2777
2789
برادر که ندارم ..شوهرم هم نمیتونم بگم چون طلا مخفیه اگه بگم همه چی لو میره میخواستم زنگ بزنم بهش اگ ...

نه عزیزم از من به شما نصیحت اینجوری نگو فردا یه بلایی سرش نیاد بندازه گردن شما،ببخشید جواب دادم نتونستم رد بشم

آخه هیچ مدرکی ندارم که برم اتحادیه

میام میزنمتا به مدرک نیست تو زنگ بزن بگو

من خودم یبار ازمایشگاه تشخیص پزشکی تعطیل کردم، یبار از داروخانه شکایت کردم، خودم جنگیم دستم تو کاره 😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گزارش امروزم بهتون بدم و برم به بقیه کارهام برسم 

امروز رفتم سراغ لوازم آرایشی 

تقریبا فقط چیزایی که استفاده میکنم مونده چیز اضافی ندارم ولی این ها که تموم بشه بازم محدود ترش میکنم ولی با کیفیت بهتر 

فقط من خرید اشتباه و هیجانی پارسال داشتم که رفتم یه سایه بزرگ چند رنگ خریدم و اصلا استفاده ندارم الان هم خیلی جا میگیره هم اینکه استفاده ندارم کاش یه تک رنگ خوشرنگ و مارک می‌گرفتم 🙁 

حالا میزارم تو دیوار با قیمت کم شاید فروش رفت 

الان در حال حاضر به این شکل هست 

ایشالا هر دفعه یکیش تموم بشه و سبک تر از این بشه حالا بازم اگر ایده ای داشتید بهم بگید ممنون میشم  

نه عزیزم از من به شما نصیحت اینجوری نگو فردا یه بلایی سرش نیاد بندازه گردن شما،ببخشید جواب دادم نتون ...

اره عزیزم اون لحظه عصبی بودم مغزم کار نمی‌کرد بعد خودم هم از اینکار منصرف شدم

باز چیشده

بحث کشید به جاری و خواهرشوهر اینجا هم که نی نی سایته همه حساس 😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خروجی هاش هم اینا بودن 

یه رژ لب که تموم شده 

یه رژ لب دیگه که از داخل سر اپلیکاتورش شکسته سخته استفاده اش 

یه مداد چشم مشکی که دیگه نمیکشه 

یه مداد سفید چشم استفاده ندارم 

یه آینه اضافی میدم به مادرم بزاره توی کیفش 

یه دونه کیف قیچی و موچین و... درش شکسته و کهنه شده وسایلش گذاشتم توی همون جعبه صورتی 

یه تیغ اصلاح صورت یه دونه هم از این فرچه ها 😁

اون سایه بزرگ رو هم رد میکردم خیلی خوب بود 🥴

میام میزنمتا به مدرک نیست تو زنگ بزن بگومن خودم یبار ازمایشگاه تشخیص پزشکی تعطیل کردم، یبار از داروخ ...

چشم استاد بزرگ  

حتما اولین تماس همین رو بهش میگم بچه ها دعا کنید کوتاه بیاد و بی دردسر پولم برگردونه آخه من با سختی زیاد این پول رو به دست آوردم که یه تیکه مخفی نگه دارم برا آینده دخترام

ذکر یا حق هم صب ۱۰۸ بار گفتم ولی فعلا که خبری نشده  

سلام معصومه جان خواهر گلم

اینکه گفتید دخترتون رو باز خرید کردید یعنی بیمشون رو قطع کردید و دیگه نمی دید ؟ آخه شوهر من هم راضی نمیشه و میگه خودم براشون طلا می خرم و اینطوری ارزش پول بیشتر تا بیمه کردن بچه ها مثل بیمه عمر یت بیمه ای که بعد وام میده بهشون نمیدونم کدوم درسته

سلام دوستان من هفته پیش یه النگوی مستعمل خریدم که چون پولم کم بود مجبور شدم گوشواره م هم بذارم روش . ...

عزیزم با دوستی خواهری برو اون حرف بزنه

کاش ب اندازه پولت خرید میکردی گوشواره رو فروختی النگو خریدی این ضرره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام به نظرم برو به پدرش بگو عصر برو یه سوال جدوا معنیش چیه؟

اوکی

عزیزم هر اسمی کاربری  میزدم تکراری بود سایت قبول نمیکرد  همینجوری با حروف بازی می‌کردم فکر نمیکردم نی نی سایت چنین اسمی رو قبول کنه که از شانسم ثبت شد  

سلام منم امسال چهل سالم میشه بیست ساله ازدواج کردم تازه امسال به خودم اومدم پول پس انداز کنم به نظرتون سنم رفته بالا دیره خیلی ناامیدم میگم کاش از چند سال قبل پس انداز و شروع میکردم خیلی پشیمونم

2810