2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ شب قشنگت بخیر و نیکی باشه چقدر من کیف کردم با پستت عزیزم ❤️ واقعا بهت افتخاررررر می ...

فدای وجود نازنینت ❤🌹❤

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

milli-xdxm5 بیا عزیزم❤️

چی هست ؟

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

سلام دوستان عزیز میخوام نظرتونو درمورد موضوعی بدونم 

ما یه زمین سه دونگی داریم که اگه بخوایم سه دونگ دیگشو بخریم یکی دوسال باید صبر کنیم و پس انداز به نظر شما بهتر نیست سه دونگ رو بفروشم و یه واحد مسکن مهر بردارم که بشه از پول رهن واجارش استفاده کرد..ما خونه و ماشین داریم 

فدای وجود نازنینت ❤🌹❤

راستی بگم ک  تو چالش تمیزی پنج شنبه شرکت کردم 👌

اونجایی ک گفتی بوی تمیزی بعد از شستن پتوها قشنگگگگ انداختیم تو تله😅😗😗

ب قول خودت پاشدم و یا علی گفتم 💙

اول تو پتو و زیر اندازهای خودمون رو همه رو گذاشتم کنار برای شستن👌

بعد تو رختخوابای مهمان هم همه رو چک کردم همه تمیز و مرتب بودن چون من فقط سالی یکی دوبار خانواده خودم بیان خونم بخوابن🌹

ولی پنج شنبه و جمعه کلن دستم بند شد🙈🌺

پتو ها رو دونه دونه انداختم داخل وان و پودر ماشین میریختم یکساعت خیس میدادم و میشستم و آبکشی ...

تو این حین پرده اتاق بچه ها رم شستم پادریا رم همینجور 

خلاصه ک عزیزم سبب خیر شدی قصد شستن داشتم ولی موتورمو روشن کردی🌹😗

ولی انصافا بهش می ارزید شب ک خواستم بخوابم بوی تمیزی پتو هاو رو بالشتی خستگیمو درآورد 🙈😀

واقعا تمیزی و نظافت خیلی روحیه رو تازه میکنه انرژی رو ب جریان میندازه 💚💚💚

انشاالله ک همیشه انرژی خوب و سلامتی تو خونه هاتون در جریان باشه🍁🍁

انشاالله رویا ی عزیز و معصومه خوش قلب و مامان سبحان گل و بقیه دوستان عزیز ک تک تک نمیشه اسم ببرم ، اینجا فعالیت دارن و تجربه های ارزشمندشون رو برامون ب اشتراک میزارن همیشه سلامت و شاد و موفق باشید و بمونید برامون❤🌹❤

اینم از گزارش چالش😗🌹

دوستتون دارم هواررررتاااا❤

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
نمیدونم پرسیدم ببین اگه میشه استفاده کنیم چون حالت روغنی داره ننداختم بیرونم گفتم بپرسم اگه دوستان م ...

عزیزم می تونی برگه ای که سفید باشه رو با روغن چرب کنی و به جا کاغذ روغنی استفاده کنی

تیکر تولد 
یعنی عزیزم هدف بذار مثلا هدف میذاری که من تا ده سال دیگه باید خونه بگیرم میگم بیا خوردش کنده سال رو ...

عزیزم شما بمب انگیزه ای...🥰

خداحفظتون کنه...

خیرببینید...

درباره‌ی هدف داشتن که میگی آدم ناخودآگاه انگیزه میگیره...

من خودم برای امسال هدفم خرید۲۰گرم طلا بودکه۱۷گرمونیم تابه الان خریدکردم..مونده ۲گرمونیم...راستش نیمه دوم سال کارهایم میشه همون ۲ونیم گرم باقی روتقسیم کردم ماهی ۴۰۰سوت بخرم...البته پس انداز نقدی هم سرجاشه به امیدخدا..

عزیزم شما بمب انگیزه ای...🥰خداحفظتون کنه...خیرببینید...درباره‌ی هدف داشتن که میگی آدم ناخودآگاه انگ ...

واینکه به امیدخدا هدف سال بعدم رومیخوام بیشترش کنم ۵۰گرم طلا...خداروزی رسانه من میتونم..

راستی همسرم میگفت کمتراز۱ماه دیگه بریم ازشمال برنج بخریم که حدود۵۰کیلو شایدبخریم که کم کم ۵ملیون پول میخواد ...که ۷۰۰هزاردارم بقیشوهم بایدجمع کنم ...

خدایااااشکرت

وآقا ممنونم وقت گذاشتی برام میخاستم مطمعن بشن فروش طلا کار اشتباهی نباشی و اینکه بخوایم بخریم برج ۳ ...

عزیزم تا میتونی طلا رو نفروش ضرر میکنی وقتی میخواستی خونه بخری. رفتی خونه رو دیدی وپسندیدی وبا مالک قرار داد بستی اون وقت برو دقیقه آخر بفروش. طلا تاسال دیگه خیلی قیمتش میگن میره بالا اینجوری ضرر میکنی

سلام خواهر های گلم منم خواستم تجربه مو از پس انداز کردن و سرمایه گذاری بهتون بگم شاید برای شما مفید ...

عزیزم نتونستم خودمو قانع کنم که این حرفهارو بهتون نگم بنظرم شخصی در کار نیست که شما بخوای بیفتی دنبالش از اول خواهرت پول رو ورداشته برای خودش و هرچند خودشم گفته از جیبش سود شمارو پرداخت کرده و اینکه میدونسته همسر شما در جریان نیست و شما هم بهش دیگه نمیتونی چیزی بگی بیشتر سواستفاده کرده و کلا سرت کلاه گذاشته پولتو بالا کشیده

2810