من اگه جای شمابودم...
رابطه خیلی خوبی باخانواده همسرم میریختم چون اول زندگی کمک بزرگی بهم کردن ووقتی ازاینجابلندشم مطمئنا باحال خوب ودعای خیربدرقم میکنن،اابته برای چهارچوب زندگیم مرزبندی هم میزاشتم بااحترام ومرزبندی درست اونجا زندگی میکردم تاوقت بلندشدن برسه
بعداززمان دونفرمون بیشترین استفاده رومیکردم حتما حتما سالی دوبارو مسافرت دونفره میریختم هرجا با هروسیله ای اون زمانهابه هزینه اش فکرنمیکردم چون خاطراب خوبش بنای محکم زندگیمه وتامیتونستم به همسرم نزدیک میشدم واونو دلبسته خودم میکردم
بریم سراغ بحث اقتصادی ..هرماه مبلغ مشخصی طلامیخریدم باحقوق هردو نمیگم کل مبلغ اما مبلغ مشخص، تامیتونستم ازسلیقه وهنرنماییم استفاده میکردم دورریزها کمتربشه خریداضافه قطع بشه لباس و...اضافه قطع بشه
مثلا دوتامانتوشکیل کفایتم میکرد اینوبه همسرمم یادمیدادم
اونم همراه میکردم
احساس میکنم توپیامتون پرازانگیزه است
این حال خوش روبالانگه میداشتم اجازه ناامیدی بهش نمیدادم این انگیزه روبه همسرمم تزریق میکردم همین اول زندگی اعتمادشوجلب کن
جدای ازپس انداز و جلوگیری ازمصرف گرایی و.... یه پس انداز ریز شخصی هم برای خودم کنارمیزاشتم
مثلا هرماه یه پارسیاه یا مثلایه قرعه مخفی و...البته مراقب باش اعتمادتون خدشه دارنشه خیلی مراقب باش
من این پنهان کاری رونداشتم هرگز چون معتقدم باهمیم همسرمم همینه
قرعه بنویسید جای مطمئن پولش روتبدیل کنید سکه امامی،مثلا
پول بخوابونیدبانک ها امتیازوام جمع کنید مثلا برای ۲سال دیگه برنامه بریزید
طلا،امتیازوام،دوری ازاسراف خیلی بعدهاکمکتون میکنه
این بین سالم خوری ورزش چکاب یادتون نره ان شاالله بعدخریدخونه نی نی داربشید به خاطرهمون یکی دوسال قبل به بدنتون برسید
یاد ده سال پیش خودمون افتادم بااین تفاوت من حقوق خودمو واقعاهدر دادم شما قدرزحمتت روازالان بدون
یه نکته خواهرانه یجوری رفتارنکن انگار شانت همینه کم بخوری کم بپوشی پول جمع کنی تاشوهرت این فکرو تاآخرعمردرباره ات نداشته باشه
گاهی برای خودت خرج کن بزارببینه
مثلا من سالی یکبارلایت میکردم گرونم بود ولی میرفتم تاببینه
یابهمن ماه میبردمش ۵،۶ساعت توبازار یه مانتوخوب برای عیدبرام بخره اماهمون یکباربود دیگه وسعمون نمیرسیداینقدرقسط داشتیم
یا سفرمیرفتم به فکرجیبش نبودم اون دوروز به خودم حرمت میزاشتم غذای بیرون هواپیما و...
حالا یکبار درسال سفر میرفتیم ها امااونم باعزت واحترام بود😁
خوشبخترین باشیدان شاالله