2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ والا یقین نمیشه گفت که شرایط اینطور میمونه یا نه که پولت رو بذاری بانک و وام بگیری ...

ممنونم معصومه جان. خودمم میترسم خونه گرون بشه وپولم بی ارزش بشه. میتونم وام مسکن بگیرم ولی قسطش سنگینه برام ممنونم از لطفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم معصومه جان. خودمم میترسم خونه گرون بشه وپولم بی ارزش بشه. میتونم وام مسکن بگیرم ولی قسطش سنگی ...

تو کامل بر ندار عزیزم ❤️ مثلا ما اون زمون چهارصد ملیون برداشتیم ...شما دویست تومن بردار 

و اینکه در عرض چهل روز تکمیل آماده میشه 

انشالله به زودی بیای و خبر شیرین خونه دار شدنتون رو بهمون بدی 

عزیزم یه سوال ..اگر برات مقدوره ممنون میشم جوابموبدی ...من الان ازطریق سامانه بام برای طرح مهربانی ح ...

سلام عزیز دلم خوبین؟ببین گلم جدول طرح مهربانی بانک ملی رو از اینترنت دانلود کن دقیق نوشتی هررچقد بزاری چند ماه ازش بگذره چند درصدشو میتونی وام بگیری البته ی کم کمتر از جدول وام میدن گلم.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزم من توی مرکز فروش مبل و میز تهران کار میکنم یافت‌آباداونجا یکی از کارهای جانبی همین وانت ه ...

ازکجا می‌دونی اونی که باهاش کار می‌کنه روزانه چندتا بارمیبره یعنی مطمئنی راستش میگه؟؟؟

سلام واقعا معصومه خانم نکته خوبی گفتید اینکه تصمیم به پس اندازه میگیریم اول ببینم از کدوم راه پس اند ...

سلام عزیز دلم ❤️ اتفاقا برای شروع هیچ وقت دیر نیست 

همینطوری ادامه بده عزیزم ❤️ مطمینم خیلی زود به هدفهاتون می‌رسین 

خیلی ممنون که برامون نوشتی تجربه هات 

شما از بانک مسکن هم وام گرفتین؟

بله عزیزم الان میخوایم بگیریم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلاممممممن خیلی خیلی ولخرج بودم از ١۶ سالگی خودم کار کردم و دستم تو جیب خودم بوده اما دریغ از یک پس‌ ...

👏👏👏👋👋

خیلی عالی عزیزم ❤️ بهت واقعا افتخار میکنم 👏 

یه دختر قوی 👌خدا رحمت کنه عزیزم پدر مادرتون رو 

میدونی عزیزم خواستی و تونستی 

و از همه مهمتررررر اراده به خرج دادی 👌 

یه پست هایی هست از زندگی اطرافیان که الان خودم به عین میبینم و می‌شنوم .....که عبرت بزرگی  است برای بعضیا 

ولی ولی آدم نمیدونه بنویس یا نه 

چون سری قبل نوشتم و ریختن رو سرم که تو مغروری و خود پسند 😊فقط از خودت تعریف می‌کنی 

در حالیکه این وصله ها به معصومه نمی چسبه 👌

آدم مونده بین دو راهی حرف بزنه ...نزنه ....

ببینم چه جور مطرحش کنم 🤔

یا بگم به دوستان معتمد اونا از زبون من بنویسند 😉اینطوری حداقل حرف نمی‌شنوم 😉😀🤭

توهین نمی‌بینم ...مورد قضاوت قرار نمی‌گیرم 

خودش هم بحث جاری و اینا بود قشنگگگ شنیدنی بود 

از شوخی گذشته ببینم چه طور کنم 😁

ازکجا می‌دونی اونی که باهاش کار می‌کنه روزانه چندتا بارمیبره یعنی مطمئنی راستش میگه؟؟؟

سلام عزیزم وانت من بار مغازه خودمون رو جابجا می‌کنه مغازه برای دامادمون هست در اصل آشناست. حالا اگه خارج از سرویس بره هم بسته به انصاف خودشه نوش جونش❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزدلم یک دنیا سپاس.بیش ازین براش شما باشه انشاالله. من به اسم خودم و چند تا از بستگان اول از ...

سلام گل ،انشالله وام هایی ک گرفتین بسلامتی و دل خوش مصرف کنین ،

یه سوال راجع به وام مهربانی ملی داشتم ممنون میشم شما که گرفتین جوابمو بدین ،

من یه مقدار معدل حساب دارم برای وام مهربانی میخاستم ببینم اگ خودم بخام بردارم حتما ازم مدارک شغلی میخاد ؟ینی حتما باید شاغل باشم تا وامو بدن ؟چون فعلا خومد شاغل نیستم خاستم بدونم اگ این شرط و داره انتقال بدم به همسرم 

2810