2777
2789
ممنون مهربون❤چقدر شبیه منی اتفاقا خودمم ب فکر خرید صندلی افتادم هنوز فرصت نکردم بخرم چون صندلیهای ای ...

بله عزیزم نکنه اقتصادیش رو هم خودت گفتی . 🥰🥰🥰🥰

حتما بخر مطمئن باش تاثیر داره . ❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا عزیزم درست میگی👌❤همون ۳ ماه درسته.ولی من چون خودمو میشناسم سر به هوام خیلی تلنبار نمیکنم.مثل ...

نوش جانتون باشه عزیزممم😍

منم کباب لقمه ای باچرخ کرده مرغ آماده میکنم فریزمیکنم فقط سرخ کردنش میمونه این دست راستمه

یکی هم هربارخورشت مخصوصا قرمه میپزم دو سه برابره وفریزمیکنم اونم کنارش کته میزارم خورشتومیارم بیرون خیلی کمکم کرد

واینکه مثلادارم مایه ماکارونی اماده میکنم دوسه برابر درست میکنم بقیش به اندازه ۲وعده مثلاجدافریزمیکنم دیگه فقط ماکارونی ابکش میکنم موادلابه لاش اماده

همسرمنم شکمو اینکارونکنم هیچی نیست بزارم جلوش🫥

خودمم نمیرسم 

پارسال چندین بارماغذاازبیرون خریدیم بچه به زبون اومده بودنمیخورم دیگه

حقم داره کیفیتش هرچقدربالاباشه ادم خسته میشه

ازغذاهای نیمه اماده بیرونم اصلاوابدااستفاده نمیکنم

ببخشید طولانی شدتجربه ام روگفتم درادامه کارمعصومه که تاییدش میکنم شایدبه کاریکی اومدالتماس دعا😘

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دوستان عزیزم چطوری باید حساب کنیم ک طلافروش چند درصد کشیده روطلا من بلد نیستم؟؟؟🤔🤔

گرم یاسوت طلا ضربدر قیمت روزطلا بکن به اضافه حدودی اجرتش به درصد

اون درصده اجرتی میشه که ازشماگرفته

الهی ربی ومن لی غیرک💖
نوش جانتون باشه عزیزممم😍منم کباب لقمه ای باچرخ کرده مرغ آماده میکنم فریزمیکنم فقط سرخ کردنش میمونه ...

کباب لقمه و مایع ماکارونی به ذهن خودم نیومده بود

مرسی که گفتی فدات❤❤❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
ای خدااا من همیشه دوست داشتم الگو باشم منو مثال بزنن ولی نه این تو مورررردا 😁😅 درس عبرت شدیم که.. ...

جیران راست میگه منم همیشه اسم شمارومیبینم خوبی وحس خوب میگیرم

زنده باشید❤️

یاخداالان رویاباچوب میفته دنبالمممممم🫠🫠🫠🫠🫠

دیگه نمینویسم قووولل قوووللل

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه ها شما چرخکرده از کجا میگیرید؟ما فقط گوسفندی میخوریم،گوساله بهمون نمیسازه

حالا سری قبل شوهرم رفته بود گوشت خریده بود داده بود چرخ کردن گفت کیلو۷۵۰ با استخوان تازه،یه ذره گوشت ۱۳۰۰ شده بود ما مصرف چرخیمونم زیاده

از افق میخواستم گوشت  بخرم چرخ کنم چند تا خانومها گفتن بده

گوشت تنظیم بازار که حدود ۵۰۰ هست چطوره به نظرتون؟البته چرخ ندارم باید بدم قصابی چرخ کنه برام

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
بچه ها شما چرخکرده از کجا میگیرید؟ما فقط گوسفندی میخوریم،گوساله بهمون نمیسازهحالا سری قبل شوهرم رفته ...

عزیزم من این گوشت‌های تنظیم بازار رو گرفتم عالی بود

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
نوش جانتون باشه عزیزممم😍منم کباب لقمه ای باچرخ کرده مرغ آماده میکنم فریزمیکنم فقط سرخ کردنش میمونه ...

من چندوقتیه مواد ماکارونی ب اندازه دوسه بار درست میکنم یه بارشو همون موقع استفاده میکنم دوتاشو فریز میکنم وقتایی ک هیچی نیست واقعا ب کار میاد برا صرفه جویی سریع ابکش میکنم میذارم نیم ساعته حاضر میشه دیگه غذا از بیرون نمیگیرم. 

جدیدا ابگوشت و اش رو هم یه کم زیاد درست میکنم مثلا امروز ابگوشت داریم فرداشبش دوباره گرم میکنم خورده میشه. چون کیفیت اش و ابگوشت تو یخچال خیلی تغییر نمیکنه یکی دوروز. 

تن ماهی هم دارم درسته سرده خوب نیست ولی یه وقتایی ظهر میرسم ناهار ندارم همونو میخوریم تا بعد فرصت کنم چیزی بپزم. 

اینا همش باعث شده از بیرون کمتر غذا بگیریم البته من این ماه یه کم از دستم دررفته بود ولی باز معصومه درونم با اومدن معصومه جون پررنگ شد😍😁

امروزم خسته بودم مرخصی گرفتم قشنگ نشستم پیامای عقب افتاده تاپیکو خوندم😁

واقعا مثل خواهر برام عزیزید همتون❤😘😍🌹

عزیزم من این گوشت‌های تنظیم بازار رو گرفتم عالی بود

جدا؟پس عصری برم بخرم حتما👍🌷

همسرم هی منصرفم میکنه که اینا پیرن بو میدن سفتن میگم بابا چرخی چه فرقی داره چی باشه

سنگدونم تا حالا نخوردم حس میکنم شاید بو بده اخه یه بار چرخی بوقلمون(شایدم شترمرغ نمیدونم) خوردم سنگدونشم داشت اصلا خوشم نیومد.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
بچه ها شما چرخکرده از کجا میگیرید؟ما فقط گوسفندی میخوریم،گوساله بهمون نمیسازهحالا سری قبل شوهرم رفته ...

عزیزم خودت چرخ بخر چرخ کن گوشتو 

قصابی پی و... قاطی گوشتای چرخیش میکنه بد میشه

من کلا از همون اول چرخ کردن گوشتو گذاشتم ب عهده شوهرم اصلا بلد نیستم چرخ گوشت چجوریه 😂😂

مثلا این ماه حدود سه تومن گوشت گرفتیم چون مصرف چرخیمون زیاده من استخونا رو کاامل گوششتو میگیرم چرخ میکنم. 

استخونا هم ک ی کم گوشت بهشون چسبیده بعدا با هم یه بار میریزم تو دیگ با اب و پیاز و زردچوبه. 

با نون گوشتای چسبیده بهشو میخوریم حال میده بچه هام دوست دارن این مدلی😁

عاقا حالا که بحث فریزرپر کنی....منم یه ترفند بهتون یاد بدم........ترفند نمیشه اسمشو گفت ...اما من این حرکت می زنم کار راه انداز....

(من با پدر ومادرم زندگی میکنم...اما اغلب شام برای خودم درست میکنم...چون پیش میاد غذای شام اونا باب طبع من نیست)

یه سس درست میکنم...پیازداغ ویه کوچولو سیر..رب گوجه و گوجه رنده شده...وقتی پخت میزارم سرد میشه و چند وعده میزارم توی فریزر

یک بسته سس +لیوان آب ...برنج میریزم روش...دمپختک تحویل میگیریم.

یک بسته سس+یک لیوان اب....نون توش تیلیت میکنم...درشو میزارم...ما بهش میگیم آب پیازی...نمی دونم بقیه جاها چی میگن

یک بسته سس+یک نیم لیوان آب...چند تا ماکارونی آشیانه ای میندازم.... اگر حسش باشه...پنیر پیتزا میریزم...آب شد....یه بشقاب پاستا تحویل میگیرم.

یک بسته سس همینجوری میزارم آب شه...میزارم لای ماکارانی...روش پنیر پارمزان می پاشم...یک بشقاب اسپاگتی دارم.

یک بسته سس +یک لیوان اب....یه گلوله ورمیشل میندازم...  آبلیمو میزنم....سوپ ساده تحویل میگیرم.

یک بسته سس+یک لیوان آب...لوبیاچیتی میریزم...خوراک لوبیا چیتی تحویل میگیرم.

امیدوارم بدرد شماها هم بخوره. ناگفته نماند توی یک ماه مصرف میشن...بلندمدت تر حس خوبی ندارم.دوباره تازه درست میکنم.

قربونت برم من ❤️ آخه ما تبریزی ها خورشت هویج غذای مهمون امون 👌 یه جور غذای اصلی امون ...در کنارش ه ...

معصومه جون هر وقت خورشت هویج پختی و سرو کردی اگه تونستی یه عکس ازش بگیر خیلی مشتاقم ببینم چه شکلی میشه و در مورد مزه اش هم توضیح بده که شیرین نمیشه؟ البته در دورهمی یا آشپزی،

دست گلت درد نکنه🥰

2810