2777
2789
عزیزم من اطلاعاتم خیلی کمه این صندوق هامگه بورس نیستنوازطرفی بورس مدام توضررهارزش داره سرمایه گذاری؟ ...

توی برنامه بورس هستن

ولی مثل بقیه سهام نیستن ک دولت دستکاری کنه

مستقیم با قیمت طلا ربط داره

طلا اون روز بره بالا درصد سودت میره بالا 

طلا اون روز بیاد پایین درصد سودت میاد پایین 

تو گوگل سرچ کن متوجه میشی بهتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه از این جاها تا حالا نخریدیم از همون مغازه ای که فرش جدیدشو خریده عوض کرده

ممنونم ازت عزیزم🌹

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
چطورمیتونم بیشتردرباره این صندوق هااطلاعات به دست بیارمکانال یاسایتی میشناسید من مبتدی که صفرهستم مط ...

حساب بورسی ندارید؟ باید اول یه کارگزاری انتخاب کنید حساب بورسی داشته باشید بعد از برنامه یا سایت کارگزاری خرید و فروش کنید. آسونه همه آموزشا با سرچ گوگل هست

گفتم چند روز پیش وام مهر گرفتم23 تومن که بردم طلای شکسته شود یک نیم درصد خریدم.و حساب کتاب کردیم با شوهرم دیدم هیچی نمی‌مونه از درامدمون برای طلا یه چک داریم واس ماه بعد واس اون پول گذاشتیم کنار که پاس کنیم که گفتم از اون 10تومن لاقل بده طلا بخریم.تا یک ماه دیگه پس انداز میکنیم میزاریم سرجاش قبول نکرد‌.اخرش به 8 راضی شد.رفتیم طلا فروشی شد 8700 طلای شکسته همون گرفتیم اومدیم به علاوه همون 230که گفتم.31700 شد کلا طلامون.هفته دیگه بازم حساب کتاب میکنیم خدا کنه چیزی گیرم بیاد بازم طلا.

سلام دوستان ازبانک مهرمیشه هم زمان دوتاوام فوری گرفت یانه؟

سلام 

بله میشه.... اگه رتبه اعتباریت aباشه بله مادر یکی از بچه ها گرفته بود. 

که گفتن مامانشون بسیار خوش حساب هستن. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام دوستان ازبانک مهرمیشه هم زمان دوتاوام فوری گرفت یانه؟

نه اون یکیش باید وام امتیازی باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام .عزیزم کارمزداقساطش چقدره؟به منم امروز۲ملیون اعتبار داده..چندروز طول میکشه سفارشوبیارت؟بعداینکه ...

میارن دم در پنجاه تومن کارمزد سود هفت درصد میارزه اقساطه

سه چار روزه آوردن

2810