معصومه جون ی چیزی بهت بگم
بدون مادر، بزرگ شدن اونم از بدو تولد خیلی سخته😭
فقط بدون خیلی خوشبختی کسی چون نامادریت داری❤️
از جانب من دستان پر از مهر نامادریت(مادر مهربونتون🥰) رو ببوسید ک اونقدر بزرگ منش بودن ک دختری چون شما پرورش دادن و نذاشتن اون خلاء نابود کننده در شما رخنه کنه🌹
اینا رو با اشک برات مینویسم اونم چ اشکی دلم انگار ابر بهاری شده دست خودم نیست اشکام فقط داره میریزه😭
اشکی ک از دل زنی برمیاد ک همسری برگزید رنج کشیده نبود مادر در بدو تولد😭
زنی ک مردی رو ب همسری برگزید ک سالهای سال در اوج جوانی باید تاوان دردی رو میکشید ک هیچ گناهی بابتش نکرده بود
همسر مردی شد ک باید تاوان تمام ترسهای کودکی
تمام ناملایمتهای زندگی
تمام رنجها و قاشق داغ شدنهای کودکی مرد زندگیش رو با گوشت و تنش گره بزنه تا شاید بتونه جبرانی بر گذشته مرد زندگیش باشه
مجبور شد در اوج بچگی برای مرد زندگیش اول مادری کنه تا بعدها شاید بتونه همسری
من این دردها رو لحظه ب لحظه تحمل کردم ب عشق آینده
دختری ک تک دختر خونه بود
دختری ک لطف خدا شامل حالش شده بود و اونو دور دونه و عزیز فامیل کرده بود
دختری ک با ازدواجش نگرانیها برای فامیل ب وجود آورد ک مبادا روزی چشمانش اشکی بشه و بی خبر از همه جا😢
دختری ک سالها اطرافیانش با محبت دست همسرش رو تو دست میگرفتن و ب آغوش میکشیدنش و امانت دخترشون رو بهش میدادن سالها گفتن امانت تو و جون ما
دیگه نمیدونستن دخترشون همیشه در خلف چشماش اشکیه دلش خونه بابت درد کودکی همسرش ک اثرش باهاش ب یادگار مونده بود
حتی نمیدونستن ک این داماد عزیزشون هم اشکهای دخترشون رو تا حالا ندیده دختری ب ظاهر خندان و خوشبخت با دلی گریان و نابود
دلی غمناک از بی عدالتی مردمش
دلی غمناک از سرنوشت کودکی پاک و معصوم
من تمام اینا رو برای دل پاک همسرم با جون و دل پذیرفتم و با خودم حمل کردم و تحملها کردم تا بتونم اون خلا بزرگ اون غول نامرد دد رو نابود کنم و مرررررد من سرور من
از تمام اون ترسها و تاریکیها بیرون بیاد و اطرافش رو نور و روشنایی احاطه کنه
مردی ک هیچ آرزوی نداشت
هیچ هدفی هیچ دل خوشی
هیچ، هیچ و هیچ همش هیچ و پوچ
مردی ک طول زندگی رو نهایت و با تاسف 30 سال میدونست😭
امااااااا
وقتی خلاء پر شد
تاریکی جاش رو ب روشنی داد
یاس و نامیدی جاش رو ب امید و سرزندگی داد
هیچ جاش رو به همه چیز داد
ترس جاش رو ب جسارت داد
غم جاش رو ب شادی دادی