2777
2789
من حدود ۲۳۰میلیون دارم میخام بزارم بانک واسه وام ک حدود ۱۰۰میلیون بهم بدن هرچی ماشین حساب میزنم ک چن ...

عزیزم سقف وام ویپاد ۵۰ میلیون هست 

شما ۲۰ روز بزاری  تو ویپاد میتونی ۵۰ میلیون وام بگیری یک ساله 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حدود ۲۳۰میلیون دارم میخام بزارم بانک واسه وام ک حدود ۱۰۰میلیون بهم بدن هرچی ماشین حساب میزنم ک چن ...

برای ۵۰ میلیون دوم هم میتونی برای همسر یا مادر یا خواهر و برادر یا پدری ویپاد رو باز کنی و اونجا پول ات رو بیست روز دیگه بزاری تا ۵۰ میلیون دوم فعال بشه برات 

۱۰۰ تومن دستت رو بگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سقف وام ویپاد ۵۰ میلیون هست شما ۲۰ روز بزاری تو ویپاد میتونی ۵۰ میلیون وام بگیری یک ساله

چقد خوبه چقد باید بزارم ک ۵۰تومن بهم بدن؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
برای ۵۰ میلیون دوم هم میتونی برای همسر یا مادر یا خواهر و برادر یا پدری ویپاد رو باز کنی و اونجا پول ...

خیلی خوبه ایطوری 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
همون ۲۳۰ میلیون که گفتی رو ۲۰ روز بزاری میتونی ۵۰ برداری

اها گفتم شاید بشه مبلغ‌کمتری بزارم 

سلام خانوما من بلو کارتم رو میخوام فعال کنم نمیشه

سلام به پشتیبانی پیام بدین...

احتمالا باید برنامه روپاک کنید واز بازار دانلود نکنید ..برای من اینجوری شد پشتیبانی گفت برنامه رو پاک کن..

منم پاک کردم واز مایکت دانلود کردم.

چقدر حیف که معصومه دیگه نمیاد

برای من یکی مثل یه بمب انگیزه بود

چه در زمینه خانه داری چه در زمینه همسرداری و بچه داری 

چه در زمینه پس انداز 

خیلی چیزایی که مامانم باید یادم میداد رو من از معصومه یاد گرفتم 

امیدوارم هرجا هست همیشه دلش شاد باشه 

و هرزگاهی بیاد یه پست واسمون بزاره 

یا کاش خودش یه تاپیک میزد

قربونتفقط یادم رفت بگم و گزینه ویرایش نیستتو میتونی برنامه ویپاد که همون همراه بانکِ بانک پاسارگاد ه ...

عزیزم حتما باید پله پله پیش رفت؟  و اینکه کل رو پول رو میشه برداشت کرد ؟

عزیزم با سپرده نهایت مبلغی که وام بهت تعلق میگیره 50 میلیون هست

اینو باید صاف کنی باز دوباره بگیری

این مبلغ هم توی حساب ویپاد بذاری هر 24 ساعت 2300 تا سکه میده که برای 50 میلیون تومن که 45000 تا سکه نیاز داره، باید 20 روز داخل حساب باقی بمونه.

بعدش هم میتونید خارج کنید و در بانک دیگه بذارین یا برای همسرتون هم ویپاد باز کنید و باز 20 روز هم اونجا باشه، جمعا دوتا 50 میلیون با بازپرداخت 12 ماهه میشه دریافت کرد.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم حتما باید پله پله پیش رفت؟ و اینکه کل رو پول رو میشه برداشت کرد ؟

عزیزم دو مدل داره

پله پله برای کسایی هست که سپرده نمیذارن

اما وام برایند همونی هست که باید سکه جمع کنی و وام بگیری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم دو مدل دارهپله پله برای کسایی هست که سپرده نمیذارناما وام برایند همونی هست که باید سکه جمع کنی ...

الان من سپرده ندارم چطور میتونم وام ها رد بگیرم مثلا یک میلیونی بهم میده بعد ۲ و ...

رویا جان تایپیک مدیریت مخارج یک نیس بنظرم اون تایپیک چون 15 صفحه اولش خیلی کاربردیه خیلی واجبه ک باش ...

سلام عزیزززم تاپیک یکمون برقرار هست گلم نگران نباشید

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
الان من سپرده ندارم چطور میتونم وام ها رد بگیرم مثلا یک میلیونی بهم میده بعد ۲ و ...

بله عزیزم

منم دارم پلکانی رو میگیرم 

اول 1 تومنی هست که فکر کنم 1 ماه مهلت تسویه داره

بعد 2 تومنی تا 35 میلیون تومن

اما فقط یادت باشه نمیتونی به کارت دیگه منتقل کنی  و برای خرید فقط استفاده میشه

بهترین راه خرید طلا همین وام پلکانی هست. بهتون فشاری هم نمیاد در مبالغ پایین

من با همین وام دوتا سکه 500 سوتی خریدم و کم کم پس دادم

باز انشالله فردا پسفردا هم میخرم با 3 تومن

2810