2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان سبحان عزیز ازتون یه سوال دارم یه دفتر فلکه دوم صادقیه مبلغ ۳۲۰۰ ابتدا به عنوان زیرساخت رداخت می‌کنیم بعد مبلغ ۹۵ میلیون وام از بانک مهر ایران با یه چک صیادی با بازپرداخت ۱۸ ماه که کل مبلغ که باید پرداخت کنیم به بانک ۱۵۲ میلیون هستش به نظرتون این وام ارزش گرفتن داره ۲۵ روز هم گرفتن وام زمان می‌بره ممنونم که پاسخ گو هستین

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام مامان سبحان عزیز ازتون یه سوال دارم یه دفتر فلکه دوم صادقیه مبلغ ۳۲۰۰ ابتدا به عنوان زیرساخت رد ...

سلام عزیزم ، یک مقدار قیمت رو بالا داره بهتون میگه .

جاهای دیگه هستن که با قیمت کمتر دارن این کار رو انجام میدن .

الان اگر منصفانه قیمت داده بود به جای ۹۵ میلیون باید بین ۱۰۵ تا ۱۱۰ میلیون به شما وام میداد و اون وقت شما ۱۵۲ میلیون برمیگردوندید . 

و اینکه باید ببینید با این وام میخوان چه کاری انجام بدید اگر کار مهم و سود آوری باشه یا بدهی واجبی رو باید پرداخت کنید با قیمت منصفانه خوب هست .

سلام دخترا روز بخیر امروز رفتم با ۳ تومن وام ویپادم یه پلاک ریز گرفتم در حد نو ..از فروشنده پرسیدم ب ...

8 درصد که خوبه اشکال نداره تجربه شد برات من از این بیشترم اجرت دار خریدم ولی بعد چند سال باز سود میده طلا ضرر نداره 

سلام عزیزم ، یک مقدار قیمت رو بالا داره بهتون میگه .جاهای دیگه هستن که با قیمت کمتر دارن این کار رو ...

بببخشید عزیزم اگر براتون امکان داره میشه آدرس یکی از این دفترا رو محبت کنید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام دخترا روز بخیر امروز رفتم با ۳ تومن وام ویپادم یه پلاک ریز گرفتم در حد نو ..از فروشنده پرسیدم ب ...

سلام عزیز ۸ و نیم درصد ازت گرفته

بنظر منکه گرون نگرفته

حدود ۳۶۰ تومن سود گرفته ازت فقط

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
مبارکت باشه عزیزم. من چندین بار ازشون خرید کردم و فروختم هیچ مشکلی نداشته

ممنون عزیزم ، من امروز بردم یه مغازه که تخصصی تعمیر طلا انجام میده گفت طلا هست خیالت راحت ولی برای اینکه خیالت راحت باشه برات محک هم میزنم که محک هم زد گفت طلائه خیالت راحت

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
سلام عزیز ۸ و نیم درصد ازت گرفتهبنظر منکه گرون نگرفتهحدود ۳۶۰ تومن سود گرفته ازت فقط

طلا های ریز و سبک معمولا اجرتشون بیشتره

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

سلام دخترا کارت ویپادم روفعال کردم خیلی ذوق وام گرفتن دارم😁بلو که نصف موهامو سفیدکرد سه ماهه منتظرم ده تومنم فعال شه اگه مینداختم رو‌ویپاد خیلی وقت پیش ۵۰ روگرفته بودم خیلی پلکانیش رومخه 

قرار بود امروز برم طلافروشی و ۵۰۰ سوت طلابخرم و حساب دفتری باز کنم ولی فرصت نشد دیگه صبرمیکنم اخر ماه حقوقم رو هم میذارم روش یکجا دو گرم طلای فیزیکی میخرم شوهرمم یکم مخالفت کرد برای حساب دفتری گفت کسری داشتی من میدم فقط طلاتو بردار بیارباخودت کلا اهل‌ ریسک نیست

دیگه اینکه سر کار میرم بعد یسال استراحت ، یکم ( یکم زیاد)خسته میشم ولی باید برم چون از آسمون پول نبارید هرچی صبرکردم😬 

بببخشید عزیزم اگر براتون امکان داره میشه آدرس یکی از این دفترا رو محبت کنید

عزیزم یکی که کرج هست و اون یکی هم یک کانال هست داخل ایتا به نام کانال اعتماد .

دفتر کرج فقط وام رسالت داره ولی ایتا هم مهرایران و هم رسالت .

2810