2777
2789
ماهیانه نمیدونین چقده قسطاش؟

قسط های ماهیانه رو خودت تعیین میکنی.

هرچی الان بیشتر پول بدی بعدا بیشتر برداشت میکنی

من بیمه عمرم اگه اشتباه نکنم 200 یا 250 هست. بیمه اتیه 500 تومن. که این اتیه رو از من 2 تا 3 میلیون تومن میگیرن. اذر و خرداد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
برو تو دیوار مدل زباد میخوان مدل شو

شوهرم دوست نداره

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی چقدر پرداخت میکنید؟

گلم همه چیز با انتخاب خودته

بیشتر پرداخت کنی بعدا بیشتر هم دریافت میکنی

البته یادت باشه که اینطوری نیست تا اخر این عدد اولی ثابت باشه

من بیمه عمرم رو اول ماهی 100 برداشتم. الان شده نمیدونم 200 یا 250. البته 4 سال هم میگذره

بیمه اتیه که بهت حقوق میدن من ماهی 500 برداشتم که یک جا میگیرن. دوتا 3 میلیون تومن ماه اذر و خرداد میگیرن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیز دلم خوبم به خوبیت خانوم ❤️ میخوای تو شروع کن برامون اینجا بگو 😍 منم تگ کن هر شب بخونمت& ...

معصومه جان داشتم پست پاگشای داداش رو میخوندم یهو گم کردم یادته کدوم صفحه بود؟یا چند روز پیش این پست رو گذاشتی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلااااااااااام😍

من امروز در یه حرکت انتحاری چرخ خیاطیمو بردم تعمیر کردم از این بعد حداقل لباس خودمو بدوزم مدلای ساده بلدم

۵۰۰ خرجش شد ۳۰۰ دادم ۲۰۰ هم گفتم سر برج

دوستام قرار بود بیاین اینجا دورهمی عصرونه

چون حقوق نگرفتیم هنوز  و روز معلم خیلی خرج کردم حدود ۸۰۰ تومن

واون روزم ۳۰۰ رفتیم گردش با خانمای محل

موجودیم زیر ۱۰۰ بود

دیگه دیدم بخوام شیرینی یا میوه بخرم کم کم ۲۰۰ میشه

تصمیم گرفتم کیک درست کنم

رفتم ۱ دونه موز خریدم ۱۰ تومن

آردمم تموم شده بود یک کیلو هم ارد قنادی خریدم ۳۰

دیگه کیکی پختم پر ملات وپر گردو

با ۴۰تومن مهمونی من برگزار شده

تازه هم از آرد برام موند هم کیک

دوستام شیرینی آورده بودن

برای اولین بار بقیشو فریز کردم

اینارم الان میبرم برای اون یکی دوستم  

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
قسط های ماهیانه رو خودت تعیین میکنی. هرچی الان بیشتر پول بدی بعدا بیشتر برداشت میکنی من بیمه عمرم ...

بیمه عمر چند سال باید پرداخت کرد؟ ماهانه ۲۰۰ باید پرداخت کنم؟ بعدا مثل بازنشستگی پول ماهانه میدن؟

مرسی عزیزدل ببخشید خیلی اذییت کردم با سوال هام

اصلاااا

خیلی خوشحال میشم جواب بدم

ازت حس خوبی گرفتم 

باز هم سوالی بود بدون تعارف بپرس

هم لباس برای دخترت اجاره میکنی هم جدا میگیری؟ خب همه مراسم با همون محلی باشه

لباس محلی برای جشن فارغ‌التحصیلی پیش دبستانی برای پسرم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
اول خرج و خورد خوراک جدا کن و تهیه کن که نگران کم شدن و پول نباشی بعد لباس محلی حتما باید بپوشه از ل ...

گفتم میرم میپرسم اگر اجارش زیاد بود یه تیشرت براش میخرم سفید ک هم بتونه تو جشن بپوشه هم داشته باشه 

بیمه عمر چند سال باید پرداخت کرد؟ ماهانه ۲۰۰ باید پرداخت کنم؟ بعدا مثل بازنشستگی پول ماهانه میدن؟

گلم رقم پرداختی رو از همون نماینده بپرس

بیمه عمر بیهو بهت یک پول زیاد میدن. بهت وام بدون ضامن هم میدن

اون بیمه اتیه اس که حقوق میدن مثل تامین اجتماعی

اما مبالغش رو من زیاد نمیدونم

2810