2777
2789
عزیزم ازکجا برنج میگیری ماهم بگیریم

یکی از اشناهامون توی رشت برنج داره ما از ایشون میگیریم البته زمینش کوچیکه مصرف خودشونو برمیدارن حدود ۴۰۰ کیلو میمونه که منو مامانمو دوتا خاله هام هر سال میگیریم ازشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم گرگان داره هم چمخاله تو گیلان و هم رشتمن فقط چمخاله میرم خیییلی قشنگه تو اون شهرکی که ویلاها هست ...

عزیزم‌چجوری میشه خانه کارگر اونجا رو‌ رزرو کرد شبی چنده

اصلا بما میدن؟

من شوهرم کارگر‌محسوب‌میشه تو شرکت کار میکنه و‌بیمه کارگری داره

عزیزم لیست غذایی دارم ک بر اساس اون خرید میکنم تعداد سیب زمینی پیاز گوجه خیار بادمجان هویج و فلفل دل ...

عزیزم خیلی ممنونم که وقت گذاشتین و انقدر عالی توضیح دادین 

واقعا حیرون موندم خیلی جالب بود برام کارهایی رو مدنظر دارید که من همیشه و همیشه کاملا بی تفاوت از کنارشون رد میشدم !

موفق باشید عزیزم

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
خونه ای که پارکینگ داشته باشه پول نقدههر زمان اراده کنی میفروشی اما بدون پارکینگم مشکلی نداره وقتی م ...

اره عزیزم همینجوره پارکینگ دار واقعا پول نقده مخصوصا الان ک خرید و فروش خونه راکده 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

عزیزم ما گرفتیم پارسال این وامو کارت اعتباری هست یکی از اشناها برامون با دستگاه کارت خوانش پول کم کر ...

اگر این طور بشه که خوبه .

من خودم دستگاه پوز دارم .‌

وای واقعا ممنونم ازتون از همتون 

دیشب زدیم به حساب همسرم دیدیم وام ۲۰۰ تا ۱۰۲ تومنی بهمون تعلق می گیره . که ۱۰۲ فقط در توان پرداخت ما هست . چونوکلی قسط،ک قرض،داریم. 

سلام دوستان خوبین ی سوال اگه شما باشین حاظرین طلاها و ماشینتون بفروشین بدین ی خونه نقلی در حد ۶۰یا ۷ ...

طبقه دوم خوبه

منم امسال خونه طبقه همکف خریدم بدون اسانسور و‌پارکینگ

برای سرمایه گزاری

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
به نظر من شوهرت درست میگه اگه خونه دارید ماشینتون رو عوض کنید من از سال ۸۸ فکر کنم ماشین دارم و رانن ...

جدا از بحث امنیت پراید، ماشین بهتر و گرانتر به آدم شخصیت میده. اتفاقا توی این گرانی پراید خیلی بصرفه س ولی بی کلاسه در کل.

هرچند  ماشین مدل پایین هرروز یک جاش خرابه و مدر آدمو درمیاره میخواد پراید باشه یا هرچی

بچه ها من دیگه نمیخوام تو تایپیک باشم شماها همتون پولدارید خونه دارید پس انداز دارید اما من نه ...م ...

اصلا اینطور نیست من که نه حقوق دارم نه پس انداز دارم 

ولی امید دارم 

اینجا انگیزه مبگیرم 

اینجا برای کسایی که پولدار هستن فایده نداره 

بدرد اونهایی می خوره که می خوان با مبالغ خیلی ناچیز در حد ۱۰۰ هزار تومن ۱۰۰ هزار تومن پس انداز کنن و به امید خدا برای آیندشون سرمایه جمع کنن 

یکم تحمل کن خدا کنارمون هست روزهای خوب پیش روی ماست

رویا جون عزیزم منظورتون از مراسم عکسبازی همون عکسی که من در جواب یکی از دوستان چند صفحه پیش فرستادم ...

دوست خوبم سعی کن عکس از خودتون نزارید یا اگر اینکارو میکنیدسریع حذفش کنید اینجافضای مجازیه وممکنه خدایی نکرده سو استفاده بشه.این حرفو بخاطر خودتون میگم گلم ..حیفه هزار ماشالله زندگی به این خوبی داری به حاشیه بره...باز هرجور خودت صلاح میدونی.🥰

2810