2777
2789
عزیزم چرا نشه،من با ۶۰۰-۷۰۰ تومنم بعد از عید کلی پلاک دست دوم کوچیک کوچیک خریدم الانم با همین مبالغ ...

ببخشید چجوری طلای بدون اجرت میخرید پس این ۷ درصد ۵ درصدی که رو طلای مستعمل میکشن اجرت نیست؟سود حساب میشه برای طلافروش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی پاسخ دادی💝الان من برم طلافروشی بگم طلای بدون اجرت میخام بعد بپرسم با چند درصد سود میده؟

اره عزیزم برو بگو بدون اجرت،بعد از چند جا بپرس با چند درصد سود میده 

معمولا سود همون ۷درصد هستش ولی بعضی وقتا کمترم میدن؟

بچه ها کسی میدونه چرا یاسی جون گفتن ماشینی که تو اطرافیان و محله تو چشم باشه نباید بخریم؟ممنون اگه کسی میدونه بگه بهم

خودم فکر میکنم منظورشون چراغ خاموش حرکت کردن باشه،شمام اینجوری فکر میکنید دوستان؟

یک سوال کدومو انجام میدین؟ اگه جای من بودین:۱_ حدود ۶۰۰ میلیون پول نقد رو میزفتین یک خونه نقلی ویلا ...

شهر ما با ۶۰۰ میلیون هیچ خونه ای نمیدن 

ولی من باشم یا جور میکنگ هرجوری هست یک و نیم میدم یه خونه نقلی میخرم یا یه ماشینی میخرم که ارزش افزوده داشته باشه و بعدا بتونم باهاش مسکن بخرم از این ثبت نامی های اقساطی

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یاسی جون قربونت برم میشه لطفا بگید چرا گفتید ماشینی که تو محل و اطرافیان تو چشم باشه نخریم؟نظرتون بر ...

خدا نکنه

منظورم همون تو چشم بودنه دیگه...

من خودمم سرکار میرفتم با ماشین معمولی تر میرفتم

بعضی جاها لباسای معمولی تر میپوشم

شما الان با هزار جور پس انداز و صرفه جویی و وام یه ماشین میگیری که شاید تو محلتون یا فامیلتون تک باشه

من راستش به چشم خوردن اعتقاد دارم

کلا بنظرم ادم تو همه موارد خودشو تو چشم نیاره بهتره

من در مورد خارج اومدن خودم، یا شوهرم تازه یه ماشین ۶ میلیاردی خریده، حتی به خانواده هامون هم نگفتیم یعنی خیلی روش مانور نمیدیم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ببخشید چجوری طلای بدون اجرت میخرید پس این ۷ درصد ۵ درصدی که رو طلای مستعمل میکشن اجرت نیست؟سود حساب ...

اجرت هزینه ی ساخت طلاست

یه هزینه ی مالیاتم هست

یه هزینه سود هم هست برای طلافروش

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام بر معصومه عزیز 

عزیزم بابت همه لطف و محبتات ازت ممنونم نگاهم رو به زندگی عوض کردی  دوست نادیده ام دوستت دارم❤️

اما

معصوم جان رک بگم ازت دلخورم چون همون جور که از حرفای کاربران دیگه ناراحت شدی و گذاشتی رفتی همونجورم امثال منو نادیده گرفتی😢

ما طلبکار نیستیم و میدونیم که تعهد ندادی بیست و چهاری در سایت باشی و پاسخگو 

کلی کاربر چشم انتظارتن که بیای و انگیزه بدی میدونم هزارجور کتاب پادکست و غیره هست که مطالعه کنیم و انگیزه بگیریم اما وقتی کسی تجربه کرده و انگیزه میده بیشتر آدم باور می‌کنه (مثال از دل برآید بر دل نشیند)

خیلی دوستان با سخنان پربار شما راه زندگی تغییر دادن 

یکیش خودم حرفاتون همیشه تو ذهنمه 

می‌دونم حرف و غیبت شنیدن سخته ادمو اذیت می‌کنه 

ولی آدما هرجور باشی حرف دارن برای گفتن خوب باشی بد باشی سرت به زندگیت باشه در هرحالی حرف میزنن 

حرف مخالف هم زیاده 

خیلیا تگت کردن سراغتو گرفتن 

ما هنوزم دوست داریم که بیای و از قشنگیای زندگی بگی 

(تمرکز ندارم که حرفام رو منسجم بگم هرچی به ذهنم اومد گفتم )

بله اگه دقت کنید نوشتم خودشون گفتن که درگیر انتخاب رشته هستند از روی رتبه ای که آوردن و رشته ی مورد ...

شما هم اگه دقت کنید نوشتیدخبر خوششون این بود دانشگاه سراسری رشته مورد علاقه شون در اومده ،الان گفتید احتمالش هست،بعدش خودشون گفتن ترازش ۶۰۰۰هست با این تراز دانشگاه سراسری اونم تبریز قبولی خیلی کمه

سلام خوب هستین وام ویپاد چیه کدوم بانک‌میدن؟

سلام دوست عزیز 🌺  برنامه ی ویپاد کاملا معتبر هست و  متعلق به بانک پاسارگاد هست ، به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان که از ۱۲ شب تا ۱۲ شب آینده در حسابتون باشه یک سکه بهتون تعلق میگیره ، یعنی یک میلیون در هر ۲۴ ساعت میشه ۱۰ سکه و ده میلیون میشه ۱۰۰ سکه و هر وقت تعداد سکه هاتون به مقدار مورد نیاز برای مبلغ وام مورد نظرتون برسه بعد از یک اعتبارسنجی که زمانی هم نمیگیره وام براتون فعال میشه و میتونید کارت بکشید یا از طریق کیف پول دی جی پی نقدش کنید .

دوستانی که تازه میخوان افتتاح حساب کنن ممنون میشم کد دعوت منو استفاده کنید ، پرروزی و پربرکت باشه براتون ان شاءالله🍃     5FVB14

سلام خوب هستین وام ویپاد چیه کدوم بانک‌میدن؟

اپلیکیشن ویپاد بانک پاسارگاد نصب میکنی رو گوشی 

یهت وام میده 

سه نوع وام داره هر کدوم شرایط خودشونو دارن بدون ضمانتم هس 

گوگل سرچ کنی میاره برات 

واقعا منم تعجب میکنم از برخورد دوستان مگه معصومه جون تعهد داره تا آخر عمر به همه جواب پس بده بهش بی‌ ...

دقیقا بنده خدا بعد از این همه راهنمایی و دلسوزی و ساعت ها وقت گذاشتن برای برنامه ریزی و تایپ کردن و جواب تک تک کامنت ها و  پیامهای خصوصی رو دادن و راه درست نشون دادن و هزار تا کار دیگه بدهکار از آب دراومده من اگر جای معصومه جون بودم ( امیدوارم معصوم جونی خودت پیامم رو بخونی) یه پیج اینستا میزدم و تمام دانش و اطلاعاتم رو در قالب دوره میفروختم چون واقعا دانش اقتصادی خوبی دارن اونوقت همین افراد مجبور میشدن برای پیدا کردن راه حل درست بیان دوره ها رو بخرن ، والا بخدا

2810