2777
2789
سلام خوبین من از وقتی نی نی اومده مدیریت از دستم در رفته .ولی ماه اولی هست که همسرم از پول شراکتم به ...

مبارکه عزیزم

نی نی روشیردادی منم دعاکن😍

الهی ربی ومن لی غیرک💖

دخترا لطفاااا خودتون مراعات کنید و بحث های متفرقه و خارج از تاپیک ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

ممنون میشم بیشتر حواستون به پست هاتون باشه تا مجبور نشم دونه دونه ریپ بزنم 

این چند صفحه ی آخر حس کردم دارم تو تاپیک دورهمی پست میخونم تا اینکه عنوانو دیدم متوجه شدم تاپیک مدیریت هاییم

اگه دلتون مباحث روززمره میخواد اینجارو ببندیم همون دورهمی هامون باز بمونه 😕😕😐 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبید لطفا هر عزیزی هر نظری داره راهنماییم کنهامسال دخترم میره پیش دبستانیاز چند مدت قبل ...

سلام عزیزم وقتی نو هستش چرا باید خرج اضافی برای خودتون درست کنید...

من خودم هرسال یه جفت برای بچهام کفش میخرم ولی جنس عالی...پاییز موقع مدرسه میخرم ۱یا۲ماه اولو میپوشن بعد چون فصل سرما ست وبارون وگل و برف و...کفش قبلی هاشون که سالم وتمیزهم نگه میدارن رومیپوشن وکفش که برای مدرسه خریده بودم رو برای مهمونی رفتن وعید نگه میدارم...بعد عید همون کفش نوشونو که برای مدرسه خریده بودم رو میپوشن تومدرسه و....

اون قبلی ها رو برای باشگاه وپارک وکوچه  بازی کردن وکتابخونه رفتن.... استفاده میکنند...

کیف مدرسشونم ۳سال بردن واقعاچنس خوب وتمیز ونوبوده وامشال براشون یکی دیگه خریدم...

دخترا لطفاااا خودتون مراعات کنید و بحث های متفرقه و خارج از تاپیک ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️ممنون میشم بیشتر حواست ...

رویا جان شما اینسری بعد رفتن معصومه خانوم باهاش صحبت نکردین؟ 

من یادم نیس دقیق چی شد ک رفتن ولی حس میکنم حرف خیلی خاص و وحشتناکی هم نبود 

نمیشه هم ایشون رو قضاوت کرد حتما کارای خیلی مهمتری داشتن اما چیزی نگفتن ب شما درکل؟

سلام دوستان

دوهفته ای میشد که خواستم ویپاد رو نصب کنم روی گوشیم تا مرحله ای که باید از چهره ویدئو میگرفتم پیش میرفت ولی اپلود نمی شد و خطا می زد 

به پشتیبانش پیام دادم گفت از کارت ملیت عکس بگیر و بفرست 

از بس این روزها از اطراف خبر هک شدن گوشی رو میشنیدم ترسیدم و کلا پاکش کردم به نظرتون باید می فرستادم چون بارها و بارها تا اون مرحله پیش میرفتم و خطا میزد

سلام دوستاندوهفته ای میشد که خواستم ویپاد رو نصب کنم روی گوشیم تا مرحله ای که باید از چهره ویدئو میگ ...

زیادی دیگه حساسی. وقتی پیامک یا لینک ناشناس برات میاد هیچموقع روش نزن تا اتفاقی نیفته. هر برنامه ای رو به روی گوشی تون نصب نکنید. منوهای گوشی همه فارسیه . عدبی که نیست. وقتی فعال هستید بدونید دارید چه دانلود و نصب میکنی. الکی گوشی که هک نمیشه

زیادی دیگه حساسی. وقتی پیامک یا لینک ناشناس برات میاد هیچموقع روش نزن تا اتفاقی نیفته. هر برنامه ای ...

اره خیلی می ترسم مخصوصا که میگن این آپ بانکها خیلی فیک و تقلبی اومده منم از مایکت دانلود کرده بودم ولی ترسیدم 

مرسی عزیزم که جواب دادی

اره خیلی می ترسم مخصوصا که میگن این آپ بانکها خیلی فیک و تقلبی اومده منم از مایکت دانلود کرده بودم و ...

ما چندساله از طریق همین برنامه ها پول جابجا میکنیم و مشکلی نبوده. همسرم مثل شما بود. الان اونم همین کارو میکنه و چندساله رنگ بانک و خودپرداز  رو ندیدیم. خود بانک برنامه شو معرفی میکنه و برای دانلود میگه از کجا دانلود کنید. نترس.

سلام برای وام بلو از امروز ۱۰ میلیون پول گذاشتم بمونه توی حساب برای سه ماه. سوالم اینه که ۱۷ ماه بعد ...

تا شهریور

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
از تره بار دونه ای برداشتم اندازه ظرف میوه ام سه نوع.برای سالاد خیار ۳ تا دونه گوجه ۵ تا .کاهو اندا ...

خب یعنی برای روزمره توخونتون هیچی تره بار نیست؟ ببخشید،، من همیشه این تاپیک رو میخونم میخام نحوه پس انداز کردن خانمها رو بدونم،،، 

2810