2777
2789
سلام دوستان گلم من ی سوال دارم ک اگه میشه از پدر یا برادر یا همسر ک کنارتون باشه بپرسید خیلی ممنون م ...

عزیز‌م‌ مگه قراره چه ماشینی بخرید که ۷-8 میلیون بیمش میشه؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، من یک سالی هست که خواننده خاموش تاپیک بودم و از تجربیات همه دوستان استفاده کردم

حدود ۲هفته پیش توی سایت بودم که دیدم مامان سبحان عزیز در مورد طرح اعتبار ملی صحبت کردن، کنجکاو شدم و وارد سامانه بام گوشیم شدم و از قسمت تسهیلات وارد طرح اعتبار ملی شدم، من یه حساب قدیمی توی بانک ملی دارم که حدود یکساله پس انداز مخفیم رو داخلش می ریختم،  در کمال تعجب متوجه شدم ک وام ۴۵ ملیونی ۱۲قسطه و وام ۳۲ ملیونی ۳۶ قسطه برام پیشنهاد شده، باورم نمیشد که درست بشه، اما اعتبار سنجی شدم و ضامن هم مشخصات همسرم رو وارد کردم. بعد از حدود ۲هفته امروز کارتم به دستم رسید.

خواستم همینجا از مامان سبحان عزیز و همه دوستان که تجربه هاشون و خالصانه در اختیار بقیه قرار میدن تشکر کنم. انشاالله خداوند شما رو به همه خواسته ها تون برسونه و همیشه شاد و سلامت و پیروز باشید.

باگ خود اسنپه برامنم اینطور شده بود رفتم از قسمت فروشگاه اعتباریه اون آبی رنگ خرید زدم

واسه منم خرابه بروزرسانی هم کردم درست نشد از فروشگاه هم میرم درست نمیشه من از اسنپ شاپ میخوام بخرم ارسالش واسم رایگان درمیاد ولی خرابه از خود سایت فروشگاه ها هم میشه خرید کرد ولی اونجا کد ت خ ف ی ف میزنم اعمال نمیشه ارسالشم رایگان نیست

فقط یه سوالی از مامان سبحان عزیز دارم ک اقساط این کارت اعتباری که بدستم رسیده بعد از استفاده از اعتبار فعال میشه؟ در کل به چه صورته استفاده از کارت؟ حتما باید داخل کارت خوان کشیده بشه؟ 

ممنونم ازتون 

واسه منم خرابه بروزرسانی هم کردم درست نشد از فروشگاه هم میرم درست نمیشه من از اسنپ شاپ میخوام بخرم ا ...

زنگ بزن پشتیبانی 

من ماه پیش گرفتم پارسیان از اسنپ پی

میزنه رایگان ولی موقع پرداخت براش پول کم میکنن من سکه گرفتم 3914 رایگان خواستم واریزکنم 3933شد

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام دوستان گلم من ی سوال دارم ک اگه میشه از پدر یا برادر یا همسر ک کنارتون باشه بپرسید خیلی ممنون م ...

تا جایی که من میدونم میتونه به شما انتقال بده تخفیف رو 

باز زنگ بزن این سایتای بیمه مثل ازکی بپرس ۲۴ ساعته هم هستن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
زنگ بزن پشتیبانی من ماه پیش گرفتم پارسیان از اسنپ پیمیزنه رایگان ولی موقع پرداخت براش پول کم میکنن م ...

واسه من کد ت خ ف ی ف و ارسال رایگان اعمال میکنه کم میشه قیمتش ولی گزینه پرداخت نداره جلوتر نمیره باز برمیگرده عقب 

دخترا لطفالطفاهمتون راهنمایی کنیدحساسهمن 27میلیون قسط وام و اجاره میدم ی اتفاقی بدترازورشکستگی برام ...

من در مورد واما زیاد اطلاع ندارم فقط میدونم ویپاد 12 ماهه وام 50 م هست میتونید بگیرد ولی خیلی قسطاتون زیاده بیشتر از توان پرداختتون وام برندارید اینجوری براتون خیلی سخت میشه

سلام دوستان، من یک سالی هست که خواننده خاموش تاپیک بودم و از تجربیات همه دوستان استفاده کردم حدود ۲ه ...

سلام دوست عزیز ، خدا رو شکر که تونستم کمکی کرده باشم ، اتفاقا من خودم هم اتفاقی متوجه شدم و خودم چون حقوقم رو زود برداشت میکنم چون قسط دارم وامی بهم تعلق نمیگرفت ولی برای همسرم ۲۵ میلیون ۲ ساله تونستیم وام بگیریم و دیروز کارتش اومد . 

سلام عزیزم ما سال 97 گرفتیم ضامن نخواست من و همسرم دوتامون کارمندیممن نامه کسر از حقوق بردم همه چی ح ...

سلام گلم ،چه عالی ممنونم از پاسخگوییتون

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزم نه نیاز به بلوکه کردن پول نیست ، باید با حساب کار کنید .

سلام عزیزم از کجا میتونم رتبه اعتباری نگاه کنم سایتی جیزی هست معتبر باشه معرفی کنید ممنون میشم

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
فدات بشم عزیزم من شهرستانم انشاالله خودم از پسش بربیام

برای هردوتون فقط از شما کسر از حقوق گرفتن درسته؟من هم دیگه نمیتونم کسر از حقوق ببرم پس همسرم میتونه بگیره

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810