2777
2789

@masumehjoon    

خواهر خوب و دلسوز و مهربونم 

امیدوارم با دل پاک و بزرگت بازم به کمک دوستان تاپیک بیایی و به متن های دلنشینت مهمونمون کنی ودعای خیر برای خودت امواتت و خانوادت بگذاری.

این نبودنت فقط شادی برای افرادی میاره که با هر روشی خواستن نباشی.

زود بیا بیشتر از این منتظرمون نگذار خواهر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای خوش قلبمیگم این اسنپ پی چرا وام اعتباریو‌برداشته ؟ میکه فعلا نیست . برای شمام اینطوره ؟ ...

سلام عزیزم ، نمیدونم من جدیدا امتحان نکردم ولی باز سر بزنید احتمالا دوباره میگذاره اعتبارش رو . 

سلام عزیزم ، دقیق نمیدونم چرا این پیغام رو میزنه ولی باز یک مدت دیگه امتحان کنید احتمالا درست میشه .

سلام مامان سبحان جان 

من پول ریختم ویپاد وام 50 تومانی بگیرم تو صندوق قرض الحسنه محلمون وام گرفتم و قسط عقب افتاده دارم بنظرتون برا اعتبار سنجی مشکلی ایجاد میکنه؟ 

سلام مامان سبحان جان من پول ریختم ویپاد وام 50 تومانی بگیرم تو صندوق قرض الحسنه محلمون وام گرفتم و ق ...

سلام عزیزم ، بعید میدونم چون صندوق های محلی در اعتبارسنجی ثبت نمیشن .

ولی برای اطمینان وام پشتوانه رو بگیرید اگر اعتبارسنجی اونجا مشکلی نداشته باشه دیگه برای وام برایند هم مشکلی نیست .

سلام عزیزم ، بعید میدونم چون صندوق های محلی در اعتبارسنجی ثبت نمیشن .ولی برای اطمینان وام پشتوانه رو ...

سلام مامان سبحان جان 

من یه سوال ویپادی دارم اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید 

من یه وام ویپاد پشتوانه داشتم دیروز مهلت تسویش بوده و من فراموش کرده بودم 

نصف اون مبلغ توی حسابم بود که خودش برداشت شده بود 

بعد که فهمیدم بقیه مبلغ رو هم واریز کردم که تسویه کامل انجام بشه ولی نشد و خودم هم هر چقدر خاستم تسویه کنم نشد و تا الان هم نشده و می نویسه درخواست قبلی در حال انجام است 

حالا نمی دونم چی میشه و کی می تونم تسویه کنم چون می نویسه به عنوان بدهکار بانکی شناخته می شید 

می خاستم مجددا وام ویپاد پشتوانه بگیرم شما اطلاعی دارید که باید چیکار کنم ؟ 

سلام شبتون بخیر بچه ها یه سایت بود برای لوازم التحریر پارسال داخل ایتا گفتن بچه ها دارید برام بفرستی ...

سلام عزیزم کانال تحریر برتر توی ایتا که زیر مجموعه حجاب برتر هستش خیلی قیمتاش مناسبه اگه عکس فاکتور رو بتونم براتون میفرستم البته خرید من فکر میکنم اردیبهشت بود شاید الان کمی افزایش داشته باشه 

این دومین ماهیه که من دارم پس انداز میکنم۱۱ ساله شاغلم ولی از بس دهن لق بودم شوهرم هر پس اندازی داشت ...

دوست عزیز تو این تاپیک بچرخی یه روشهای پس اندازی یاد میگیری که به عقل جن نرسه  

من الان به مرحله ای رسیدم که پول کنسرت نرفته رو از همسرم گرفتم ،چرا؟چون حقم بوده  

جونم براتون بگه آقای قربانی تخت جمشید کنسرت داشت. 

به همسرم گفتم بریم کنسرت ؟گفت میریم ولی با تردید گفت 

منم تو ذهنم گفتم برم خوش میگذره ،نرم پولشو میگیرم دو سر برد هست   خیلی درگیر کارش هست ساعت ۱۱ شب هم حوصله نداشت  

خلاصه گفتم دوستام میرن کنسرت گفت باهاشون برو  

گفتم وی آی پی میرم بزن به کارتم    

اینجا پول رو گرفته بودم دیگه باقیش مهم نبود 

تازه خرجی تو راه هم اضافه شد    

برنامه دوستان کمی تغییر کرد شوهر یکی اضافه شد و میدونستم همسرم حساسه کنسل کردم 

به همسرم گفتم بیا با هم بریم دست تو دست هم تو کاخ هدیش  بهش گفتم می‌دونستی خشایار شاه این کاخ رو واسه همسرش که اسمش هدیش بوده ساخته؟(یعنی تو برام چکار کردی؟  ،) 

گفتم اونجا انرژی عشق هدیش و خشایار با عشق ما قاطی میشه 

با چشم اشکی به ستاره ها نگاه میکنیم و عشقمون قوی تر میشه  توجه کنید اینجا میشه کارت رو خالی کرد  

خلاصه کنسرت قربانی خیلی برکات داشت  

راههای خفن زیاد دارم از اونجایی که مردا هم این تاپیک رو میخونن فعلا رو نمیکنم 

تا روش پس اندازی دیگر بدرود    

یادم رفت واسه کنسرت یه کت خوشگل هم خریدم با دامن ست کردم   

2810