2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سوالات چی بود؟ من این چند روز خوب تاپیک رو نخوندم دستم به بچه ها بند بود چسته گریخته خوندم، فد ...

عزیزم چندتا پیام بالاتر معصومه جون رو تگ کردم ممنون میشم شماهم بخونید و نظرتونو بگید

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم چندتا پیام بالاتر معصومه جون رو تگ کردم ممنون میشم شماهم بخونید و نظرتونو بگید

چشم میخونم حتما.الان بچه رو بگیرم قشنگ میخونم ♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دوستان من هرچقد به خودم فشار میارم بلد نیستم تجربه و روشی در اختیارتون بذارم،فقط استفاده میکنم

مقصر دوستان با درایت و خوش قلم هستن😁

از جمله معصومه جان و بقیه عزیزان🥰

تا یادم نرفته و طبق تجربه خودم :

چنانچه دهکتون بالاست میتونید اعتراض بزنید تو سایت 

مثلا برای پلاک فعال،برای کارکرد حساب و ...

بررسیش ماهها طول میکشه ولی همیشه نتیجه میده و دهکتون میاد پایین

برا من و اطرافیان که اینطوری بوده امتحانش خالی از لطف نیست

تاریخ عضویتم😅😅

چشم میخونم حتما.الان بچه رو بگیرم قشنگ میخونم ♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
با حساب کتاب من 19/6درصد حساب کرده براتون

برای منم میگی 

۴گرم ۱۱۰ سوت مبلغ ۱۴ میلیوند۷۵۰ تومن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810