2777
2789
سلام دوستان عزیز من بالاخره وام بانک مهرو گرفتم چون میخواستم امتیازمو بفروشم اما پشیمون شدم الان کل ...

عزیزم سکه اگه امامی بخری

روش ضرب ۸۶ باشه

وکیوم با ادرس داشته باشه

روشم نوشته باشه بانکی یا ضمانت بانکی بهترین سرمایه گذاریه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان عزیز من بالاخره وام بانک مهرو گرفتم چون میخواستم امتیازمو بفروشم اما پشیمون شدم الان کل ...

من بارها گفتم بازم میگم 

سکه تقلبی توی بازار فراوون شده

طلای کم اجرت تا پنج درصد مطمعن ترین گزینه است

بگردین طلاهای قابل استفاده هم پیدا میکنین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان میشه بگی داستانش چیه عزیزم

عزیزم اگر حساب بانک ملی دارید و گردش حساب داشته میتونید برید داخل سامانه بام خودتون و درخواست تسهیلات رو بزنید و گزینه کارت اعتباری رو انتخاب کنید اونجا اگر تسهیلات کارت اعتباری بهتون تعلق بگیره نشون میده و میتونید مراحلش رو طی کنید و از این تسهیلات استفاده کنید .

سلام عزیزم خداروشکر بابت تمام دستاوردهای که داشتی و خداروشکر بابت وجود همسر خوب و خوش قلبی که دارین ...

ممنونم عزیزم

اصن ناامید نباش

مگه عمرمون یکسالو دوساله که میگی دیدنه آرزوهاتو دور میبینی؟

والا من تو خوابم نمیدیدم با اون همه قرض و بدهی بخوام خونه دار بشم اما همه چی ردیف شدو با اون همه بیکاری و قسط و قرض سر ۴سال خونه خریدیم

من طبق تجربم میگم تا میتونی همون ریز ریز طلا بخر سکه بخرو پس انداز کن 

طلا یه حرکت کنه سرمایه ت هی بیشتر میشه

یکم قناعت کن و امیدوار باش قول میدم خیلی زود میای میگی خونه دار شدی🥰🥰😍😍

عزیزم اگر حساب بانک ملی دارید و گردش حساب داشته میتونید برید داخل سامانه بام خودتون و درخواست تسهیلا ...

مرسی عزیزم میزنه شماره مشتری نامعتبر کدملیمم تو پرانتزمیزنه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خواهرا سلام لطفا به من راهکار بدین مغزم از کار افتاده. خونه نداریم موقت خونه خواهرم نشستم رایگان.م ...

عزیزم اگر با پول قرعه و طلاهات یه زمین بخرید خوبه،بی ماشینم نمیمونین اونم برای خونه ای که قرار نیست توش ساکن بشید

طلا خریدن با اون ۲۰۰ تومن رو توصیه نمیکنم، هم بحث امنیتش هست،هم اینکه ممکنه تو فشارهای زندگی ذره ذره بفروشی و نفهمی پولش چی شد،یا اینکه فامیلی آشنایی بفهمه و بگه حالا که لازم نداری به من قرض بده...

یه زمین حالا شده ۵۰ متر،۷۰ متر اگه بخرید ،بعد که خواستین خونه بخرین برای خودتون ان شالله،کمک خوبی میشه براتون

یه کار دیگم میشه کرد،اگر گواهی نامه دارید و اهل رانندگی هستید،باهاش یه پراید بخرید و بزودی که مدارس باز میشه،چند تا سرویس بردارید و پولشو پس انداز کنید برای خودتون

یا اگر اهل معامله و خرید و فروش هستید و زبون و مهارتش رو دارید ،ببینید مغازه ای چیزی میشه باهاش زد یا نه

سلام عزیزم خداروشکر بابت تمام دستاوردهای که داشتی و خداروشکر بابت وجود همسر خوب و خوش قلبی که دارین ...

ممنونم عزیزم

اصن ناامید نباش

مگه عمرمون یکسالو دوساله که میگی دیدنه آرزوهاتو دور میبینی؟

والا من تو خوابم نمیدیدم با اون همه قرض و بدهی بخوام خونه دار بشم اما همه چی ردیف شدو با اون همه بیکاری و قسط و قرض سر ۴سال خونه خریدیم

من طبق تجربم میگم تا میتونی همون ریز ریز طلا بخر سکه بخرو پس انداز کن 

طلا یه حرکت کنه سرمایه ت هی بیشتر میشه

یکم قناعت کن و امیدوار باش قول میدم خیلی زود میای میگی خونه دار شدی🥰🥰😍😍

عزیزم اگر حساب بانک ملی دارید و گردش حساب داشته میتونید برید داخل سامانه بام خودتون و درخواست تسهیلا ...

باحسابم خیلی ساله کارکردم حدود18سال

وامم گرفتم تاحالا بجز ی مورد ک وام فقطب اسم من بود بدحسابی کرده بودبعد20سال فهمیدم کلش 1500 بود

چک برگشتیم نداشتم الان نمره اعتبارمو پایین میزنه بانک مرکزی با اینکه بااکثر بانکا مث سپه وملت ملی ک حقوقامون واریزمیشدکارکردم

باخیلی بانکای دیگ مث صادرات تجارت سامان ملل مهر تراکنشو وامم داشتم ی قسطم عقب نیفتاد

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سنم داره ۴۰ میشه. جدیدا چروک میشه جلوی آقتاب. نمیخوام شدید بشه. کرم های آبرسان زیاد تاثیری نداره. یک ...

دکتر آهنج تهران هستند. واقعا درین زمینه معجزه می‌کنند برین پیشش یه خوبی که داره کاملا صادقانه راهنمایی می‌کنه نه بخاطر پول اگر اصرار به کاری داشته باشین و بنظرش براتون لازم نباشه اصلا انجام نمی‌ده مشاوره‌اش هم رایگانه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810