیدلایت و کراتین کردم و چقدر تو ظاهر و روحیه ام اثر داشت . تازه کارهای زیبایی هم دارم که پولش اماده اس . و از زنانگی کردن لذت میبرم 👍😏

از قسط متنفر بودم حس خفگی میکردم که باید هرماه مبلغی سر موعد مقرر پرداخت کنم میگفتم یا نقد یا هیچی الان یه وام ۷ تومنی ویپاد ۲۰ بانک مهر و یه قرعه کشی ۵ تومنی دارم یعنی خیلی خودمو به چااش میکشم و به نظرم این یعنی زندگی و زنده بودن تلاش کردن و هدف داشتن و رسیدن بهش بهترین حس دنیاست .البته قسطهای همسر جانم به یه مبلغ بالا رسوندم .🤭🤭و اابته الان از عاشقان طلا هستم .

قبلا اصلا حقوق همسرم واسم مهم نبود چقدر ه ما که خورد و خوراکمون و خریدامون به جا بود و همین طور سالی دو سه بار مسافرتمون الان تا دریافتی داشته باشه به قدری من خوشحال میشم و اینو نشون میدم و چاله اش میکنم که تا پولی بحسابش بیاد بمن زنگ میزنه اابته اونم تو خرید طلا بامن همراه شده الان یه مبلغ خوبی تو صندوق طلا خرید کرده 🤩

کل پس انداز و وامهایی که قبلا میگرفت نزدیک ۲۰ تومن قسط میداد که همش وارد بورس شده بود و در واقع هیچ شد و کلی ضرر کردیم همسرمم یواش یواش به سمت طلا اومد و ما تو حراجی سکه شرکت کردیم وقتی مقدار طلامون بیشتر شد و جراتمون بیشتر یه ماشین شاسی که ارزو داشتنش داشتیم ثبت نام کردیم تو اردیبهشت و تا اینجا دستاورد بزرگ امسالمون شده 🤗🤗

رو بچه هام حسابی سرمایه گذاری میکنم که این بزرگترین وظیفه خودم میدونم هم یه رشته ورزشی بچه هام تو باشگاه خوب می رن که به نظرم لازمه زندگیه همه بچه هاس و اینکه کنارش موسیقی گذاشتمشون دوست دارم تو مسیر درست باهاشن و اصلا از هزینه کردن تو این راه اذیت نشدم اما جلوی خرید های اضافی و هله هوله محکم وامیستم .همسرم کلی خوراکی از فروشگاه می خرید میاورد کیکها یه گاز زده میشد و تمام بستنی هر چند تا بود یه جا خورده میشد و...الان خرج های مهمتر میشه .☺ 

مکمل های غذایی به موقع خریده و خورده میشه 👌

به تمیزی و نظم خیلی بیشتر اهمیت میدم البته بچه هام دارن بزرگ میشن کمک کننده اس ولی کلی وسایل اضافه ریختم دور چیزهایی که قبلا نگه میداشتم تا مثلا به کسی هدیه بدم یا بعدا اندازم بشه یا بعدا لازمم بشه فقط جا گرفته بود و من داشتم از عمرم فقط واسه جابه جا کردن و نگه داشتنشون صرف میکردم دادم بیرون هم کار خونم کم شد هم مرتب تر   انرژی تو خونه گردش داره و به نظرم همیشه بهتر و قشنگترش هست و انبار کردن اشتباه ....❤

به ادما به اندازه ای که برای من هستن بها میدم یه موقع من هرجا میرفتم کلی با خودم غذا و خوراکی میبردم که مثلا صاحبخونه اذیت نشه مهمونم داشتم بهترین ها رو میزاشتم هم از نظر پذیرایی و رفتار با مهمون با اینکه واقعا خسته میشدم بعد مثلا من یه وعده میرفتم طرف میومد سه روز میموند درسته مهمون حبیب خداست ولی جدا از بحث مالیش واقعا خدا راضی نیست من خودمو همسر و بچه هامو بخاطر خوشامد کسی اذیت کنم . الان که به اندازه رفتار میکنم تازه تازه دارم خیلی چیزارو می فهمم من حتی تو ویلا  یکی از اینا که از نزدیکانم هست بچه ام گرسنه مونده بود و صاحبخونه دلش نمیومد موز تو کشوی یخچالش دربیاره جلو مهمونش یه عصرانه بزاره . وقتی بریز بپاش میکنی این چیزا به چشمات نمیاد چون همیشه دستت پر بوده رفتی خریدی چیزی کم نیومده ولی الان که من به اندازه خرج میکنم می بینم نه خیلی خیلی کمتر از چیزی که من هستم واسم بودن و فقط به هدفم فکر میکنم و خدارو شاکرم که به موقع به خودم اومدم اگه تو نداری این روزارو میدیدم دق میکردم  😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا حرف شما صد درصد درسته. من با همه وجودم این حرف شمارو قبول دارم که ایمان ادم بزرگترین سرمایست. ...

عزیییز دلم چقد خوشحالم برات ...انشالله روز به روز پیشرفت کنید...منم وقتی زمین مورد علاقمو خریدم جز طلاهام که نصف مبلغش میشد چیزی نداشتم...ولی چشمم رو اون زمین بود دائم تو دیوارم میگشتم که اگه خونه نقلی با شرایطم جور بشه بگیرم 

همسرمم همش غر میزد که با کدوم پول همش تو دیوار پلاسی ؟؟میگفتم جور میشه بابا از دور که نگاه کنی  سخته ...قدم اول رو بردار خدا کمک میکنه....وقتی اون رو خریدیم فقط ۴ ماه از تصادف سختی که کردیم گذشته بود و حسابی بدهکار

یهویی یه وامی جور شد و خوردیم به اخر سال و عیدی و ..

یه وسیله هم که بسته به جونش بود فروخت و پول رو کامل کردیم...اینقد همه چی قشنگ چیده شد پشت سرهم که خودمون باورمون نمیشد

خدا بخواد میشه ...هیچی بعید نیست....زیاد بخوایم که زیادم به دست بیاریم...اینکه بگیم گرونیه شرایط سخته درسته ولی با دست رو دست گذاشتنم هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه

من روز دوبار تاپیک سر میزنم و میخونم 😍

دیروز دیدم بچه ها از خانومی خرید کردن رفتم ببینم چه خبره یسری وسایل میخواستم اما وقتی قیمتاش با دی ج ی کالا مقایسه کردم مثلا رو یه ابرسان نیتروژنا ۱۰۰ تومن اختلاف قیمتش بود و خرید نزدم . خانومایی که تجربه خرید دارید بگید با توجه به قسطی بودن و تخفیفای بعدش به صرفه اس یا نه ؟ 

من روز دوبار تاپیک سر میزنم و میخونم 😍دیروز دیدم بچه ها از خانومی خرید کردن رفتم ببینم چه خبره یسری ...

دقیقااا منم دیدم  دی می خیلییی گردنتو بعضی محصولات

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
من روز دوبار تاپیک سر میزنم و میخونم 😍دیروز دیدم بچه ها از خانومی خرید کردن رفتم ببینم چه خبره یسری ...

دی جی کالا خیلی جنس تقلبی داره 

من محصولات بهداشتی و آرایشی رو اصلا از دی جی نمیخرم 

معلوم نیست چی میفرستن 

ولی خانمی خیلی مطمئن 

سلام

خانما شما اگه جای من باشین

قرعه کشی  خونگی میزارین اولین نفر خودتون بر میدارین.

یا اصلا قرعه نمیزارن هرماه هر چقدر تونستین طلا میخریم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام خوبین شب بخیرعزیزان خانمهای گل 😍کسی هست خودش وبیمه زنان خانه دارکرده باشه؟یکی توتایپک گفت من خ ...

سلام عزیزم من بیمه زنان خانه دار هستم  اما خودم رو بیمه ایران هم کردم در مقایسه بیمه ایران خیلی خیلی خیلی بهتره .

تو بیمه های تامین اجتماعی چه اجباری چه زنان خانه دار و مشاغل آزاد شما هر چند سال که پرداخت کنید بعد از مدتی که بنا به هر دلیل توان پرداخت نداشته باشید یا منصرف بشید  بیمه پول خودتون رو بهتون برنمیگردونه  .

اما تو بیمه ایران حداقل بعد از پرداخت ۶ سال میتونید خودتون رو باز خرید  کنید و حقوق ماهانه هم میده .

بستگی به شرایط پرداخت تون داره .

من جدولش رو چند صفحه قبل فرستادم باز هم بابت اطلاعات بیشتر با ما کارشناسان خود دفتر مرکزی بیمه هم میتونید صحبت کنید .

سوالی داشتید در خدمتم .

من متاسفانه اطلاعات ام کم بود رفتم خودم رو بیمه زنان خانه‌دار کردم اگر اطلاعات الان رو داشتم حتما بیمه ایران میکردم 

سابقه بیمه تامین اجتماعی ام الان ۱۸ سال هست دو سال هم پرداخت کنم بشم بیست سال سابقه .

حقوق بیمه رو با سی سال بهم پرداخت می‌کنند .

یعنی قانون جدید بیمه تامین اجتماعی هست 

بانک سپه وبانک صادرات میدونید اسم وامهاش چیه وچند درصده؟ ومبلغ قسطش چقدره؟ومنظورتون چیه که دو نفر با ...

عزیزم بانک صادرات فکر کنم سنا باشه و بانک سپه رو یادم رفته اسمش رو .

بله به خاطر سقف وام باید ۲ نفر وام رو بگیرید .

سلام خانمهای زرنگ و دانا...عزیزا به نظرتون تا چه قدر پول نقد نگه داریم معقوله...

سلام 

بنظر من بستگی ب شرایط زندگیتون داره 

مثلا 

شوهرشما شغلش کارمندیه و امنیت شغلی داره پس اندازه ی ماه حقوقش رو مثلا تو بانک بزارید یا تو صندوق بورسی  بنظر من کافیه و پس اندازتونم ب شکل طلا جدا باشه 

یا نه شوهر شما شغلش ازاده ی ماه هس ی ماه نیس درامد. امنیت شغلی انچنان بالا نیس()این نظرمنه نه ک صرفا درست باشه ) 

پس اندازه خرج کرد دو سه ماه ب اضافه اقساط باشه ک ادم  موقع نیاز اذیت نشه از طرفی من دیدم مشاغل ازاد خیلی امنیت روانی بالاتری دارن وقتی پول نقد بحسابشونه تا طلا 

من خودم همسرم کارمنده اندازه اقساطمون سپرده کردم تو حساب بورسی. ۱۳ میلیون.

حدود ی تومن نقد میخام تو خونه بزارم ک اصلا فک کنم ندارمش اگررربتونم😁 ک تو خونه باشه یهو عابر بانک کار نکنه مهمون بیاد یا جایی بخام برم کارمو راه بندازه 

و حدود چهارتومنم تو باکس پیش امدو لباس بذارم انشالله یهویی جشنی باشه مسافرتی باشه  خرج خوشی و شادی باشه کم نیارم. هر ماه هم تو صندوق طلا ک پیش ی طلافروش معتمد هس هرچند کم و در حد سوت طلا میخرم ب ی گرم قابل قبولی ک رسید طلا برمیدارم ک فعلا هدف گذاشتم تا پایان بهمن هرچی طلا جمع کردم بمونه بعد تبدیل کنم انشالله ک ی طلای نماداری بشه🤩

سلامخانما شما اگه جای من باشینقرعه کشی خونگی میزارین اولین نفر خودتون بر میدارین.یا اصلا قرعه نمیزا ...

من باشم قرعه میزارم اولین نفر برمیدارم . پولت یه جا جمع شده طلات خریدی و بعدشم ملزم میشی قسطش بدی . هرماه قیمت طلا تغییر میکنه بعدم شاید پول تو دست خرج بشه .

سلام عزیزم کل محصولات نیتروژنا بخاطر استفاده از مواد بد توی سازمان غذا و دارو ممنوع شد 

اینهمه میخواین هزینه کنین یه مارک بهتر بگیرین این فقط ضرره❤️ 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810