2777
2789
سلام عزیز دل خواهر ♥️ چرا گزارش ندی ؟مگه هدف نداری ؟یا الله پاشو دست بجونبون اون دفتر رو بیار بشین ب ...

سلام به روی ماهت..

بیا انگیزه بده که بشدت نیازمندیم...

راستش یه چندروزیه فکردرگیره..

یخورده پس انداز داریم وبافروش ماشین سواری فعلی میتونیم یه ماشین خوب بخریم...اما خب من هنوز یه سال نشده که گواهیناممو گرفتم باخودم میگم اگرخدایی نکرده بزنم به جایی یاخطی چیزی بیفته ازقیمتش میفته...انگاری هنوز تو خودم نمیبینم ماشین گرون سواربشم...حتی ماشین فعلی رو آگهی کردم مشتری میگفت میخوام که میخوامش ولی به همسرم گفتم نه پشیمون شدم...نمی‌فروشند...

ازطرفی میگم بزار همینجور نقدی جمع کنم حالا یاتبدیل به طلا یا نقدی آخرسر بعد دویاسه سال سرمایمونوجمع میکنیم این ماشین منم می‌فروشیم خونه می‌خریم بعد اون یه سواری تمیز می‌خریم که تااون موقع رانندگی منم فول شده..

خلاصه معصومه قشنگم نمیدونم فکرم بشدت درگیره لطفا راهنمایی کن...

هرعزیزی هم میتونه بی زحمت راهنمایی کنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیدا جون لذت میبرم از مدل زندگیتکاش یکم منم نصیحت میکردیراستش از ۶ سال پیش که ازدواج کردم ضرر زیاد ک ...

منم مجردی خیلی فقیرانه ای نداشتم. خونه پدری ام بزرگ بود. قانع بزرگ شدم. زندگی آدمها رو اصلا دنبال نمیکنم. ولی با پسری ازدواج کردم که تنها بود و تنها هست. والدینش ازهمدیگه جدا شده اند. خواهروبرادر جالبی هم نداره. بخدا انقدر دارم سختی میکشم.... از وقتی ازدواج کرده ام فقط درحال جمع و جور کردنشم. گاهی کم میارم. به عقل خودم شک میکنم میگم اخه این کی بود من باهاش ازدواج کردم و خودمو انداختم توی هچل... ولی همه چیزو سپردم به کائنات و انرژی های مثبت! گاهی مرد از زن سره و گاهی زن از مرد... در کل زنها خیلی دریا دل و بزرگ هستند. اگه جای من و شوهرم برعکس بود بقرآن صدبار کوبیده بود توی سرم...  اما من باخودم میگم شوهرم قبل از ازدواج با من سختی های خودو کشیده، دیگه لااقل با من تجربه عشق و محبت رو لااقل بچشه. به خدا من به جای بزرگ و تربیت کردن بچه ، دارم شوهرمو تربیت میکنم.

سلام عزیز دلم ❤️ سلام قربونت برم ❤️😍واقعا ؟؟؟🤩🤩🤩به به 😍چه کردی تو دخترررراکه میدونستم خبر توپ د ...

فداتشم عزیز دلم،فقط بدون که این موفقیت رو مدیون وجودت هستم که اگر نبودی هیچوقت اتفاق تکی افتاد.کاش می‌شد الان میومدم دم خونتون با شیرینی و یه دل سیر بغلت میکنم باجی جانم،باشوادولانیم .

یعنی توی روابط با همسرم چقدر راهنمایی هات عااای بود دقیق مواردی ک گفتی رو همیشه رعایت کردم و میکنم بله خداروشکر بدون حتی کوچکترین بحثی قبول کرد حرفم رو و اینکه ببین دقیقا غرور رو توی چشماش دیدم این چند وقته میگف هرجا میرم برای خونه بنگاهی یا جایی اون طرف تا میفهمی میخوام خونه بخرم از جاش بلند میشه چقد تحویلم میگیره اما قبل باید سرمو مینداختم زیر اونم میگفتم اجاره میخوام تاره با ی مبلغ کم اون بنگاه دارم اصن محرم نمیداد و یه صحنه دیگه که رقم خوردنش رو باز مدیونتم،لحظه ای بود ک رفتیم خونه پدرشوهرم و همه عروسا و دامادا جمع بودم به شوهرم گفتم الان وقت گفتن خبر خوشه برو شیرینی بخر بیار،از قضا روز قبلش سالگرد ازدواجمونم بود همه گفتن عه شیرینی سالگرد ازدواج؟شوهرم خیلی خوشحال و با غرور سرش رو گرفت بالا و خب چون ترک هستن به ترکی گفت هم اون هم اینکه خونه خریدم،ببین پدرشوهر و مادر شوهرم از خوشحالی بال دراوردن و همه شروع کردن به تبریک گفتن و چون شهرستان هستن پرسیدن اینجا خریدی یا تهران؟البته به نفراتی ام اونجا با شوهرم زیاد خوب نیستن که توی اون جمع بودن،اونا این سوال رو کردن که اگر شهرستان خریده بگن بابا کار مهمی نکردی.

شوهرم سرش رو گرفت بالا گف نخیر،تهران خریدم .پرسیدن کجای تهران و خب خداروشکر جای خوبش هست و گفتن چقدر؟شوهرم ی مکتب کرد ‌خیلی عادی گف ۷ تومن(مثلا من برام اینا پولی نیست)مردا رو میشناسین چطورم.اینجا بود که ی سکوت توی جمع برقرار شد.بعد شوهرم پاشد جلوی همه قولنامه خونه رو آورد و داد دستم ،گفت خانوم این نتیجه تمام همراهیات توی این ۶سال هستش(ما۶سال ازدواج کردیم) و رو کرد به خانواده به ترکی گفت این زنم نیست بلکه بهترین دوستمه،هرچی دارم بخاطر بودنش.معصومه جانم بخدا زبونم از تشکر ازت قاصره،هرچی بگم کم گفتم.خدا خودش برات جبران کنه انشاالله.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام به روی ماهت..بیا انگیزه بده که بشدت نیازمندیم...راستش یه چندروزیه فکردرگیره..یخورده پس انداز دا ...

اره ماشین بدی اش همینه اگه افت قیمت پیدا میکنه. من بااینکه درست رانندگی میکنم ولی خط و خش های عمدی رو روی ماشین صفرم میبینم حالم گرفته میشه؛ ولی خوبش اینه لامصب نقده. هرموقع ماشین و طلا رو بخوای نقد کنی درجا نقد میشه ولی خونه باید منتظر شی فروش بره

سلام عزیز دل خواهر ♥️ چرا گزارش ندی ؟مگه هدف نداری ؟یا الله پاشو دست بجونبون اون دفتر رو بیار بشین ب ...

چقد خوشحالم ک برگشتید 😍

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
من تو این مدت رفتم پستای سالای قبلتو خوندم تو تاپیک ۱ و ۲👌👌👌برای فریزرت چیا آماده کردی؟بزار مام ا ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ فعلا که فقط رتبه ها اومده 

نتایج دانشگاه ها اواسط مهرماه میاد 

برای همه ی دانشگاه ها مجاز شده ...از سراسری گرفته تا آزاد 

قطعیتش برای سراسری به اطراف خیلی زیاد ولی زیاد تمایل نداریم بره جای دور 

دختر منم به ادبیات فارسی و روانشناسی خیلی علاقمند  ..فعلا منتظریم ببینیم از تبریز در میاد یا نه 

حداقل از آذر شهر ببینیم در میاد یا نه ...نیم ساعت چهل پنج دقیقه راهه 👌

چون تبریز منطقه یک هستش و ما بدون سهمیه هستیم یکم سخت ...فعلا همچنان منتظریم 

برای حسابداری🌺 و مدیریت مالی 🌺 اقتصاد 🌺و علوم تربیتی🌺 و مترجمی زبان🌺 عربی 🌺  وتاریخ 🌺و جغرافیا 🌺و جامع شناسی🌺 و فلسفه 🌺و غیره اینا رو برای تبریز مشاور گفت در اومده از سراسری 

ادبیات رو پنجاه پنجاه گفتن ....دیگه نمی‌دونیم 

چی بشه ...انشالله که خیرررر

تمام بچه هامون موفق و موید باشند ❤️ 

در مورد سوالت هم آره عزیزم پارسیان تا رزیاد شد حتما تاق بزن 

هم انگیزه میگیری 😍 هم بهتر که تعویض کنی ...تا درد سر نشه برات ...بعضیا میگن مثلا بردیم تقلبی بود ....اینطوری نشه برای شما 

منتها تاق زدی با طلای بدون اجرت تاق بزن 

برای فریزر هم مینویسم حتما براتون ❤️فعلا میرم باشگاه ...در اولین فرصت خواهم نوشت 

قربونت برم من عزیزم ❤️ فعلا که فقط رتبه ها اومده نتایج دانشگاه ها اواسط مهرماه میاد برای همه ی دانشگ ...

معصومه جانم اگر به معلمی علاقمند میتونه دانشگاه فرهنگیان رو بزنه و از روز اول حقوق داره،اگر فرهنگیان رو نیاورد میتونه علوم تربیتی بخونه و بعد اتمام درسش آزمون استخدامی بده برای معلمی که الان خیلییی کمبود هستش توی آموزش و پرورش 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام گلم 

دخترتون ب سلامتی چ رشته ای چی قبول شدن با چ رتبه ای 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
ببین عزیزم همه ی دوستان و اشنایان اخلاق منو میدونن متاسفانه یا خوشبختانه ذره ای حرف مردم برام اهمیتی ...

سلام شیدای عزیز امیدوارم پر روزی باشین من خیلی کم پست میزارم وبیشتر خواننده خاموش هستم واز تجربیاتتون استفاده میکنم کاملا مشخصه زن زندگی هستین.من تازه از خواب غفلت بیدارشدم چه پولهایی که هدر ندادم ...وای برمن....گاهی ناامید میشم خسته میشم گریه میکنم اصلا با خودم قهر میکنم  ولی بعدمیگم  دیر نیست اما انگیزه قبلی رو ندارم کاش منم مثل شما بودم خونم به شدت شلوغه (منظور وسایل خونست)همسرم موافق فروختن نیست ومن کلافه میشم واقعا وجا ندارم بزارم تو انباری حداقل.خونتونو دیدم وگفتم آفرین خانم با سلیقه والحمدلله گفتم چشم نخورین

راستی از شما یادگرفتم وتارا نصب کردم و برای خونه تکونی کل شوینده هارو خرید کردم.یه سوالم داشتم قسطشو ۲تا زده برام .برایمهروآبان .اگه یکجا تسویه کنم مبلغش برام بیشتر میشه دفعه بعد؟اگه فرصتشو داشتین برام کامل توضیح بدین مدیونتون میشم چون خرید عمده دارم اواخر شهریور ومیخوام برنامه بریزم فقط با تارا سر کنم تابتونم پس انداز داشته باشم

از همه کسایی که  اینجا تجربه گویی کردن واستفاده کردم تشکر میکنم انشالله خیر ببینین 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
قربونت برم من عزیزم ❤️ فعلا که فقط رتبه ها اومده نتایج دانشگاه ها اواسط مهرماه میاد برای همه ی دانشگ ...

معصومه خانوم عزیز و مادرای گلی که فرزند کنکوری و دبیرستانی دارین 

میشه راهنمایی کنین برای درس و کنکور چه برنامه ریزی دارین؟

کدوم کتاب و اموزش های از راه دور رو میپسندین؟

تست زنی رو از سال دهم شروع کنه یا زود هست؟

اموزش از راه دور پرش رو پرسیدم 15میلیون گفت 

بعد با تکنیک جذب مثلا گفت در تخفیف فلان جشنواره هستیم الان 7,500هست 

چندتا سی دی و کتاب و جزوه و مشاور 

کسی تجربه داشته ؟ایا مفید هست یا همین کلاسای تقویتی و تست زنی که اموزش مستقیم هست رو شرکت کنیم.

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام به روی ماهت..بیا انگیزه بده که بشدت نیازمندیم...راستش یه چندروزیه فکردرگیره..یخورده پس انداز دا ...

عزیزم چیزی که من تو اطرافیان دیدم تصادف نکردن به داشتن تجربه رانندگی نیست به احتیاطه. خیلی ها ۲۰ ساله رانندگی میکنن ولی با سرعت بالا و بد متاسفانه چپ میکنن و ...

ماشین مدل بالاتر هم از لحاظ داشتن دوربین و سنسور و اتومات بودن خودش خطر تصادف و برخورد رو کم میکنه

مثلا شما با فرمون کوییک بخوای پارک کنی خودش ورزش بدنسازیه ولی ماشین بهتر با کف دست میچرخه

به هرحال خطر تصادف همیشه هست ادم اگه خودشم به کسی نزنه بقیه ممکنه بزن البته ایشالا که هیچوقت پیش نیاد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
فداتشم عزیز دلم،فقط بدون که این موفقیت رو مدیون وجودت هستم که اگر نبودی هیچوقت اتفاق تکی افتاد.کاش م ...

هلن عزیزم مهربونم مبارکت باشه ..الهیییییی روزای خوشت توخونه برقراره...

هلن جونم منو یادته تومحفل دوستانه؟

چقدربرات خوشحالم ...عزیزم ازت میخوام اگروقتشو داری چون‌میدونم خانم معلمی وشاغل..برامون بنویسی ببین عزیزم من الان تواون مرحله اولیه ام که خودت بودی ..بشدت به راهنمایی های همتون دلگرمیهاتون نیازدارد...

مسائل اقتصادی ومالی خونمون فقط رو دوش منه ..چون همسرم بنده خدا سرش شلوغه وبعضی وقتها نای حرف زدن نداره...

ماهدفمون خرید یه خونه دیگه توجای بهتره...هدف بزرگیه وهمه موجودی مون که بخوام تااخرسال جمع کنم ۶۰۰ملیونه...

اول ازخدا وبعد از شمادوستای گلم میخوام راهنمایی کنیم همدیگه رو تا موفق بشیم...

خیرببینید..😘😘

2810