2777
2789
سلام ارشیداجان خدا شوهرتون حفظ کنه عزیزم شوهر منم دقیقا اخلاقش رفتارش همانند شوهر شماست ومن الان دار ...

قربونت برم ممنونم عزیزم

چرا پارسیان فایده نداره؟ دوستان اینجا همه میخرن بودنش بهتر از نبودشه

برین کنار بچه پولدارتون اومد وام رسالت گرفتم به مبلغ 50 تومن.....با اقساط 4600....14 ماههحالا موندم ...

سلام عزیزم من الان پیامتون دیدم من از جای معتبر شنیدم که قراره سکه های جدید ضرب بخوره بخاطر همین قیمت سکه ۸۶ کاهش پیدا میکنه اگه این سکه ها بخرید ممکنه بعدا ضرر کنید ، اگه دوست دارین طلای بی اجرت بگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ارشیداجان خدا شوهرتون حفظ کنه عزیزم شوهر منم دقیقا اخلاقش رفتارش همانند شوهر شماست ومن الان دار ...

به قول زن دایی من طلا باشه له باشه طلا باشه شکسته باشه فقط طلا  باشه چرا فایده نداره وقتی دسترسی به شکسته و دست دوم نداری پارسیانم خوبه صد تومن میدی هزینه وکیوم از جای معتبر میخری

سر سال صد تومن اجرت جاشو پر کرده 

[QUOTE=350908530]عزیزم داخل سامانه بام یک محاسبه گر داره که هم برای طرح مهربانی هست و هم اعتبار ملی اونجا قشنگ مبلغ ر ...[/QUOTE]

سلام عزیزم به نظرتون‌ کدوم اینا می‌صرفه که بگیرم ؟ از کجا میشه با این اعتبار خرید کرد؟ فقط د ی ج ی کالا؟ الان نگاه کردم ربع سکه موجود نداره 

سلام عزیزم به نظرتون‌ کدوم اینا می‌صرفه که بگیرم ؟ از کجا میشه با این اعتبار خرید کرد؟ فقط د ی ج ی ک ...

سلام عزیزم اگر توان قسط دادن دارید ۱۲ ماهه رو بگیرید اگر قسط کمتر میتونید بدید ۲۴ ماهه .

داخل همون سامانه بام مراحلش رو انجام بدید بعد کارتش ۲ الی ۳ هفته بعد میاد دم خونه و باهاش از هر فروشگاهی که کارتخوان داشته باشه میتونید خرید کنید .

من خودم امتیاز نداشتم ولی همسرم امتیاز داشت درخواست داده گفتن کارتش ۲ هفته بعد میاد .

سلام به همه گی

من در راستای پس انداز میخواستم برم پارسیان بگیرم ولی گفتم بزار برم بچرخم شاید طلای شکسته پیدا کنم... موجودیم البته فقط ۱ تومن بود... شانسی تو طبقه پایین پاساژ یه طلا فروشی پیدا کردم که تعمیرات طلا انجام میداد من خیلی کم رو هستم خودمو جمع کردم رفتم گفتم آقا من موجودیم همش ۱ تومنه چند سوت طلا میشه دیگه کلی زنجیر شکسته برام آورد و دونه دونه وزن کرد یه ۳۰۰ سوتی رو بهم داد گفت ۲۰ تومنم خیر به من بده... اینجور شد که یه زنجیر شکسته ۳۰۰ سوتی رو خریدم ۱ میلیون و ۹۵ هزار تومن...عکسشم میزارم براتون... و دیگه تصمیم گرفتم اصلا خجالت میکشم... به نظرتون خوب داد؟ منصف بود دیگه برم پیشش از این به بعد؟

سلام عزیزم اگر توان قسط دادن دارید ۱۲ ماهه رو بگیرید اگر قسط کمتر میتونید بدید ۲۴ ماهه .داخل همون سا ...

عه جدی ؟ 😍 من فکر میکردم محدودیت داره 

پس میشه برم از طلافروشی خرید کنم

مرسی بابت اطلاعات مفید ❤️

خواهرا سلام لطفا به من راهکار بدین مغزم از کار افتاده. خونه نداریم موقت خونه خواهرم نشستم رایگان.م ...

سلام عزیزم من مشابه شما رو دیدم.البته خوب من کامل شرایط شمارو نمیدونم.ولی دیدم این مدلی و اون خواهر مستاجر فقط با پافشاری خواهر صاحبخونه تونست ازاونجا بلند بشه.

یعنی صاحب خونه اصرار کرد که یا خونه مو اجاره و رهن شو بدین یا بلند شین.

شماهم بنظرم اگر توانشو دارین وان بگیرین اگر ندارین همین ۲۰۰ رو آبشده بگیرین از جای مطمعن.چون خونه پایین شهر بعداز یه مدت بخوای بفروشی باز اسیر میشی.و محیط و فرهنگش اذیتت میکنه‌.ممکن متراژش هم پایین باشه 

سلام دوستان عزیز من بالاخره وام بانک مهرو گرفتم چون میخواستم امتیازمو بفروشم اما پشیمون شدم الان کل پولم با وام شده ۲۶۰ تومن تصمیم دارم تا پنج سال فقط هر چی دستم اومد طلا بخرم آبشده میترسم و کسی رو ندارم باهاش برم خرید راهنمایی کنه طلا کم اجرتم ۴ درصد پیدا کردم خودم بین سکه وکم اجرت موندم اما بیشتر دوست دارم سکه بخرم اما میترسم از حباب و قلابی بودن و مالیات سکه و این حرفها

دوستان میشه راهنماییم کنید تصمیم درست بگیرم و توی این هفته خرید بزنم 

به قول زن دایی من طلا باشه له باشه طلا باشه شکسته باشه فقط طلا باشه چرا فایده نداره وقتی دسترسی به ...

فدات من تا بحال نخریدم یکی از دوستان گفته بود فروشش خیلی سخته عزیزم جای معتبر همون طلافروشی منظورته بعد من اگ بخوام بخرم می‌خوام برای آینده پسرم مثلا بیست سال دیگه

2810