2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ شب قشنگت بخیر و نیکی باشه چقدر من کیف کردم با پستت عزیزم ❤️ واقعا بهت افتخاررررر می ...

معصومه جان چالش خرج کرد روزانه رو هم قرار بود اجرا کنین 

اون رو از کی شروع میکنین؟

از اول مهر هم باشه خوبه اگه وقت کردین🌹

اهداف ۱۰ ساله برای خودتون بطور تقریبی مشخص کنید و آن رو به اهداف ۵ ساله و بعد یکساله و ماهانه تنظیم ...

یعنی عزیزم هدف بذار 

مثلا هدف میذاری که من تا ده سال دیگه باید خونه بگیرم 

میگم بیا خوردش کن

ده سال رو بکن پنج سال 

پنج سال رو بکن دو سال 

سال ها رو بکن ماهانه 

مثلا هدف بذار برای اینکه به هدفم خونه نزدیکتر بشم یه دونه ماشین بگیرم ..

برای ماشین هم ماهانه باید یه مقداری بذارم کنار 

اینطوری عزیزم ♥️ 

مثلا من خودم برای خرید ویلا یا همون باغ هدف گزاری کردم 

چون ویلا ...کم کم ده میلیارد خواهد بود 

من اومدم گفتم پولم که رسید به یه خونه ی نقلی تبدیل کنم 

دوباره جمع کنم دوباره یه خونه ی نقلی 

بعد باز شروع کنم به جمع کردن سیصد گرم طلا ...همشو بذارم وسط و باغ مورد نظرم رو بگیرم 

برای هدفت ماهانه مثلا دو گرم طلا بگیر 

هدف نداشته باشی از فرصت هات نمیتونی به خوبی استفاده کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها همونجور که قبلا نوشتم تو صفحات قبل من کابر ترکیده هستم   که الان با این اکانت اومدم بعد پیام های مکرر و رایزنی با نینی یار  

اینجا اهدافمو می نویسم و مکتوب میکنم چون قول دادم به خودم که دچار سکون نشم

من شاغل نیستم و روی درامد همسر باید حساب کنم

راستش امیدمو از دست داده بودم بخاطر مخارج دانشگاه همسرم که ترمی 35 تومن هست ولی از خودم خجالت کشیدم و گفتم اگر بلند نشی سال دیگه این موقع همینجا و در همین نقطه هستی

قرار گذاشته بودم با خودم هر دو ماهی سه ماهی یه سکه بخرم که نمیدونم واقعا میشه خرید یا نه

ولی باز با خودم قرار گذاشتم حداقل هر ماه 2 گرم طلا رو بخرم که اینم باز نمیدونم واقع بینانه هست یا نه

از مهر شروع میکنم چون خیلی خرجهامون زیاد بود این دو ماه ....قسط کولر و ماهی 15 تومن قسط دیگه یعنی ماهی 25 ما داشتیم قسط میدادیم

از این ماه ماهی 15 قسط داریم و قسط کولرو دادیم و تموم شد و رفت خدا رو شکر

میخوام تا یکسال اینده 500 بگذاریم روی ماشینمون و بهترش کنیم

حالا یا با قسط و وام یا با خرید طلا و سکه ...اینو هم اینجا مینویسم و تو دفترم صفحه اش رو یادداشت میکنم تا یادم بمونه چه هدفی داشتم و کی بهش رسیدم...

یعنی عزیزم هدف بذار مثلا هدف میذاری که من تا ده سال دیگه باید خونه بگیرم میگم بیا خوردش کنده سال رو ...

معصومه جانم برای خرید خونه ها به چه نکاتی توجه میکنی؟محل؟سال ساخت   و چه موارد دیگه ای قولنامه ای نبودن ؟؟؟ممنون میشم هرزمان اوکی بودی لطف کنی بگی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام دوست عزیز. رو پیام شما جواب میدم بقیه دوستان هم بخونن.یکی از اقوام درجه یک ما بعد از چند ماه م ...

داستان تلخی بودددد خیلی تلخ😔😔خدا اخر و عاقبت همه رو بخیر کن

بعضیا مُرده شون هم در امان نیست از تلخی و بی وفایی روزگار و ادمای دورشون 

موفق باشی😅حالا اگه خواستی با ماشین کار کنی،بگو پیشنهادای بهتر دارم برات به جای اسنپ😁😍

آرشیدا به نظرت خودمو بیمه زنان خانه دار ۱۲ درصد کنم یا ۱۸درصد ،چون سابقه هیچ بیمه ای ندارم خانمه گفت نمیتونم ۱۴ درصد رو انتخاب کنم  اگه ۱۲ درصد رو انتخاب کنم قبل باز نشستگی فوت کنم همه ش سوخت میشه اگه ۱۸ رو انتخاب کنم زیاد  چیکار کنم 

دوستان تازه وارد عزیزای دل معصومه نیمه شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️ یکی از دوستان تو خصوصی پیام داده که ...

نکته ای که با خوندن پیامتون به ذهنم رسید این بود=👇

اگه با خرید از تره بار هزینه ای کم شد اونو سیو کنیم مثلا اگه قرار بود ۸۰ خرج کنم تونستم همون مقدار و با ۵۰ جمع کنم ۳۰ تومن باقی مونده هرچند کم سیو بشه حالا یا تو کارت پس انداز یا میلی و طلاسی اونجور که میدونیم 

کم خوردن و سالم نخوردن و جز پس انداز ها ندونیم چون در آخر همون و برای دکتر باید خرج کنیم 

از زنانگی و ارزشمند بودن خودمون نزنیم و همسرمون به کم خواستن عادت ندیم به قولی از اینور بوم نیفتیم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الهی شکر عزیزمببین عزیزم تو باید مسئولیت تمیز کردن هال و اتاقت و شستن ظرفها رو قبول کنیهرشب باید توی ...

خدا رو شکرررر

من خب قاعدتا دوست ندارم فرد تنبلی باشم و دوست دارم خودکفا باشم و محیط اطرافم مرتب

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
مطمئنن طلای اب شده ولی خب عزیزم شما نمیتونی با 5 گرم 10 گرم اب شده بخری و برای وزن های کم همون دست د ...

مرسسیی عزیزم آخه من هیچییی بلد نیستم از اینجورچیزا

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
کجا عزیزززم تگتون کنیم؟؟؟!!

تو تاپیک هااااای خوبتونننن 🥲❤عاشقتوووونممم خسته نباشیددددد 

2810