2777
2789
اوف چه زیاد ، ۳۰ تومن داشتم گفتم اگه بذارم تو ویپاد بهم ۵۰ تومن بده بذارم با این حساب فکر کنم نشه چو ...

فکر کنم حدود شش ماه باید بذارین تو حساب بمونه ..قسطش هم ماهی تقریبا پنج تومن ،البته ماه به ماه از مبلغ قسط کم میشه ،ماه های آخر میشه چهار میلیون و دویست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم حدود شش ماه باید بذارین تو حساب بمونه ..قسطش هم ماهی تقریبا پنج تومن ،البته ماه به ماه از مب ...

ممنون عزیزم محبت کردین جواب دادین.

ان شاالله موفق باشید

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤

سلام و صبح بخیر به بانوهای مقتصد ، دانا و کاردان 🥰😍.

خواستم بگم واقعا این رفتار ماست که فرزندانمان رو می‌سازه و تربیت میکنه و بقول معروف (همیشه صدای عمل بالاتر از گفتاره).دیشب دخترکانم رو صدا کردم که لباس هاشون رو بیارن بپوشن اگه ایرادی یا اتو می‌خواد انجام بشه که روز مراسم به هول و ولا نیفتیم . دختر کوچیکم به بزرگه میگفت من دوست دارم بزرگ شدم مثل مامان بشم ، بزرگه میگفت من عاشق رفتار مامانم خیلی باحاله و پایه ست  و ... ، اینجا من وارد اتاقشون شدم و دیدم بچه ها در عین بچگی حواسشون به تمام رفتارها و کردار ماست و قشنگ دارن الگو برداری میکنن ، مثلا کوچیکه میگفت من دوست دارم مثل مامان بابا اصلا از کسی کینه نکنم چون مامان میگه کینه مثل رسوب کتری میمونه هی بمونه تو دل آدم مثل سنگ سفت میشه😅😉(مثال های مادرانه 🥰) ، بزرگه میگفت من دوست دارم مثل مامان حواسم به همه چی باشه و حرف و قضاوت دیگران برام مهم نباشه و پس انداز کنم و زود خونه و ماشین بخرم چون مامان میگه حتی حضرت علی هم گفته قناعت بالاترین ثروته ، با قناعت میشه به همه جا رسید ولی به قول مامان به اندازه تا یه وقت خسیس نشیم 😉😅.

این برام خیلی جالب بود واین گفتگوی خواهرانه شون برام هم دل انگیر بود هم خداروشکر کردم بخاطر عقل و شعور و درکی که خداوند به بچه هامون داده بحمدالله.

به قول بزرگی واقعا برای تربیت بچه ها اول باید روی خودمون کار کنیم بچه ها خودبخود با دیدن کارها رو رفتار ما تربیت میشن.

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
فکر خیلی خوبی 👏👏👏👏

آره معصوم جون از پول نقد خیلی بهتره چون ممکنه چند ماه اصلا نیاز نشه آدم از روش برداره الان رفتم نگاه کردم من اون موقع ١۶ تومن ریختم الان شده ١٨ تومن اینجوری بدون اینکه کاری کرده باشم دو تومن بیشتر میتونم خرج کنم به ۶ ماه برسه هم تبدیل می‌کنم دوباره پول جمع میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
آره معصوم جون از پول نقد خیلی بهتره چون ممکنه چند ماه اصلا نیاز نشه آدم از روش برداره الان رفتم نگاه ...

عزیزم نمیخوام بترسونمت ها ولی من بودم طلای فیزیکی که دستم باشه ترجیح میدم یا حتی بزاری بانک سودشو بگیری.

چه تضمینی هست حقانی و میلی گلدو... یهو فرار نکنن اونم تو این ...... که چیزی نگم بهتره😑......دقت کنی این حساب دفتریا و گلدان طلا و... عین قارچ رشد کردن

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
عزیزم نمیخوام بترسونمت ها ولی من بودم طلای فیزیکی که دستم باشه ترجیح میدم یا حتی بزاری بانک سودشو بگ ...

عزیزم اگه اینجوری باشه شما پول بانک هم نباید بذاری وام هم نباید بگیری ضامن هم نباید بشی مملکت قانون داره انقدر هم بی‌در و پیکر نیست من سال‌ها پیش که بانکهای خصوصی اومده بود هم همین حرف‌هارو زیاد می‌شنیدم که جمع میکنن میرن پولت رو می‌خورن اما من تا ۵ سال پولم رو گذاشتم با بهره‌ی ٣۶ درصد بهترین استفاده رو کردم بعدا پولم رو تبدیل کردم یا این حرف‌ها سر ارز دیجیتال هم بود 

خوبه آدم ریسک‌پذیر باشه باعث میشه سود کنی

در هرحال هرکس برمبنای شناخت از خودش مدیریت مالی داره

این کاریه که من انجام میدم به عنوان ایده گفتم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان یه سوال دارم آیا وام فوری مهر تسویه کنم بازم میتونم وام بگیرم خیلی بهش نیاز دارم لطفاً هرکسی می‌دونه بهم بگه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
بله عزیزم رفتم چک کردم گفتن طلائه خیالت راحت، تو همین گوگل بزن گالری طلای رضوان میاره ، دو تا شعبه ...

عزیزم من میخواستم انلاین بخرم طلا از گالری رضوان معتبره؟

چون شهر ما با اجرت پایین نیس

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
عزیزم اگه اینجوری باشه شما پول بانک هم نباید بذاری وام هم نباید بگیری ضامن هم نباید بشی مملکت قانون ...

عزیزم من دوستانه گفتم بلاخره هر کس مختاره هر جور دوست داره زندگی کنه یکی ریسک پذیر و یکی محتاط

موفق باشی

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
مبارکت باشه عزیزم. من چندین بار ازشون خرید کردم و فروختم هیچ مشکلی نداشته

سلام ..مارتین جان...من چندوقتی بودبفکرشما بودم؟

عزیزم جابجا شدی؟آخه یادمه دغدعت بود که از خونه فعلیتون برین جای دیگه؟البته اگردوستداشتی جواب بدین..

دوستان کسی میدونه وام مسکن بنیاد شهید رو ضمانت کنیم کسر از حقوق بدیم اگه اقساطش پرداخت نشه از ضامن کم میکنن یا ضامن میتونه شکایت کنه سند خونه ک رهن بانک هست رو اجرا بزارن لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه 

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
2810