2777
2789
والا من دقیق نمیدونم بحث چیه ولی درسته تو تهران اورژانس حتی برای شرایط اضطراری مثل سکته و تشنج و خود ...

بحث سر اینکه میگن واسه سرماخوردگی زنگ بزنید اورژانس ، پیازداغشو زیاد کنید که بیان فشار و اکسیژن خونتون و بگیرن 

منم میگم اینکار درست نیست 

سلام به همگی حال دلتون خوب باشه و سلامت باشید من ی مدتی نبودم،،،با حقوق من زندگی میچرخه واسه مون.ی م ...

عزیزم خداقوت به روح و جسمتون .. خداروشکر که خوبین الان

میشه بگین دقیقا چرا رفتین بازم جراحی و خطای دکتر دقیقا چی بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر طلا دارین آیا ماشین و موتور و پول نقد هم دارین؟گوشی هاتون قابلیت نقد شدن دارن؟حقوقتون چقد ...

اتفاقا زهرا جون هر شهری یه سری خونه های قولنامه ای هم داره که قیمتای پایینی دارن اما محله های خوبی هم هستن

منم با حرف شما موافقم میتونن از همون خونه ها شروع کنن چون بنظرم ادم یه ملکی داشته باشه میفته رو موج تورم

خونه ارزون بشه ملکشو ارزون میفروشه و بعدیو هم ارزون میخره

خونه گرون شه ملکو گرون میفروشه و بعدیو گرون میخره

خواهرشوهرم چنسال پیش ۴۰۰ تومن پول داده بود بابت رهن اپارتمانش تو مرکز تهران

همون موقع خونه های ۵۰ متریه قولنامه ای تو یافت اباد حدود ۵۰۰ تومن بود

بهش گفتم این خونه رو بخر ۳۰۰ از پولت بذار ۲۰۰ وام بگیر 

بعد بده رهن کامل

با پول رهن و اون ۱۰۰ تومن بیا یکم پایینتر و متراژ کوچیکتر رهن کن بشین

حداقل یه سقفی داری

گوش نکردو گفت من عمرا بیام یافت اباد مردم چی میگن؟

همسرش بنا به شرایطی یکسال بیکار شد و با وجود دوتا بچه ی کوچیک و مدرسه ای، خونه رو پس دادنو هی اومدن چنتا خیابون پایینترو اپارتمان کوچیکتر رهن کردن

امسالم کلا ۱۵۰ تومن پول پیش دادن ماهی ۷میلیون اجاره ی یه اپارتمان ۴۰ متری تو سه راه اذری نزدیک همون یافت اباد

ادم از فردای خودش بی خبره

بنظره من ادم شده یه اتاق ۱۲متری هم داشته باشه واسه خودش باشه که اگه خدایی نکرده مثه زمان کرونا بیکاری شدو اتفاقی افتاد لااقل استرس اجاره نداشته باشه،یه لقمه نون واسه خوردنو میشه جور کرد

سلاااااااام خانومای زندگی عزیزای دلی که با هنرمندی و هوش اقتصادی زندگی رو هندل میکنن و با به اشتراک گذاری در اینجا ؛مسیر زندگی رو برای ما هموار❤️ایول دستمریزاد🌷🙏🏻.

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

اول بگم که( خ ان و م می )تخفیف خوبی گذاشته رو برخی محصولات و هنچنین در تسویه هم ۱۵۰بازم تخفیف میده مخصوصا برای خرید اولیا خواستم اطلاع رسانی کنم شاید مفید باشه

🙏🏻❤️عزیزان اگر عطرزنانه خوب با خط بو وماندگاری بالا میشناسید لطفا به من معرفی کنید تا از این تخ فیف استفاده کنم مرسی.

🙏🏻❤️خانوم گلا برای ماه مهر فقط دوم ت پول برای خرید طلا دارم که فکر نمیکنم طلای زینتی بشه. سکه پارسیان چند سورتی میشه؟

خیلی ممنون وخداقوت به همه شما که گلی هستین از گلهای بهشتی

سلاااااااام خانومای زندگی عزیزای دلی که با هنرمندی و هوش اقتصادی زندگی رو هندل میکنن و با به اشتراک ...

2 ملیون؟ چرا نشه😅 با یک ملیونم میشه طلای مصرفی گرفت

2 ملیون پلاک میشه و گوشواره میشه راحت... 

فقط سعی کنید دست دوم پیدا کنین

....💖!
من نمیدونم این چه داستانیه جدیدا تو این تاپیک شروع شده بعضیا تا چند روز میبینن تاپیک رونق گرفته و هم ...

عزیزم من اتفاقی پست شما رو دیدم کار غلط غلط هست چرا فکر میکنین چون من یا خیلی ها جدیدا ملحق شدیم به گروه باید در برابر هر حرف اشتباهی سکوت کنیم و ما هم دوستانه تذکر دادیم . داریم از هم یاد میگیریم گلم... اینجا هر روز 100 تا پیام گذاشته میشه کسی با همه پیامها مشکل نداره ...با کار اشتباه ادم مشکل داره ..شما هم خودتون دارین اشتباه میکنین و هم خیلی مصرانه میگین کارم کاملا درسته و باید از این امکانات استفاده کنیم..!1!!.....

سلاممممممن خیلی خیلی ولخرج بودم از ١۶ سالگی خودم کار کردم و دستم تو جیب خودم بوده اما دریغ از یک پس‌ ...

اولش ناراحت شدم بعدش لذت بردم،معصومه جان چالش قسنگی رو راه انداختن من بااینکه تاپیک هارو تقریبا کامل خوندم اما بعضی جاها از دستم در رفته مثلا سرگذشت شمارو تازه میخونم،ی سوال بعداز فوت مادرتون پس شما کجا زندگی میکردین مگ مادرتون وسیله خونه نداشتن و اینکه اگ ممکنه بگین شغلاتون چیه ماشالا ب این همه انگیزه من پیش شماها افسرده کاملم

وقتی من نوعی کارم اشتباهه حداقلش اینکه سکوت کنم و بپذیرم نه اینکه بگم نه من درست میگم و ادامه بدم. شما اگر از همون اول میگفتید درسته و ادامه نمیدادین اینقدر هم بقیه روی پیامهاتون ریپلای نمیکردن عزیزم. قرار نیست دوستانی که تازه وارد گروه میشن رو بهشون انگ بزنین و احساس کنین اومدن جو اینجا رو خراب کنند. با یک پیام لطفا فتوا صادر نکنیم... همه دوستانه و محترمانه نظرشون رو گفتند حالا شما اصرار دارین بقیه دارن اشتباه میکنند و به بهونه ادامه دادن و در جا نزدن دارین یه اشتباه رو هی کش میدین بحثش جداست. لطفا دوستانه برخورد کنین تا تازه وارد هم اضافه بشن به جمع عزیزم. من خودم همیشه نظرات خیلی ها رو میخونم من جمله معصومه جون و بقیه افرادو  ول ی در برابر  نظر غلط محترمانه خواستم متذکر بشم. فکر نمیکنم تذکر دوستانه هیچ جا مشکلی ایجاد کنه گلم

سلام دوستای خوب و با محبت و کاردان

شب و روزتون بخیر 

انشاالله چرخ روزگار به کامتون بچرخه 

خوب دوستان من این مدت از قبل عید که اینجا اومدم همه از بیمه و مزایاش و خوبی‌اش گفتن منم مدتی به همسرم گیر دادم خودمون رو بیمه تامین اجتماعی کنیم تا اینکه بلاخره این هفته با همسرم رفتیم بیمه پرس و جو گفتن همسرم از قبل  یعنی سال ۸۰  هفت سال سابقه داره و بهتره ما بیمه تامین اجتماعی اختیاری انتخاب کنیم گفتن مزایاش خوبه و بر سه تامون با دفترچه و اینا هر ماه باید ۲۵۰۰ بریزیم 

سالانه ۲۵ میلیون

حالا سوالم اینه این بیمه اختیاری خوبه انتخاب کنیم چون شوهرم کارش آزاده زیر مجموعه ارگانی جایی نیست 

این بیمه دقیقا مزایاش چیه بازنشستیگش چطوره اون موقع یعنی آینده حقوق خوبی میدن 

آخه بابای خودم با ۱۷ سال سابقه خودشو بازنشسته کرد کلا ماهی ۴ تومن حقوق میگیره چون کارفرما بوده 

حالا مال شوهر من آینده چجوریه کارفرمایی حساب میشه

دقیق سردر نمیارم اگه اطلاعاتی دارین مجبور میشم راهنمایی کنید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلاااااااام خانومای زندگی عزیزای دلی که با هنرمندی و هوش اقتصادی زندگی رو هندل میکنن و با به اشتراک ...

سلام عزیزم، منم تجربه خودم رو بگم.🌸🌱

اتقاق همین الان سفارش رو نهایی کردم.✅️

🔴حدود یک میلیون محصولاتی که خیلی وقت بود میخواستم بخرم با تخفیف ۴۰ درصدی روی هر محصولی که انتخاب کردم، ثبت سفارش زدم.

🟠چون یه تومن شد ۵۰ تومن هزینه ارسال رایگان شد!

🟡چون خرید اول بود ۱۵۰ تومن دیگه هم کم شد!

🟢چون تخفیف ۴۰ درصدی روی محصولات انتخابی من بود، تا حدودی ۲ میلیون خرید کردم و در نهایت یه تومن هزینه محصولات من شد!

🔺️🔻و از همه مهمتر

🔵راجع به پرداخت هم بگم رفتم تو اسنپ پی، اقساط ۴ ماه بستم(اینجا از‌دوستان یاد گرفتم همچنین چیزی هست)،‌ که

🟣تو اسنپ پی برای خرید اول یک میلیونی ۲۰۰ تومن هم اون تخفیف میداد!!!!

⚪️خلاصه بگم اندازه ۲ میلیون وسایل مراقبت پوست و مو و ویتامین و مکمل و مورد نیاز گرفتم و فقط۲۰۰ تومن، پرداخت کردم.✌

🔶️من که خیلی راضی ام😇🤗

سلاممممممن خیلی خیلی ولخرج بودم از ١۶ سالگی خودم کار کردم و دستم تو جیب خودم بوده اما دریغ از یک پس‌ ...

هزاران افرین بانوی قوی 

میشه بگین کاراتون چیه اون سه تا شغل ؟؟ 

منم خیلییی تو فکر ایجاد شغل های دوم و سوم برای خودم‌هستم‌

هزاران افرین بانوی قوی میشه بگین کاراتون چیه اون سه تا شغل ؟؟ منم خیلییی تو فکر ایجاد شغل های دوم و ...

من پست ایشون رو دیدم در ادامه نوشته بودند عزیزم پیامهای بعدیشون رو بخونین هست

اره منم یکی از دوستام گفت رو عطر مخصوصا تخفیف گذاشته

من خودم هروقت دیور جادور و بامبشل ویکتوریا سیکرت میزنم همه میپرسن عطرت چیهه اقایون هم زیاد واکنش نشون دادن😂بامبشل بوی یاس و پرتقال و اینا میده ولی واسه فصل سرد فکر نکنم خیلی مناسب باشه

دیور جادور یه ذره بوش سنگین تره سن بالای ۴۰ من خودم تمدیدش نکردم

واسه زمستون من خودم شنل مادمازل اینتس میزنم اصلا نگم برات 😎 اینتنس یعنی شدید رایحه قوی تر . شنل مادمازل هم هست که نسخه ملایم ترشه منم دوست دارم شدید تر و پخش بوش بیشتر باشه اینتنس میگیرم

اکلت هم شنیدم خوبه 

ولی کلا هرچی میگیری ۱۰۰ میل نگیر زیاده من هروقت ۱۰۰ میل میگیرم رو دستم میمونه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810