2777
2789

سه تا سکه ۴۰۰ سوت یه ۱۲۰ سوت یه ۵۰۰ سوت هم داشتم رفتم باهاش یه گوشواره دست دوم تمیز برای دخترم خریدم .

گوشواره ۱.۵۰۰ سوت بود .۷۳۰ ازم باز پول خواست داد  هرچقدر چونه زدم فایده نداشت اولش گفت ۷۰۰ اضافه بعد کرد ۸۰۰ گفت اشتباه گفتم تهش ۷۳۰ گرفت.

کلا ۱۴۲۰ سکه پارسیان داشتم . ۷۳۰ پول نقد یه گوشواره ۱و پونصد سوتی داد بهم .عکس اونو ندارم از این ناخنی ها بود

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه دفترچه فاکتور دارم پیش همون طلا فروش که هر وقت که یه پولی گیرم میاد میبرم میدم به طلا فروش و ا ...

عزیزم میشه عکس از دفترچه فاکتورت بزاری؟ منم چند جا سوال کردم اینجوری حساب دارن ولی فقط تو دفتر خودشون ، فاکتور یا چیزی به خریدار نمیدن ، برا همون نمیتونم اعتماد کنم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام خانومای تایپیک.من یکی دوهفته پیش رفتم طلافروشی فی طلا ۳۶۲۰ بود یه سرویسی خریدم به وزن ۱۵.۳۴۰مبل ...

برای دست دوم گرون حساب کرده عزیزم. 

اگه قیمت طلا رو ضرب گرم طلا کنیم در میاد 55 ملیون و 500ت و با اجرت 12 درصد و نیم حساب شده

....💖!

خانوما من با گوگل وارد سایت ایرانخودرو میشم برام نمیاره،

یه بار یه کافتینتی اسم یه برنامه رو گفت که دانلود کنم با اون وارد سایت ایرانخودرو بشم،اسم برنامه الان یادم نیست،

کسی میدونه با چه برنامه راحت میتونم وارد سایت ایرانخودرو بشم؟

قرعه کشی رو میخوام نگاه کنم

سلام خانومای تایپیک.من یکی دوهفته پیش رفتم طلافروشی فی طلا ۳۶۲۰ بود یه سرویسی خریدم به وزن ۱۵.۳۴۰مبل ...

۱۲ درصد عزیزم مبارک باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم میشه عکس از دفترچه فاکتورت بزاری؟ منم چند جا سوال کردم اینجوری حساب دارن ولی فقط تو دفتر خودشو ...

منم مطمئنن اگه فاکتور نده اعتماد نمیکنم ولی خب اینجا فاکتور میدن

....💖!

تقریبا ۱۳ درصد حساب کرده . مبارک باشه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

اره عزیز میشه

بعد به قیمت طلا آبشده میخری؟

بعد به قیمت طلا آبشده میخری؟

به قیمت طلا میخرم، یعنی اگه قیمت طلا 3650 باشه من یک گرم رو میخرم 3650 و بعدا اگه خواستم هم میتونم به وزن طلای اب شده بگیرم یا به قیمت همون موقع طلا، پول بگیرم یا اگر هم خواستم طلای زینتی بگیرم که دیگه اجرتش کم میشه، از پارسیان به صرفه تره چون دیگه مالیات و کارمزد و پول بسته بندی نداره

....💖!
به قیمت طلا میخرم، یعنی اگه قیمت طلا 3650 باشه من یک گرم رو میخرم 3650 و بعدا اگه خواستم هم میتونم ب ...

مرسی عزیزم کامل جواب دادی  

هفته ی پیش گفتم کاشی های اشپزخونمون بدرنگ و شکسته بود برچسبای بین کابینتی گرفتم و چند ساله استفاده م ...

عزیزم سولارت الجیه درسته؟ اینا خیلی خوبن چرا این جوری شده آخه؟ منم می خوام بخرم😕 راستی یه سوال منم مث شما یخچالم به گازم نزدیکه همیشه می ترسم حرارت گاز باعث خرابی یخچال بشه😢

یعنی برا ۳۰ تومن چقد سفته میخریدم@مامان_سبحان7

۴۲ میلیون که حالا نمیدونم سفته الکترونیک چطوری هست باید مضربی از ۵ باشه یا هر مبلغی میشه .

ولی باز برای اطمینان با پشتیبانی بانک رسالت تماس بگیرید . 

2810