2777
2789
سلام شیدای عزیز امیدوارم پر روزی باشین من خیلی کم پست میزارم وبیشتر خواننده خاموش هستم واز تجربیاتتو ...

سلام، منم بیشتر میخونم تا از تجربه بقیه استفاده کنم ولی چون خیلی شلوغه نمیتونم نکات اصلی رو پیدا کنم، تارا چی هست؟؟ میشه لطفا راهنمایی کنید،ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نارین جان ، مبارکتون باشه به سلامتی عزیزم .نظر من که این هست جای خوب شهر قطعا باز هم پیشرفت میک ...

سلام عزیزدلم مرسی ممنونم 😘

آره پیشرفت میکنه ولی میگم شاید اگه منطقه پایین‌تر ولی رو به رشدی میخریدم بهتر بود 

مرسی عزیزم 

اینقد پول به سختی جم میشه که آدم هزارتا اما و اگر میاد تو ذهنش 

انشالله که همه خونه دار بشن 

ببخشید خانمی اگه اشتباه نکنم شما بودید که گفتی وانت خریدید دادید براتون کار کنه ؟اگه زحمتی نیس بیشتر ...

سلام عزیزم نه می‌خوام وانت بخرم انشالا تا آخر پاییز میخرم راستش من بازار کارش رو دارم توی یافت‌آباد دامادمون مغازه داره وانت رو میذارم اونجا برای جابجایی مبل راننده هم باز از آشناهای یافت‌آباد میارم. حقیقتا خیلی خودم درگیر نمیشم اما خودم یافت‌آباد کار میکنم بازار وانت خوبی داره بردن اثاث از یه تومن داخل تهران شروع میشه بدون بالا بردن و خرج کارگر اگه میخواین وانت بگیرین برای کار یافت‌آباد هم سر بزنین❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
معصومه امشب به مامانم میگم مامان باورت میشه الان ۳۰ میلیون طلا خریدیم؟میگه نه بابا حساب کن دوبارهمیگ ...

زهرا جان لذت بردم از پستت 

میشه از کتابهای خوبی(رمان ،روانشناسی و..) که میخونی معرفی کنی ،خیلی طرز فکرت رو نسبت به مسائل میپسندم ...

موفق باشی دوست عزیز  

سلام مرمری جان عزیزم ما یه واحد آپارتمان نقلی خریدیم ۶۰متر جز منطقه های خوب شهر خیلی هم نزدیک به خیا ...

واحدی ک منم خریدم ۲۵ سال ساخته

مهم نیست 

رشد میکنه قطعا

بهش فکر نکنین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام عزیزم من یه مبلغی رو به عنوان خرج‌های یکدفعه‌ای در نظر گرفتم حالا هرکس بر مبنای خرج زندگی خودش ...

عزیزم هروقت حوصله و وقتشو داشتید لطفا کامل راجب این حساب توضیح بدید،چجوریه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مهر زیر پنجاه تومن ضامن نمیخواد وام فوریش. دوتا پنجاه تومن بدون ضامن یکی ب اسم خودم یکی همسرم. رسالت ...

ممنون عزیزم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
واحدی ک منم خریدم ۲۵ سال ساختهمهم نیست رشد میکنه قطعابهش فکر نکنین

سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم رشد آنچنانی ندارن، خواستم نظرتون رو بپرسم که اگه شمام نظرتون همینه که زیاد رشد نداشتن دنبال یه راه چاره باشم

خونه اول سال ۹۶،خریدیم ۱۱۰ میلیون ،الان ۳/۵۰۰ میبرن

خونه دوم سال ۹۸ خریدیم ۱۶۷ میلیون الان ۲/۶۰۰ میبرن

خونه سوم پارسال خریدیم ۱/۳۰۰ میلیون نهایتش الان ببرن ۱/۴۰۰

2810