2777
2789
دقیقا من محردم و وضع مالیم عالیه عروسی صمیمی ترین دوستم اولا ک کادو بهش پارسیان دادم بعدم فقط ...

دقیقا منم یک عروسی رفتم که نود درصد مهمون ها ایران زندگی نمی کردند 

ساده بودند حتی ناخن های کوتاه طبیعی 

لباس ها ساده و کوتاه 

موها ساده در حد براشینگ 

آرایش ها ساده یعنی مثل آرایش روزانه 

حتی الان دیگه خیلی ها کفش پاشنه بلند هم نمی پوشن که اذیت نشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و خانما یچیز دیگه

من قرعه گذاشتم ماهی ۴۰میلیون و اعضا پول و پانزدهم میزنن به حسابم و من هفدهم قرعه کشی میکنم و تا یکی‌دوروز بعد پول رو میزنم به حساب برنده

چیکارکنم که امتیازم بره بالا و وام خوب بهم تعلق بگیره؟؟؟؟

پیکی به سلامتی خداوند بزن
و اما اومدم بایه داستان ازخودم و تجربیاتم ازعروسی خواهرشوهر که چه ها گذشت ......‌.‌ همونطور که قبلا ...

کلا این عروسی رفتن خیلی باید فرهنگش عوض بشه 

چون قرار هست بریم چند ساعت تو خوشی دیگران سهیم باشیم اما انقدر به خودمون سخت می گیریم که اسم عروسی میاد استرس می گیریم 

واقعا چه لزومی داره برای هر عروسی بریم لباس بخریم // آرایشگاه بریم///

به نظرم چیزی که خیلی مهمه اندام هست تا جایی که میشه خوب نگهش داریم اون وقت هر چی بپوشیم بهمون میاد 

دندون های تمیز و مرتب داشته باشیم از کیلو کیلو طلا قشنگ تر هست 

من قبلا طلا اینترنتی گرفتم عزیزم ولی ازین سایت نه ولی خیلی از دوستان تاکید کردن که خریدداشتن و خیلی ...

ازسایت حقانی عزیزم؟

دوستانی که ازاینجاخریدکردید بیزحمت بگید من نمیتونم برم بیرون حداقل اینترنتی طلابگیرم خداخیرتون بده❤️

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم صفحات قبل توضیح دادم بازار بشدت نوسان داره و تشنه خبر هست با یه خبر راست یا حتی کذب در حد صد ...

الهام جون لطفا یه جای معتبربرای خریدطلای اینترنتی معرفی کنید کم اجرت باشه که خیلی عالی ممنون ازتون

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ازسایت حقانی عزیزم؟ دوستانی که ازاینجاخریدکردید بیزحمت بگید من نمیتونم برم بیرون حداقل اینترنتی طلا ...

نه عزیزم تازه امروز باطلاحقانی اشنا شدم ولی بچهها خیلی خرید کردن و راضی بودن خداروشکر

پیکی به سلامتی خداوند بزن
به شوهرت نگو مدل شدی بگو وقت آرایشگاه دارم فقط

راستش بهش نگم عذاب وجدان میگیرم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام عزیزم ❤️ یاعلی پس از فردا شروع میکنیم پر قدرت 🌸

معصومه جون من هیچی راجع به این تاپیک نمیدونم...یه سقف روزانه برای مایحتاج خونهدباید تعیین کنیم؟؟

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
الهام جون لطفا یه جای معتبربرای خریدطلای اینترنتی معرفی کنید کم اجرت باشه که خیلی عالی ممنون ازتون

عزیرم من تهران نیستم

که معرفی کنم خدمتتون

کرمانشاهم

طلای اینترنتی خودم کار نمیکنم

ولی بشدت اعتقاد دارم در هر شهری هستید یک طلا فروش خوش نام معتبر و معتمد داشته باشید برای طلاهایی که بمنظور سرمایه گذاری میخرید

چون اصلا به روش سنتی که قیمت رو ببینید بعد بخواید از بانک پول منتقل کنید و خرید بزنید امروزه جواب نمیده

وقتی طلا فروش معتمد داشته باشیم همیشه یا طلا دستش داریم یا پول

فقط با یه تلفن در حد یک دقیقه خرید یا فروش خودمون رو ثبت میکنیم حالا اگرخواستیم برا نوسان گیری طلا پیشش می مونه اگر هم نه بخوایم تحویل بگیریم دیگه به هول و والا نمی افتیم سر صبر میریم تحویل میگیریم

مهم اون تایمهای طلایی هست که در طول روز نباید از دست بدیم

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام عزیزم  شما 1600 یارانه و ی تومنی ک براتون میمونه نقد دارید ماهیانه ب اضافه 800 بن  ...

منم باید همین روش رو ایشالا این ماه امتحان کنم.۵۰ میلیون قسط و بدهی برای این داریم .از حقوقمون خیلی بیشتر

2810