2777
2789
پراید وانته گفتم سواری بگیریم نمیشه چون به این ماشین برا جنسای مغازه نیاز داریم اسنپ بار میصرفه؟

نمیدونم ما شهرستانیم.پارسال تابستون همسرم خیلی خوب کار کرد تو اسنپ.خودشم قلقش اومد دستش مسافر زیاد بود.ماشینمونم هزینه انچنانی نداشت بااینکه ماشینمونم تک گانه و بنزینی هستش بازم صرفید.اسنپ بنزینم نداد.قبلا میداد

روزی ۵۰۰م کار میکرد گاهی اوقات.خیلی کم میرفت ۲۰۰ کار میکرد.اما دیگه از زمستون اسنپ زیاد شد و مسافر کم دیگه نرفت،حالا باز اگه وقت داشته باشه شاید هوا بهتره و کارگرام کار فصلی دارن اسنپ و تاکسی کم بشه بتونه کار کنه

اسنپ بار نمیدونم شهر ما نیست اما فک نکنم بد باشه.باید یه ماه بره نهایت نشد دیگه نمیره.امتحانش ضرر نداره که

ولی شهرای بزرگ بودن کسایی میگفتن روزانه یه تومن کار میکنن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم شما به من لطف داری عزیزم من از کودکی خیلی تو سختی و فشار بودم 🌸 نه از لحاظ مالی ✅ چون ...

معصومه جون ی چیزی بهت بگم

بدون مادر، بزرگ شدن اونم از بدو تولد خیلی سخته😭

فقط بدون خیلی خوشبختی کسی چون نامادریت داری❤️

از جانب من دستان پر از مهر نامادریت(مادر مهربونتون🥰) رو ببوسید ک اونقدر بزرگ منش بودن ک دختری چون شما پرورش دادن و نذاشتن اون خلاء نابود کننده در شما رخنه کنه🌹

اینا رو با اشک برات مینویسم اونم چ اشکی دلم انگار ابر بهاری شده دست خودم نیست اشکام فقط داره میریزه😭

اشکی ک از دل زنی برمیاد ک همسری برگزید رنج کشیده نبود مادر در بدو تولد😭

زنی ک مردی رو ب همسری برگزید ک سال‌های سال در اوج جوانی باید تاوان دردی رو میکشید ک هیچ گناهی بابتش نکرده بود

همسر مردی شد ک باید تاوان تمام ترسهای کودکی

تمام ناملایمتهای زندگی 

تمام رنجها و قاشق داغ شدن‌های کودکی مرد زندگیش رو با گوشت و تنش گره بزنه تا شاید بتونه جبرانی بر گذشته مرد زندگیش باشه

مجبور شد در اوج بچگی برای مرد زندگیش اول مادری کنه تا بعدها شاید بتونه همسری

من این دردها رو لحظه ب لحظه تحمل کردم ب عشق آینده

دختری ک تک دختر خونه بود

دختری ک لطف خدا شامل حالش شده بود و اونو دور دونه و عزیز فامیل کرده بود

دختری ک با ازدواجش نگرانی‌ها برای فامیل ب وجود آورد ک مبادا روزی چشمانش اشکی بشه و بی خبر از همه جا😢

دختری ک سالها اطرافیانش با محبت دست همسرش رو تو دست میگرفتن و ب آغوش می‌کشیدنش و امانت دخترشون  رو بهش میدادن سالها گفتن امانت تو و جون ما 

دیگه نمیدونستن دخترشون همیشه در خلف چشماش اشکیه دلش خونه بابت درد کودکی همسرش ک اثرش باهاش ب یادگار مونده بود

حتی نمیدونستن ک این داماد عزیزشون هم اشکهای دخترشون رو تا حالا ندیده دختری ب ظاهر خندان و خوشبخت با دلی گریان و نابود 

دلی غمناک از بی عدالتی مردمش

دلی غمناک از سرنوشت کودکی پاک و معصوم

من تمام اینا رو برای دل پاک همسرم با جون و دل پذیرفتم و با خودم حمل کردم و تحملها کردم تا بتونم اون خلا بزرگ اون غول نامرد دد رو نابود کنم و مرررررد من   سرور من

از تمام اون ترسها و تاریکی‌ها  بیرون بیاد و اطرافش رو نور و روشنایی احاطه کنه

مردی ک هیچ آرزوی نداشت

هیچ هدفی هیچ دل خوشی

هیچ، هیچ  و هیچ همش هیچ و پوچ

مردی ک طول زندگی رو نهایت و با تاسف 30 سال میدونست😭

امااااااا

وقتی خلاء پر شد

تاریکی جاش رو ب روشنی داد

یاس و نامیدی جاش رو ب امید و سرزندگی داد

هیچ جاش رو به همه چیز داد

ترس جاش رو ب جسارت داد

غم جاش رو ب شادی دادی

تلخی جاش رو ب شیرینی داد

اخم و عصبانیت جاش رو ب لبخند و مهربونی داد

ناملایمات جاشون رو ب شور و سرزندگی دادن

لطفاً قدر داشته‌ام ن رو بدونیم🌹

سلام گلای تو خونه 😍 بانوهای نمونه😍 قول بدین که حرفای این جمع یادتون بمونه😍❤️ خانوما من دیگه از ...

سلام عزیز دلم ❤️

قربونت برم ❤️

منم همینطور ..یکی در میون خوندم پست هارو 

بی صبرااانه منتظر گزارش ات هستم عزیزم 😍

طلای بدون اجرت عزیز 

معصومه جان‌منو یادته 🥲🥲

خواهر  من دارم رو خودم کار میکنم ک وسیله ندم به  همسایه هام ک از شانس مادر شوهر و جاریمن 

امروز ازم پودر ژله  خواستن به دروغ گفتم ندارمش فهمیدم خودشون دارن  چون بهم گفت بی زحمت بیا این ژله رو درست کن نوه ها گیر دادن 

انقد حالم گرفته شد ک فشارم اومد رو ۹ من فک میکردم از نداشتن و 🍑گشادی. میان از من میگیرن نگو غنیمت میدونن 

منو باش تو این چند وقتی ک اینارو  میپیچوندم همش عذاب وجدان داشتم 

یه ژله نهایتا ۲۵ تومنه ولی ....امان از دل سیاه 

آخر شب  دیدم نه نمیشه این طوری من دارم نابود میشم هیچی سیصد تومن از کارت همسرم برای خودم واریز. کردم گفت  چراااااا 

گفتم مامانت حرصم داده 😡

تازه روز دختر جمعس کادو یادت نره  چشاش این شکی شد 😳منم ک خشمم کمتر شد گفتم مگه نمیگی دختر میخوام چیکار یه دختر خوشگل دارم پس کادو یادت نره نتونستی نقدی حساب کن 😁

حالا طلا فروشا از خر شیطون پیاده بشن میرم نقذیامو تبدیل میکنم تا روانم جلا پیدا کنه 😎😎😎💍👑

خواهش میکنم عزیزم ❤️ آره میتونی هیچ فرقی نمیکنه  چه روزانه ..چه هفتگی ..چه ماهانه  چ ...

مرسی عزیزممممم😍😍امیدوارم انقد برکت و فراوونی روانه زندگیت بشه که خودت کیف کنی😘😘😘

من میتونم دریافتی مادرمو هم بگم شما بهم ریز بگی بهش بگم چجوری خرج کنه؟؟

پیکی به سلامتی خداوند بزن
نمیدونم ما شهرستانیم.پارسال تابستون همسرم خیلی خوب کار کرد تو اسنپ.خودشم قلقش اومد دستش مسافر زیاد ب ...

همسرم رو ماشین حساسه میگه صبر کن دست و بالم باز شه ی ماشین سواری بگیرم برای اسنپ منم دیگه اصرار نمیکنم میترسم ماشینش خراب بشه خیلی ناراحت میشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلام عزیزم تا هفته پایانی بهمن امسال که ۵۲ هفته تموم میشه مبلغش میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰هزار تومن🤩 ...

میشه این پس انداز و به من کمک کنید و توضیح بدین لطفا؟؟فعلا خودم که عقبم از شما ولی شاید تنهایی شروعش کردم😎

پیکی به سلامتی خداوند بزن
همسرم رو ماشین حساسه میگه صبر کن دست و بالم باز شه ی ماشین سواری بگیرم برای اسنپ منم دیگه اصرار نمیک ...

خودش علاقه نداشته باشه نمیتونه کار کنه،انشالله که خیر زود میخرید

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
باید ببینم میشه روزی۳۰۰از پول خودم بزارم یا نه ممنونم عزیز

قربانت گلم . من شوهرم روزانه مزد می‌گرفت تا روز ۸۰۰ دو روز تو هفته تمام مزدش میذاشتیم تو قلک . بقیه روزها روزی ۱۰۰ تومن میذاشتیم . کلی پس انداز کردیم اینجوری آخه ماهم خرج خونمون زیاده و یکمم ولخرجیم 🙆😂 

2810