2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان عزیزم

از اینکه تو جمع شما خوبان هستم و با این تاپیک آشنا شدم خوشحالم.

۱۳سال پیش وقتی که ۲۳سالم بود ازدواج کردم.از همون اول ازدواج برای خودم هدف داشتم که تا ۳۰سالگی خونه و ماشین بخریم و سرمایه جمع کنیم..منو همسرم تلاش کردیم و لطف خدا شامل حال ما شد.۲سال بعد ازدواج با گرفتن وام شهرستان زمینی رو به عنوان سرمایه خریدیم..

سال ۵ ازدواجمون با به دنیا امدن فرزند اولم ماشین خریدیم..

درسته بچه خرج داره اما به شدت به این نتیجه رسیدم که بچه روزیشو میاره..دقیقا تو سن ۳۰سالگیم خونه خریدیم،بدون داشتن هیچ حامی..

از سال ۱۴۰۰هم با توجه به بی ارزش شدن پول هدف گذاشتیم که هرسال هرچقدر بتونیم طلا بخریم بعدش باهاش به هدف بزرگتر که تو شهرستان بتونیم خونه بخریم..البته سالی ۱۰۰گرم هدفم بود طلا بخریم که الان ۳سال گذشته ۲۵۰گرم با گرفتن وام طلا خریدیم..واقعا داشتن هدف به آدم خیلی انگیزه میده❤️

منو همسرم همیشه جوری زندگی کردیم که حتما پس انداز داشته باشیم تا در مواقع ضروری دستمونو جلو کسی دراز نکنیم..

چون خیلیا رو دیدم دارن ولی اگه کسی نیاز داشته باشه کمک نمیکنن..منظورم افراد درجه ۱ هست..دوست و آشنا بماند

خواستم بگم در هر سنی هستید اگه به هر دلیلی نتونستید چیزی پس انداز کنید اصلا دیر نیست..درسته تورم هست..درسته گرونی هست..اما با مدیریت و برنامه ریزی میشه جمع کرد..

موفق باشید ❤️

گردش یعنی پول بخوابه یا بذارم بردارم خوبه

هرروز کمترین مقداری ک پول توی حسابت باشه میشه 

مثلا ۲۰میلیون داشته باشی بعد هفت میلیونشو برداری طی روز اون روز فقط ۱۳تومن انگاری برای وام حساب میشه برات

مبارکت باشه عزیزم چقدر خوشحال شدم تونستی خونه بخری و یکی از اهدافت تیک بخوره❤️ ایشالا هر روز تو خونه ...

ببخشید خانمی اگه اشتباه نکنم شما بودید که گفتی وانت خریدید دادید براتون کار کنه ؟

اگه زحمتی نیس بیشتر توضیح میدید که کجا گذاشتید کار کنه و اینکه بعد خرج حقوق راننده و خرج ماشین چقدر سود داره ؟

ممنون گلم

2810