سلام و شب بخیر بر بانوی فروردین عزیززززز
مرسی که برامون نوشتی گلم 🙏🏻و ممنون از انتقاد ت که بدون بی احترامی عنوانش کردی عزیززز دلم ☺️🙏🏻
چقدر خوبه همینقدر آروم و بی توهین اگر کسی اشتباهی میکنه بهش گوشزد کنیم
فقط یه سوال بانوووو؟؟؟؟!😉از کجا به سبک زندگی بنده پی بردی؟؟؟ درحالی که تا اونجایی که حضور ذهن دارم پست خاصی از نوع و روش زندگی خودم عنوان نکردم؟؟؟!🤔😉☺️☺️😁
به هر حال ….
اول اینکه نظرتون برام بسی قابل احترام🙏🏻 و قابل ستایش 🙏🏻و قابل تامله🙏🏻 ولی……
یا به قول ما آذری زبون ها
آماااااااااا……
هیچ وقت ،هیچ وقت با عینک خودتون دنیا رو نبینید
هیچ وقت ،هیچ وقت نظر قاطعانه راجع به موضوعی ندیم
خدارو صد هزار مرتبه شکر که همسر همراه ،درک کن ،و زندگی آرومی داری
ولی قبول کنیم همه ی زندگی ها اینطور نیست همه ی همسر ها اینطور که شما فکر میکنید و دیدید هم نیستند
شرایط همه یک جور نیست
پس این من ،خانم خونه هستم که تشخیص میدم کدوم کار ،کدوم ایده ،کدوم روش ،کدوم نظر ،با توجه به شرایط زندگی من با توجه به خلقیات و روحیات همسر من مناسب تر و به کار تره
و تو رو خداااا با عنوان ها و انگ های گناه و دزدی و دروغ و فلان و بهمان شرایط رو برای کسانی که به خودی خود با کلی مشکلات و و مسایل دست و پنجه نرم میکنن و درگیر مسایل زندگی و غیره هستند سخت تر نکنیم و بار روی دوششون رو سنگین تر نکنیم
نمیدونم چرا وقتی مردی خانم رو اذیت میکنه به فکر خونه زندگیش نیست ،مردی که با وجود خانم کد بانو سر و گوشش میجنبه ،مردی که حقوقش رو خرج عیاشی یا خوش گذرونی بادوستاش میکنه مردی که به زور آب از دستش میچکه نمیگن عیبع بده زشته؟؟؟!گناهه ؟؟و فلانه ؟؟چرا از خانوادت دریغ میکنی ؟؟؟ولی نوبت ما خانما که میرسه انگ گنه کاری و بی دین و ایمونی و خدا نشناسی به خودمون میزنیم
به هر حال هرکس با دید خودش دنیارو میبینع و قضاوت میکنه
ولی یادمون باشه تا کفش کسی رو نپوشیدیم و باهاش راه نرفتیم حق نداریم قضاوتش کنیم
بازم تشکرررر فراوان از اظهار نظرت عزیززززکم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🌺