2777
2789
سلام عزیزدلم ،چشممون به جمال زیباتون روشن خانوم خانوما ،الان ده روزه میام که یه خبر خوشحال کننده بهت ...

خونه نو مبارک عزیزم اما مدیریت تنها کافی نیست افزایش درآمد ومیزان درآمد هم تاثیرداره حتما ماشالا درآمد شما خوب بوده که بعد از دوسال تونستید خونه بخرید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام مرمری جان عزیزم ما یه واحد آپارتمان نقلی خریدیم ۶۰متر جز منطقه های خوب شهر خیلی هم نزدیک به خیا ...

سلام نارین جان ، مبارکتون باشه به سلامتی عزیزم .

نظر من که این هست جای خوب شهر قطعا باز هم پیشرفت میکنه پس اصلا نگران سال ساختش نباشید به خصوص که میگی امکانات کامل هم داره .

الان معصومه جون دیروز قیمت خونشون رو نوشتن من تعجب کردم که اینقدر پیشرفت کرده .

یادم هست ۲ سال پیش همین موقع ها معصومه جون گفتن خونشون رو حدود ۲ میلیارد یا کمی بیشتر خریدن ولی الان میگن حدود ۷ یا ۸ میلیارد قیمتش شده . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم فداتشم من ممنونم ازت بله حتما چرا که نه با جون و دل پاسخ میدم ،و همچنین از صبوریتون باب ...

مبارکت باشه عزیزم چقدر خوشحال شدم تونستی خونه بخری و یکی از اهدافت تیک بخوره❤️ ایشالا هر روز تو خونه‌ات جشن و شادی باشه😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
وای خدای من چجوری اینقد خوب برنامه ریزی میکنید نمیشه بابا سخته ما هرماه یه داستانی داریم اصلا پول کن ...

سلام عزیزم من یه مبلغی رو به عنوان خرج‌های یکدفعه‌ای در نظر گرفتم حالا هرکس بر مبنای خرج زندگی خودش من ٢٠ تومن رو گذاشتم کنار برای خرج‌های این مدلی مثل تولد مسافرت یکهویی دکتر خرج ماشین و... برای اینکه پولم توی تورم از بین نره ریختم توی حساب میلی گلد به گرم طلا نگه داشتم اینجوری این ٢٠ تومنم بیشتر هم شد دیگه به گرم در نظر گرفتمش مثلا ۵ گرم حالا هروقت خرج یهویی داشتم از روش برمی‌دارم بعدا دوباره جایگزین میکنم. وگرنه مگه میشه خرج اینجوری پیش نیاد عزیزم

خووووووب به به سلام شبتون بخیر میبینم که تاپیک دوباره جون گرفتهالهی شکر.دوستای قشنگم کم کم داره صدای ...

خب من تازه اصولی پس‌انداز کردن رو یاد گرفتم ۶ ماه اول سال یه کوییک خریدم و حدودا ٢٠ گرم طلا 

برای ۶ ماه دوم سال هم برنامه‌ام اینکه یه وانت بخرم و یه مسافرت خوب برم این دو تا رو انجام بدم برای تشکر از خودم یه کادو برای خودم میخرم که اونم انتخاب کردم گردنبند🥰🥰🥰

مبارکت باشه عزیزم چقدر خوشحال شدم تونستی خونه بخری و یکی از اهدافت تیک بخوره❤️ ایشالا هر روز تو خونه ...

عزیزدلم ممنونم از دعای زیباتون ❤️❤️❤️

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیز دل خواهر ♥️ خدا بیامرزه مادرتون رو عزیزم ❤️ آفرین واقعا خیلی خوب خودت رو جمع و جور کردی در ...

آره عشقم من سحرم مجردم ٣٢ سالمه پدرم رو سالها قبل از دست دادن مادرم رو دو سال پیش که خب واقعا نابود شدم چون بغیر از مادرم خونه زندگی هدف همه چیزم از بین رفت ما خانواده‌ی ثروتمندی بودیم من هیچوقت بغیر از خرج خودم و مسافرت‌هایی که میرفتم هیچ پولی کنار نمیذاشتم بعد فوت مادرم تازه فهمیدم چقدر تنهام و خودمم و خودم.

خودم تو قسط و وام انداختم و یه هزاری از هیچکس نگرفتم یه خونه‌ی خوب تو منطقه‌ی خوب تهران گرفتم و به جهیزیه‌ی کامل خریدم تازه امسال فقط وسایلم تموم شد ماشینم همینطور با وام و قسط گرفتم درسته الان خیلی تحت فشارم و پول آنچنانی برام نمی‌مونه اما ارزشش رو داشت حالا هدفم خرید ۶ دانگ یه خونه‌است با کمک دوستان بهش میرسم🥰🥰🥰🥰

به شدت موافقم باهاتون.نتونستم بی واکنش از پستتون بگذرممن حتی بعد اشنایی بااین تاپیک خوردوخوراکمون به ...

چقدر انسان و مهربونی❤️ دعای حیوانات خیلی گیراست عزیزم 

سلام قربونت برم فعلا که مشخص نیست ..فقط میدونیم به همه اش مجاز شده شش هزار بود رتبه اش ...خودش ادبیا ...

خداوشکررر 

انشالله بهترینها براش رقم بخوره 😍

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
بعد میشه بفرمایید اینقد وام تو وام گرفتید ضامن از کجا آوردین....ما اینقد شرایط گرفتن واممون خوبه ولی ...

مهر زیر پنجاه تومن ضامن نمیخواد وام فوریش. دوتا پنجاه تومن بدون ضامن یکی ب اسم خودم یکی همسرم. 

رسالت هم خودم ضامن شوهرم شدم و شوهرم ضامن من 

اصلا کسی خبر نداره من این وامها رو گرفتم چون ب کسی بابت ضمانت رو نزدم❤

بعد میشه بفرمایید اینقد وام تو وام گرفتید ضامن از کجا آوردین....ما اینقد شرایط گرفتن واممون خوبه ولی ...

اول اول هم ک سرمایه ای نداشتم حقوق یک برجمو دادم از کافی نت امتیاز رسالت خریدم و شوهرم ضامن شد و وامو گرفتم. بعد گذاشتم مهر پنجاه تومن ک امتیاز جمع شد فوری مهرو گرفتم بدون ضامن. بعد گذاشتم چند ماه تو حساب مهر خودم پنجاه تومن جمع شد وام مهروگرفتم و....  . 

مهر زیر پنجاه تومن ضامن نمیخواد وام فوریش. دوتا پنجاه تومن بدون ضامن یکی ب اسم خودم یکی همسرم. رسالت ...

بانک مهر چند وقت پول گذاشتی تا وام بگیری

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
اول اول هم ک سرمایه ای نداشتم حقوق یک برجمو دادم از کافی نت امتیاز رسالت خریدم و شوهرم ضامن شد و وام ...

امتیاز چطوری خریدی چه قیمت

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
2810