2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اپلیکیشن تارا رو‌ یه توضیح میدین؟قسطاش چندماهه و چجوریه و کجاها میشه خرید کرد؟

عزیزم تصب کن احراز هویت انجام بده همون اول ۱تومن اعتبار میده خوش حساب باشی تا ۵تومن افزایش پیدا میکنه

هر روزی که خرید کنی مثلا ۳شهریور ۲۰۰خرید کردی ۳مهر ۱۰۰تومن و ۳ ابان ۱۰۰تومنه دیگشو پرداخت میکنی بدون سود

میتونی حضوری هم خرید کنی موقع پرداخت به صندوق بارکدی که تو اپلیکیشن هستو نشون بده اسکن میکنه مبلغ کم میشه

فروشگاه طلا پوشاک رستوران زیاد داره

اما سوپرمارکتیاش

اکالا جانبو رفاه دیلی مارکت سورنا وال مارکت و...

بنظرم بگیر دست خودتبرای چی باید میوه رو حذف کنی خب؟😅ماهایی که اینجا جمعیمو پس انداز میکنیم به معنیه ...

عزیزم گوشت گوسفند آیا تو کورش گرم و تازه هستش مگر میشه اینقدر اختلاف چون من فکر می کنم اون گوشت وارداتی باشه که کورش توضیح می کنن 

خواهرا سلام لطفا به من راهکار بدین مغزم از کار افتاده. خونه نداریم موقت خونه خواهرم نشستم رایگان.م ...

به فکر خرید خونه باشید حتی شده با وام و سختی کشیدن 

از کجا می دونید چقدر دیگه خواهرتون بهتون خونه رو میده 

سنم داره ۴۰ میشه. جدیدا چروک میشه جلوی آقتاب. نمیخوام شدید بشه. کرم های آبرسان زیاد تاثیری نداره. یک ...

برو پیش دکتر شیخی فلکه دوم صادقیه برج سامان 

هم دکتر خیلی خوبی هست هم به نسبت منصف 

من سال هاست دارم پیشش بوتاکس می کنم 

دیگه سنت بالاتر بره بوتاکس هم جواب نمی‌ده 

بزن نت دکتر صفت الله شیخی آدرس و شماره اش میاد 

سلام دوستان عزیز من بالاخره وام بانک مهرو گرفتم چون میخواستم امتیازمو بفروشم اما پشیمون شدم الان کل ...

اگه تهران هستی و مبلغ بالا خرید داری 

یعنی بالای صد تومن من طلافروشی میشناسم که تا چهاردرصد یا سه درصد هم باهات حساب کنه 

عزیزم گوشت گوسفند آیا تو کورش گرم و تازه هستش مگر میشه اینقدر اختلاف چون من فکر می کنم اون گوشت وارد ...

بله گرم و تازس

نه وارداتی نیس

وارداتیارو روی برچسبش مینویسن

اخه اینا گوشتیای تنظیم بازار به عبارتی دولتیه

گوشتای مغازه ها رو ازاد از کشتارگاه میخرن و حداقل ۲۰۰تومن رو هر کیلو سود میکشن میفروشن

سلام دوستان گرامی و مقتصد...

عزیزای دلم من یه سوالی دارم لطفا کمکم کنید 

شما جای من بودین کدوم کار رو انجام میدادین؟ 

شوهرم میخاد ماشین رو عوض کنه پراید داریم 

تا محل کارش ۱ساعت راهه ک هرروز ماشین میبره و اسنپ میزنه  برگشتنی میفته براش...

الان میگه پرایدمون مدل پایینه دارم اذیت میشم

میخاد پرشیا بخره در حد ۳۶۰اینا میشه...

من مخالفت کردم ،آخه پراید گاز بود باز درآمد بود اسنپ برامون... هزینه پراید کمتره

ولی شوهرم میگه چرا اینجوری میگی مسافرت میخایم بریم یا کلا در طول روز من اذیتم تو متوجه نیسی... و اینکه دلم میخاد ماشین بهتر بخرم!

لطفا کمک کنید شما باشید چ کار می‌کنید؟

خونه هم داریم البته از این بابت اوکیه 

ولی من با ارتقا پراید ک مدل بهتر بخره چون کم هزینه س ..موافقم شایدم من اشتباه میکنم

سلام دوستان گرامی و مقتصد...عزیزای دلم من یه سوالی دارم لطفا کمکم کنید شما جای من بودین کدوم کار رو ...

به نظر من شوهرت درست میگه 

اگه خونه دارید ماشینتون رو عوض کنید 

من از سال ۸۸ فکر کنم ماشین دارم و رانندگی می کنم 

ده ماه پراید داشتم واقعا رانندگی باهاش سخت 

بعد هم امنیت ماشین خیلی بالا نیست خوب اگه پول دارید ماشینتون رو تبدیل کنید 

بله گرم و تازسنه وارداتی نیسوارداتیارو روی برچسبش مینویسناخه اینا گوشتیای تنظیم بازار به عبارتی دولت ...

آرشیدا جان ببخشید باز مزاحم شدم برای خانه کارگر باید کجا مراجعه کنم من همسرم شعبه ۲۶ بیمه براش رد میشه حالا میخام عضو خانه کارگر بشیم باید چه جوری اقدام کنم ممنونم از راهنمایی تون

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810