2777
2789
سلام زهرا جون عزیزم من الان دارم درس میخونم برا آزمون استخدامی کیا مرور کنم که یادم نره؟

یک روش تثبیت مطالب اینه ک در برنامه ریزی ک داری هر دفه قبل از شروع مبحث هر درس؛ ی مرور کنی همه مطالب قبلیو در حد پونزده دقیقه تا نیم ساعت مثلا بعد دوساعت مبحث جدید بخونی. 

برای یادگیری و تثبیت بیشتر جوری برنامه بریز ک در یک روز چند تا درس عمومی و اختصاصی بخونی.. کل روز رو برای یک درس نذار چون یادگیری میاد پایین و باعث خستگی و زدگی از درس و کاهش ساعت مطالعت میشه❤

ببخشید از زهرا پرسیدی خودم چون سلطان ازمون استخدامی بودمو خیلی ازمون شرکت کردم گفتم تجربه ام رو بگم بهت😁

سلام معصومه جان خوبی عزیزم من ی وام نه تومنی نوشتم با همسایه هام ک اولیش مال خودم بود ی وام هم داشتم ...

سلام ریحانه بانو خوبی عزیزم ❤️ 

متوجه منظورت نشدم ...یعنی برای پولی که از بیمه خواهی گرفت بگم چیکار کنی ؟

یا سوالت یه چیز دیگه بود ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی،اتفاقا الگویی رها بودن و پای کار واستادن و پای عشقت واستادن حداقل برای من الگوئه. تو بی نهایت ...

جیران جان اخه چقدر تو مهربونی  چقدر لطف داری بهم. ممنون ازت که با حرفات دلگرمی میدی. امیدوارم واقعا همه اینایی که میگی باشم. 

میدونی من ندیده عاشقتم. انشالله مسیر زندگیت پر از موفقیت و آرامش باشه و هرچی از خدا میخوای برات مهیا باشه جیران بانو

حالا برای اینکه حرف خیلی زیاد زدم چندتا چیز هم مربوط به تاپیک بگم بچه ها شاکی نشن 😁

این چندوقت خواهرم میخواست قرعه کشی بنویسه به همسرم گفتم یکی بنویس گفت دیگه جای قسط نداریم نمیخوام. منم به حرفش گوش ندادم یه قرعه نوشتم. پولشم ماه قبلی از پس اندازم دادم. این ماه چون قسطام زیاد بود و درامدم کم بود چندتاچیز اضافه داشتم تو دیوار آگهی کردم فروش رفت. خداروشکر این ماهش هم اینطوری جور کردم. آبان به اسم من دراومده که احتمالا باهاش طلای مخفی بخرم. چندتاچیز اضافه دیگه هم تو خونه دارم که آگهی کردم اگه فروش بره اونا هم اضافه میشه. پارسال با همین فروش چیزای اضافه حدود ده میلیون شدن و طلا خریدم خیلی چسبید!

چندتاکتاب تو خونه داشتم گذاشتم برای فروش کسی نخرید! امروز بردم کتابخونه برا اهدا. عضویتم تموم شده بود خواستم تمدید کنم گفت بیا فرزندم رایگان برات تمدید میکنم. ۱۰ هزارتومن سیو شد، شاید به نظر کم بیاد ولی کارت ویپادم چون مفیدکارته سریع این پولای ریز رو انتقال میدم به قدرت خریدم و بهش دست نمیزنم. از همین ده هزارتومنا تو این چندماه اخیر تونستم ۴۶۰۰ جمع کنم. چون هیچ پول نقدی نداشتیم اینو میخوام بذارم کلا نقد بمونه برای روز مبادا

اینجا هوا گرمه همسرم معمولا میره خرید میکنه ولی دیگه کم کم میخوام خودم برم خرید. مثلا همسر دیروز سیب زمینی خریده بود کیلویی ۱۵ تومن. امروز تو مسیر کتابخونه دیدم وانتی وایستاده سیب زمینی کیلو ۸ میده و بد هم نبودن فقط ریز بودن. دیگه اینطوری خرید کنم یه کم به نفعم میشه و بیشتر میتونم پس انداز کنم

معصومه جونم عالی بود عزیزم ..باور میکنی از دیروز که اومدی گروه ،تو خونه کارامو با انگیزه بیشتری انجا ...

تو عزیز دلم شروع کن به پس انداز از نوع طلا ❤️

اصلا به اینش کار نداشته باش که همسرتون پایه نیست 

شاید موجودی کم به خاطر اون به فکر تبدیلش نیست 

وقتی دیدی بله سرمایه ی خوب جمع کردی بگو بیا عزیزم اینقدر جمع کردیم یه حرکتی بزنیم 

حالا اینارو هم در نظر بگیر 

یا به حالت ...یا به حیلت ...یا به زاری ...یا به زوری 

بالاخره یکی از این چهار مورد کار ساز عزیزم ❤️ فقط مستقیم نرو رو گزینه ی چهارمی 😉

سلام ریحانه بانو خوبی عزیزم ❤️ متوجه منظورت نشدم ...یعنی برای پولی که از بیمه خواهی گرفت بگم چیکار ک ...

من الان 9 دارم ک هرماه باید قسطشو بدم 

بجز این 15 تومن از بیمه ک خب شاید 10 تومن مثلا برگرده 

12 تومنم تو صندوق افران ک ب نیت ایمپلنت گذاشته بودم 

هزینه ایمپلنت دندونم هم 15 هس 

دوس دارم پول تو صندوق بمونه کلا برش ندارم 

نه تومن رو بدم برا ایمپلنت باقیشو اگر از حقوق نشد از صندوق افران بردارم 

و پول بیمه هم بدم برا در کمد دیواریمون 

ولی حس میکنم چون طلا نخریدم کاری نکردم😑😣

سلام به رویای عزیز و همه ی بچه های قدیمی و جدید تایپک پس انداز😍 من و خیلی از بچه های جدید نمیشناسن من بانوی مردادی یا همون سلطان پلاک قلبی ام که هر ماه پلاک قلبی میگرفتم. دو سال بیشتره که نبودم و قول دادم به خودم تا طلا نگرفتم وارد تایپک نشم😁 اینم اولین چراغ خرید پلاک طلای من 🥰 امیدوارم کنار همدیگه بتونم و بتونیم به هدف های مالی و غیر مالی مون برسیم❤️

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
دوستان من یه مدت به مرز افسردگی رسیده بودم انقد که تا دیروقت می‌خوابیدم کارام روی هم انباشته شده بود ...

ممنون ک تجربت رو گفتی

کتاب هنر خوب زندگی کردن و چهار اثر فلورانس هم عالیه در کنار اینها❤

جیران راست میگه منم همیشه اسم شمارومیبینم خوبی وحس خوب میگیرمزنده باشید❤️یاخداالان رویاباچوب میفته د ...

آگرین جان چه جالب که منم همچین حسی به شما دارم. دل به دل راه داره عزیزم😍💚🌸 

سلام عزیزان من از دیروز ساعت ۶ وام ویپاد رو خرید زدم برای دی جی پی دوباره خواستم بزنم به کارت ویپادم ...

سلام عزیزم  شما وام وی پاد پلکانی  رو گرفتین  یا برآیند  من اگه پلکانی بگیرم  ۷ میلیون  اعتباره با پول میاد تو حسابم  ممنونم 

دوست عزیزی که مدیر و مدبری میشه ما رو هم راهنمایی کنی چطوری ماشین بخریم.کل درآمد ماهانه مون میشه هشت ...

من در خدمتم عزیزم ❤️ 

در وهله ی اول اگه تونستی یه شغل پاره وقتی پیدا کنه همسرتون 

یا خودتون به دنبال در آمد باشین 

حالا چون بچه هاتون کوچیک کار خونه ای ببین میتونی پیدا کنی 

یکم سخت با این مقدار حقوق صاحب چیزی بشه 

اما غیر ممکن هم نیست ها عزیز دلم ❤️ فقط زمان بره دیگه یکی دو سالی باید صبر کنی

من اکه به جای شما باشم ...یا یه وام دست و پا میکنم ...همون اول وام رو میگیرم ...ماهانه اقساطش رو می‌پردازم 

همسرم هم ببینه کم میاره به فکر شغل دوم می‌ره 

اگه وام نبود ...حتما حتما قرعه های شش ماهه ...یا ده ماهه بذارین ...ماهی یک و نیم میتونی بذاری و ماهت رو با هفت تومن ببندی ....سخت عزیزم ولی هیچ غیر ممکنی نیست ❤️

سلام به رویای عزیز و همه ی بچه های قدیمی و جدید تایپک پس انداز😍 من و خیلی از بچه های جدید نمیشناسن ...

سلام عزیز دلم ❤️ شمارو خیلی خوب یادمون ❤️

چه خوب که بعد از دوسال اومدی ❤️اونم با یه تیکه طلا 

مبارکتون باشه عزیزم ❤️ خیلی زیباست 

من در خدمتم عزیزم ❤️ در وهله ی اول اگه تونستی یه شغل پاره وقتی پیدا کنه همسرتون یا خودتون به دنبال د ...

مرسی دوست خوبم که جوابم رو دادی.کار خونگی بلد نیستم و شوهرم اگرم شغل پاره وقت پیدا کنه برای مثال یه دو سه ماهه دیگه دائمی یا مدت دار نیستن.فرمودید وام ولی ضامن نداریم وگرنه وام گزینه ی خوبی بود و چه وامی همینطوریم کع وام نمیدن در مورد قرعه کشی متاسفانه تو شهر و محله ی ما از این قرعه کشیای این چنینی نیست

سلام به رویای عزیز و همه ی بچه های قدیمی و جدید تایپک پس انداز😍 من و خیلی از بچه های جدید نمیشناسن ...

بله بله من شمارو اتفاقا دقیق خاطرمه چون منم به قلب علاقه داشتم اون زمان یکی از پستای شمارو خوندم و خوشم اومد ازین حرکتتون، منم تاحالا دوتا پلاک قلبی خریدم که خیلی دوسشون دارم

طلای جدیدتون هم مبارک باشه عزیزم 💚🌸

2810