2777
2789
برچسب کارتونی بخر که قیمتش مناسبه بچه ها هم دوس دارن یا دفتر یادداشت فانتزی و ارزون یا سرمدادی عروسک ...

پسرا پی این چیزا هستن که بخرن؟چون پسرن براهمین نمیدونم میخرن یا نه...ولی برا برنجم مشتری پیدا کنه سود بهتری داره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا پی این چیزا هستن که بخرن؟چون پسرن براهمین نمیدونم میخرن یا نه...ولی برا برنجم مشتری پیدا کنه سو ...

پسر من از جلوی لوازم تحریری رد بشه برچسب میخره

برچسب اسپایدرمن ،بت من، خدای جنگ ،بنتن و...

قربونت برم من چند ساله بیماریه سندروم روده ی تحریک پذیر دارم با کوچیکترین استرس و ناراحتی خیلی معذرت ...

عزیزم دوست مهربونم لطفا مراقب سلامتیت باش 

بزار هرکسی هرچیزی میخواد بگه شما اهمیت نده 

یکی یه هر حرفی میزنه می‌ره اما ترکشش شما رو میگیره پس بی‌خیالی و بی‌تفاوتی بهترین راهه

ارشیدا جان میشه یه کادو برای پدربزرگ و مادر بزرگ ۱میلیون تومنی برای هر کدوم البته ۱ تومن نظر بدی؟!

عزیزم بستگی داره که چی دوس داشته باشن

اگه خیلی اهل نمازو قران هستن قلم قرانی بخر خیلی کاربردی و جالبه

میتونی برای پدربزرگ ژیله یا ژاکت پاییزه بخرین

واسه مادربزرگ انگشتر نقره ی دُر نجف یا عقیق یا فیروزه

عزیزم بستگی داره که چی دوس داشته باشناگه خیلی اهل نمازو قران هستن قلم قرانی بخر خیلی کاربردی و جالبه ...

مرسیییی❤❤❤❤❤😁😁😁🙏🙏🙏🙏🙏

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
هر راهنمایی خواستی بگو اینجا همه بهت کمک میکنن❤

اره شماها دیگه دوستای خوب منین و من عاشقتونم واقعااا ای    ‌کاش زودتر با این تاپیک اشنا شده بودم ولی بازم خدا رو شکر 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
پسر من از جلوی لوازم تحریری رد بشه برچسب میخرهبرچسب اسپایدرمن ،بت من، خدای جنگ ،بنتن و...

ببینم چطور میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم و معصومه جونم که حکم استاد رو دارن برام با اینکه همسن هستیم😍من خیلی سا ...

ارشيدا جان طلاهارو كجا نگه داري ميكني؟

صندوق امانات بانك شهر ما پر شده

از طرفي هم خودم دوس ندارم بانك بذارم 

چون سرقت از بانك هم داشتيم ك طرف نتونست طلاهاشو برگردونه

2810