2777
2789
عزیزم مگه بانک رسالت با ضامن هم وام میده؟؟. چون شنیدم فقط با اعتبارسنجی وام میده

در واقع یک نفر دیگه قبلا پول خوابونده تو بانک و شما امتیاز اون شخص رو ازش می‌خرید و برای همون امتیازی که می‌خرید هزینه پرداخت میکنید 

الان تو دیوار شهرتون سرچ کنید 

امتیاز وام رسالت براتون میاره حتما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لذت بردم واقعا خدا به پولشون برکت بده

یاس عزیزم خداروشکر که اومدی خیلی نگرانت بودیم ،چون من همه این استرس ها رو کشیدم با گوشت و پوست درکت میکردم،خیلی مواظب خودت باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم شما چون شاغلی ودرامد داری هزینه کن طبقه پایین ودرست کن بده مستاجر هم خونت درست شده هم این ...

هزینه تعمیر پایین خیلی زیاد حداقل ۳۰۰ میلیون میخام الان قسط و وام زیاد دارم حداقل تا دو سال دیگه نمیتونم بهش دست بزنم

چنتا دیوار باید دربیاد

کاشی و سرامسک آشپزخونه کابینت آشپزخونه در اتاق در هال و پنجره حموم دسشویی مجددا بسازیم در بیرون و راه پله و دیوار بیرون باید کلا دربیاد از نو بسازیمشون چون الان حیاط پاشین نمیخوره باید راه پله جابجا بشه که ماشین بخوره  سرامیک کف کل ساختمون میخاد

قبلا از اومدن به این تاپیک خودم چهار تا خسیس بازی بلد بودم اومدم اینجا چهار تا از بقیه یاد گرفتم ،😁 ...

مگه دروغ میگی خواهر که ناراحت بشیم اتفاقا تو این دوره زمونه که چشم و هم چشمی و تقلید های کورکورانه بیداد میکنه اینکه آدم به فکر آینده بچه هاش باشه ، به فکر پس انداز باشه یک هنره آفرین به شما و همه اعضای باهوش این تاپیک 👏👏👏❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

بچه ها سلام یه سوال لطفا راهنمایی کنیدمن یه دختر ۳۵ ساله مجردم تنها زندگی میکنم شهرمون هم کوچیکه یه ...

سلام عزیزم الهی همه گلاتون سبز بمونن...

اتفاقا منم بشدت به گل و گیاه علاقه دارم...

اگر وقت رسیدگی بهشون رو دارید انجام بدین، سبک سنگین کنید ، هزینه نگهداری ، سم،کود، تقویتی، مه پاشی روزانه، سیستم گرمایش و سرمایش مناسب، همه اینا نیاز هست....

ولی من همیشه میگم کار با طبیعت اولین سودش تقویت روحیه آدمه که خیلی مهمه، حتی سود مادی هم که براتون نداشته باشه از نظر روحی عالیه، ولی خب باید ببینید به قول اقتصاد دان ها ریسک به ریواردش براتون می ارزه یا نه ....

الهی بهترین ها برای خودتون و گلخونه تون رقم بخوره ❤️❤️❤️❤️

هزینه تعمیر پایین خیلی زیاد حداقل ۳۰۰ میلیون میخام الان قسط و وام زیاد دارم حداقل تا دو سال دیگه نمی ...

سلام عزیزم

منم مثل شما کارمندم و تو ۱۲ سالی که شاغل شدم فقط با وام و به قولی کلاه به کلاه کردن تونستم خونه و ماشین بخرم 

من اگر جای شما بودم پرایدم رو میفروختم یک قرارداد با یک بنا یا معمار می بستم مثلا یکماه برام سریع بازسازی طبقه پایین رو انجام بده بعد خونه زو میدادم رهن با پولش ماشینم رو میخریدم 

یا اگر فامیل یا خانوادت ۳۰۰ بهت قرص میده یکماهه بگیر بازسازی و بعد رهن پولش رو بده 

و گزینه آخر درصورتیکه دوتا راه حل بالا رو نمیتونی انجام بدی برو بنگاه بگو مستاجر میخوام منتها خونم یکماه آینده آماده میشه یکم مبلغ کمتر بگی مستاجر میاد پولش رو صرف خونه کن تو سال هم کم کم پول دستت اومد جمع کن سرسال بده مستاجر کرایه بگیر🥰

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
دوستان تازه وارد عزیزای دل معصومه نیمه شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️ یکی از دوستان تو خصوصی پیام داده که ...

سلام به همه اعضای گل تاپیک 🌹

من چند ماهی میشه با این تاپیک آشنا شدم

دانشجوی فرهنگیان بودم و از هجده سالگی حقوق داشتم،الان سی و پنج سالمه و هفده سال سابقه کاری دارم

ی کم طولانی میشه ولی دوست دارم منم قصه زندگیم و سو مدیریت مالی مامانم و بابام خدابیامرز رو براتون تعریف کنم 🤕

من تو خانواده بشششششششدت ریخت و پاش کن بزرگ شدم، مامانم هممممممممیشه جیبش پر پول بود ولی همه پولای بابام رو میداد ظرف و ظروف و پارچه و آت و اشغال ،کاشکی ظرفاش هم جنس خوب بود همه شون بدرد نخور 

هیچوقت ندیدم مدیریت کنه هیچوقت ندیدم طلا پس انداز کنه فقط همون زینتی هایی که اونم ماها که بزرگ شدیم به بابام می‌گفتیم براش هدیه میخرید 

هرررررررررر عقد و عروسی که میرفت سکه می‌برد هدیه طلا می‌برد هیچوقت به فکر آینده بچه های خودش نبود 

همممممممیشه خونمون پرررررررررر مهمون بود و خرجش از حقوق بابای بیچارم که کارمند بانک بود پرداخت میشد

هر فامیلی که میومد خونمون مثلا خواهرزاده های بابام یا برادرزاده هاش یا حتی فامیلای دو تر موقع برگشتن بابام می‌برد طلافروشی براش ی زنجیر یا انگشتر ی چیزی هدیه میخرید با مناسبت بی مناسبت 😑😑😑😑😑

سرتون و درد نیارم تو شرایط اقتصادی اون موقع که با ی کم مدیریت میشد زمین خوب مقدار طلای زیاد بخری مامان بابای من با ندونم کاری تمام پولشون و خرج اطرافیان میکردن و از نظر خودشون کارشون درست بود

نتیجه اینکه بعد چند سال بابام فوت شد، تو اوج جوونی الان مامانم مونده و ی حقوق بازنشستگی که به هیچ جای زندگی شون نمیرسه، از اون همه مگسان دور شیرینی هم هیچچچچچ خبری نیست که نیست 

در صورتی که اگر ی کم مدیریت می‌داشت میتونست الان تو رفاه بیشتری زندگی کنن خودش و بچه هاش، نه پول داشت جهاز بده بهمون خودم خریدم همه رو نه طلا بده بهمون چون دیگه قدرت خرید نداشت مدیریت هم نداشت که حتی با همین حقوق بازنشستگی بتونه کاری از پیش ببره 

خونه هم همون که از قدیم بوده حتی نتونسته تعمیر و بازسازی کنه هرروز ی جاش خراب میشه 

زندگی شخصی خودم و تو پست بعدی میگم 

سلام عزیزم من چندین ساله که با تاپیک همراه هستم اما خیلی کم پست گذاشتم. میخواستم تبریک بگم بهتون باب ...

سلام عزیزدلم یک دنیا سپاس.بیش ازین براش شما باشه انشاالله. من به اسم خودم و چند تا از بستگان اول از طریق سامانه بام حساب طرح مهربانی باز کردم مقدار دقیق مقادیری که توی هر کدوم گذاشتم راستش درست خاطرم نیست چون هر پولی که دستمون میومد رو تقسیم میکردیم و میگذاشتیم اونم به این شکل که از اطرافیان مورد اعتمادم خواستم سامانه بام رو نصب کنن و حساب مهربانی باز کنند و بعد پول ها رو به حسابشون انتقال میدادیم .مدت زمان نگهداری پول ها هم متفاوت بود مثلا به حساب خودم و شوهرم فک کنم یک سال نگه داشتیم تا به سقف وام ک ۳۰۰ ملیون هست برسه اما بقیه شاید۶ماه یا۳یا۵ ماه متفاوت بود راستش.وقتی به مقدار سقف وام میرسیدن حساب ما برای وام اقدام میکردیم از طریق همون سامانه بام درخواست وام میدین و ضامن معرفی میکنین و بقیه مراحل پشت سر هم میاد و اینکه من و همسرم کارمند دولت هستیم و هم ضامن همدیگه شدیم و هم ضامن اطرافیان که قرار بود وام بگیرن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
بچه ها سلام یه سوال لطفا راهنمایی کنیدمن یه دختر ۳۵ ساله مجردم تنها زندگی میکنم شهرمون هم کوچیکه یه ...

لره گلخونه کن از سرما و گرما حفظ میشن

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

2810